gymaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 10.639
- Πόντοι
- 4.696
χοντρο αυτο χαχαΌλοι την κοπανάνε... Τι βλέπουν άραγε?????
Λες να τους προτείνει συγκατοίκηση με τις κουμπάρες και τρομάζουν????
χοντρο αυτο χαχαΌλοι την κοπανάνε... Τι βλέπουν άραγε?????
Λες να τους προτείνει συγκατοίκηση με τις κουμπάρες και τρομάζουν????
Είπαμε μια πλάκα για χαβαλέ και εσύ το πήρε τοις μετρητοίς....χοντρο αυτο χαχα
Αφού δεν με θέλουν για γυναίκα τους μερικοί μου έριξαν και χυλόπιτα!!Είχα δουλειές σήμερα και τώρα μπήκα...
Τι γίνεται κούκλα?? Ακόμα το προσπαθείς??? Δεν βρήκες γαμπρό ακόμα.!!!!!!!!!!!!!!!1
το κουνελακι θα πνιξεις θα σε καταγγειλω στιν ζωοφιλικηΑφού δεν με θέλουν για γυναίκα τους μερικοί μου έριξαν και χυλόπιτα!!
Θα πάει και εγώ σε λίγο στα κέντρο ψυχαγωγίας που λέγεται Bill!!
Να πνίξω τον πόνο μου .......
Πάλι στο Bill. Prive δεν πας ποτέ???Αφού δεν με θέλουν για γυναίκα τους μερικοί μου έριξαν και χυλόπιτα!!
Θα πάει και εγώ σε λίγο στα κέντρο ψυχαγωγίας που λέγεται Bill!!
Να πνίξω τον πόνο μου .......
Εγώ τα κουνελάκια τα αγαπάω δεν τα πνιγώ μόνο τα χαϊδεύω.......το κουνελακι θα πνιξεις θα σε καταγγειλω στιν ζωοφιλικη
τα αγαπας εννοεις θελω να εισαι ευαισθητο κοριτσακιΕγώ τα κουνελάκια τα αγαπάω δεν τα πνιγώ μόνο τα χαϊδεύω.......
E τώρα , δεν είσαι εντάξει...το κουνελακι θα πνιξεις θα σε καταγγειλω στιν ζωοφιλικη
τα στριμωχνει οπου βρει ακομη και στο μπανιοE τώρα , δεν είσαι εντάξει...
Αυτή η αγνή, ευαίσθητη ψυχή, να κάνει κακό σε ζωάκι???
Εδώ δεν πείραξε αυτούς που της έριξαν χυλόπιτα ......
.........και στο πριβε πηγαινω !!Πάλι στο Bill. Prive δεν πας ποτέ???
οι παλιες αγαπες.........και στο πριβε πηγαινω !!
.........και στο πριβε πηγαινω !!
Πας δεν λέω, αλλά τον καημό σου ,ολο στο bill τον πνίγεις????.........και στο πριβε πηγαινω !!
Νυφουλα σε στολίζουμε και οι φίλες σου σε χαίρονται.Εγώ είμαι έτοιμη με το σατέν φόρεμα και σε περιμένω μην αργήσεις !!
Ο γάμος μας θα είναι ονειρεμένος!
Δεν ξέρω οι κουμπάρες μην αργήσουν λίγο αλλά δεν πειράζει Θα τις περιμένουμε!!
Εκεί είναι το #μελι#......Πάλι στο Bill. Prive δεν πας ποτέ???
Εσύ ποιος είσαι ο παπαστρούμφ??
Τι έγινε ρε γαμώτο μου, όλοι "τρίποδοι" είναι και σε γυροφέρνουνε;;; Που να βρούμε χαρά και εμείς και νά΄χουμε στον ήλιο μοίρα με τα μικρομεσαία προσόντα μαςΠοια μαυρόγατα ρε αγάπη μου?? Εχθές είχα ραντεβού έναν 25χρονο που το μόριο του ήτανε λες και ήτανε μπουκάλι της μπύρας οταν το είδα επαθα σοκ και τα έβγαλα εις πέρας ως αξία!!
Μου εχει τυχει πολλες φορες !!
Καλημερα γλυκό μου πειραχτήρι!!Τι έγινε ρε γαμώτο μου, όλοι "τρίποδοι" είναι και σε γυροφέρνουνε;;; Που να βρούμε χαρά και εμείς και νά΄χουμε στον ήλιο μοίρα με τα μικρομεσαία προσόντα μας
ΚΑΛΗΜΕΡΑΜα πότε επιτέλους θα έρθει πάλι στην παρέα μας ο billgun?????
Όταν με το καλό θα είρθει πάλι θα κάνω τρομερή δήλωση θα χορέψω στην πλατεία Συντάγματος!!
πρεπει να διευκρίνιση τι δεν θα φοραειΚΑΛΗΜΕΡΑ
Οι δηλώσεις πρέπει να τηρούνται!
Τι ώρα να είμαι στην πλατεία?