πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 79.356
- Πόντοι
- 12.056
και να οργανωσουμε την απαγωγη τηςμιλάμε για το κορλεονε της πελοποννησου,μόνο τσακάλια,αλεπούδες και εγω!
δεν πατάει ψυχή εκεί!
και να οργανωσουμε την απαγωγη τηςμιλάμε για το κορλεονε της πελοποννησου,μόνο τσακάλια,αλεπούδες και εγω!
δεν πατάει ψυχή εκεί!
καλη μου αμα δεν εχεις φαει χιλοπιτα δεν εισαι αντρας συννηθως οι γυναικες σκουζεται στην αποριψη το γιατι ειναι πολυ ευκολο να στο εξηγησω γιατι τα αρσενικα ειναι πολυ λιγα πιαΈχω πάρα πολλές απορίες αλλά για αρχή Θα σου κάνω μία ερώτηση αφού σε βλέπω πρόθυμο !
Γιατί όταν μία γυναίκα σας απορρίπτει για τους δικούς της λόγους δεν δέχεστε την ήττα σας??
Η ερώτηση είναι γενική χωρίς παρεξήγηση...........
Μα δεν το συγκρινω !!δεν εχει καμια σχεση ο πληρωμενος ερωτας με την κανονικη ζωη !!!!! αν το συγκρινεις ειναι λαθος....
παντως ... in real life....γυναικα που την απουρριπτει καποιος γινεται "επικινδυνη" σαν το γραμματοσημο οσο το φτυνεις κολλαει
Εσυ που δεν με θελεις ακομα κλαιω !καλη μου αμα δεν εχεις φαει χιλοπιτα δεν εισαι αντρας συννηθως οι γυναικες σκουζεται στην αποριψη το γιατι ειναι πολυ ευκολο να στο εξηγησω γιατι τα αρσενικα ειναι πολυ λιγα πια
Σε ευχαριστω αγαπη .........Τα λουλουδια απο μενα στην ΚΥΡΙΑ......
Το site έχει θέμα μόνο τον αγοραίο έρωτα...όλα τα άλλα περί σχέσεων είναι για το καφεδάκι κρασάκι με τις φίλες σουΜα δεν το συγκρινω !!
Καταρχας ....Το site έχει θέμα μόνο τον αγοραίο έρωτα...όλα τα άλλα περί σχέσεων είναι για το καφεδάκι κρασάκι με τις φίλες σου
Ναι σωστά άρα θα απαντάμε σε ότι μας ρωτάς ...Καταρχας ....
1....την ερωτηση την έκανα σε αλλον κυριο ...
2.....το σαιτ εχει πολλα θεματα ειδικα στο δικο μου νημα που κουβεντιαζουμε περα απο τον αγοραιο ερωτα ....
2....τα καφεδακια ειναι για εσενα
Το αξιοπιστο καφεδακι σουΝαι σωστά άρα θα απαντάμε σε ότι μας ρωτάς ...
ας συνεχίσω το καφεδάκι μου
Χαχα. Έγινε viral !!!!Το αξιοπιστο καφεδακι σου
τα φιλια μου ......
Καλησπερα αγορι μου ...Καλησπερα ελενα!!! Φιλια απο το νησακι μου!
ασε με εμενα εγω ειμαι κουκλακι ζωγραφιστο και εχω πολλες προτασεις ...ουτε ξερω ποσες αρραβωνιαστικες εχωΕσυ που δεν με θελεις ακομα κλαιω !
Άστον αυτόν.....έλα σε μένα....όταν θα με γνωρίσεις θα καταλάβεις.....καλημέρα Έλενα....Εσυ που δεν με θελεις ακομα κλαιω !
Πιστευω οτι με εσενα ταιριαζω καλύτερα......Άστον αυτόν.....έλα σε μένα....όταν θα με γνωρίσεις θα καταλάβεις.....καλημέρα Έλενα....
ουτε ο μαφιοζος του νηματος δεν μας εφαγε θαυμαστρια θα μας την φας εσυ καταρχην εχεις δοντια?? η κυκλοφορεις με μασελακιΆστον αυτόν.....έλα σε μένα....όταν θα με γνωρίσεις θα καταλάβεις.....καλημέρα Έλενα....
Αφου εχεις πολλες αρραβωνιαστικες τι πειραζει να αρραβωνιαστεις και εμενα ???ασε με εμενα εγω ειμαι κουκλακι ζωγραφιστο και εχω πολλες προτασεις ...ουτε ξερω ποσες αρραβωνιαστικες εχω