πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.967
- Πόντοι
- 12.056
εσυ εισαι μεγαλη φαουσα οι αλλες ειναι ελεγχομενεςΑφου εχεις πολλες αρραβωνιαστικες τι πειραζει να αρραβωνιαστεις και εμενα ???
Συν μία ..............
.
εσυ εισαι μεγαλη φαουσα οι αλλες ειναι ελεγχομενεςΑφου εχεις πολλες αρραβωνιαστικες τι πειραζει να αρραβωνιαστεις και εμενα ???
Συν μία ..............
.
Θα στην φάω άνετα.....είμαι γλυκούλης,γατούλες και αγαπησιάρης.....και τρώω και γαυρο αμαλαχει χαχαχαουτε ο μαφιοζος του νηματος δεν μας εφαγε θαυμαστρια θα μας την φας εσυ καταρχην εχεις δοντια?? η κυκλοφορεις με μασελακι
Καλημέρα αγαπημένε μου !!Guten morgen meine liebe Schuelerin....
Μπορω να σου συστησω μια φιλη μου που ειναι πιο ησυχη απο εμεναεσυ εισαι μεγαλη φαουσα οι αλλες ειναι ελεγχομενες
λυπαμαι γιατι μολις υπεγραψες την καταδικη σου γιατι εμεις στην μανη καθαριζουμε οποιον μπει στα ποδια μαςΘα στην φάω άνετα.....είμαι γλυκούλης,γατούλες και αγαπησιάρης.....και τρώω και γαυρο αμαλαχει χαχαχα
φιλη σου και ησυχη μαλλον για κοροιδα ψαχνειςΜπορω να σου συστησω μια φιλη μου που ειναι πιο ησυχη απο εμενα
Θα καλοπερασεις .......
Χαχαχαχαχα
Ναι ψαχνω κοροιδο να με παντρευτει να με φροντιζει να μου μαγειρευει να με ζεσταινει οταν θα κρυωνω τα βραδια και όταν γερασω να μου φτιαχνει και κανενα τσάι....φιλη σου και ησυχη μαλλον για κοροιδα ψαχνεις
υποψηφιοι τρεχατε μην χασετε το κελεπουριΝαι ψαχνω κοροιδο να με παντρευτει να με φροντιζει να μου μαγειρευει να με ζεσταινει οταν θα κρυωνω τα βραδια και όταν γερασω να μου φτιαχνει και κανενα τσάι....
Με το ζορι δεν θελω προτιμω να κανω παρεα με τις αναμνησεις μου !υποψηφιοι τρεχατε μην χασετε το κελεπουρι
διαλεξε εσυ γαμπρο και μην στεναχωριεσαι τα αλλα αστα επανω μου θα στον φερω στην εκλησια με τα γρηγορα τρενα του κουλη λιανοκλαδι - σταθμος λαρρισης 4 ωρες προλαβαινεις να φας και να κοιμηθειςΜε το ζορι δεν θελω προτιμω να κανω παρεα με τις αναμνησεις μου !
καλημερα φιλε ολοι λειπουν ξενυχτησαν φαινεται ολο το βραδυΚαλημερα Αξιοπιστοι
αστα τα παιδια .... ο υπνος θρεφει τα παιδια και ο ηλιος τα Μοσχαριακαλημερα φιλε ολοι λειπουν ξενυχτησαν φαινεται ολο το βραδυ
Καλημερα κυριε λουμιδη !!Καλημερα Αξιοπιστοι
περιμενουν να βγει ηλιος για να ξεμυτισουν οποτε απο αυριοαστα τα παιδια .... ο υπνος θρεφει τα παιδια και ο ηλιος τα Μοσχαρια
espresso ειναι τα καφεδακια !!!Καλημερα κυριε λουμιδη !!
Καλημέρα. Τι διαβάζω επιστρέφει η Άννα590;Αρχές δεκεμβρίου θα είναι πάλι στην παρέα μας!!
Εγώ μπαίνω πάντα πρωί πρωί.... μετά αφήνω τους υπόλοιπους να κάνουν παιχνίδι!!περιμενουν να βγει ηλιος για να ξεμυτισουν οποτε απο αυριο
Καλημερα ......Καλημέρα. Τι διαβάζω επιστρέφει η Άννα590;