gymaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 10.639
- Πόντοι
- 4.696
α εγω εχω πλατωνικη σχεση με την ελενα ..αφου δεν με θελει!!!αν την ειχα εγω μαμα θα βυζαινα καθε ημερα
α εγω εχω πλατωνικη σχεση με την ελενα ..αφου δεν με θελει!!!αν την ειχα εγω μαμα θα βυζαινα καθε ημερα
αναγκα και θεοι πειθονταια εγω εχω πλατωνικη σχεση με την ελενα ..αφου δεν με θελει!!!
Δεν φταίω εγώ που σε βλέπω φιλικά!!!α εγω εχω πλατωνικη σχεση με την ελενα ..αφου δεν με θελει!!!
τριχες πολλες θελεις κουρεμαΔεν φταίω εγώ που σε βλέπω φιλικά!!!
Το παίζουμε δύσκολες για να μας ποθείτε πιο πολύ!!αναγκα και θεοι πειθονται
ναζια σου κανει ρε για να σε εχει στην καψουρα γυναικες φαουσες ωρε
Γιατί ρε παιδάκι μου δεν μπορεί ένας άντρας μία γυναίκα να είναι απλός και δύο πολύ καλοί φίλοι??τριχες πολλες θελεις κουρεμα
καθικακια ειστεΤο παίζουμε δύσκολες για να μας ποθείτε πιο πολύ!!
καλα καλα κατσε τους να πηδηχτειτε και θα σου πω τι φιλοι ειστεΓιατί ρε παιδάκι μου δεν μπορεί ένας άντρας μία γυναίκα να είναι απλός και δύο πολύ καλοί φίλοι??
Εγώ στην προσωπική μου ζωή εχω φίλους από το γυμνάσιο άντρες είμαστε χρόνια κολλητοί μόνο φίλοι τίποτα παραπάνω!!
παρε το χρονο σου .....χαχαχαΔεν φταίω εγώ που σε βλέπω φιλικά!!!
ετσι ετσιπαρε το χρονο σου .....χαχαχα
Και εγώ η αρχήκαθηκα !!καθικακια ειστε
ω ρε μανα μου ευχαριστως σε εκανα τας κεμπαπΚαι εγώ η αρχήκαθηκα !!
Καλημέρα Έλενα μαςΤους έχει μειωσει τους καφεδες ακουσε την συμβουλη μου !!
Καλό μεσημέρι να έχουμε !!Καλημέρα Έλενα μας
το εριξε στην ομωφαγια (φρουτα κλπ) ακαρδη γυναικα ντροπη σου το παληκαρι θα λιωσειΤους έχει μειωσει τους καφεδες ακουσε την συμβουλη μου !!
Είναι σκληρό παλικάρι αυτός δεν τον λιώνει !!!το εριξε στην ομωφαγια (φρουτα κλπ) ακαρδη γυναικα ντροπη σου το παληκαρι θα λιωσει
Επίσης!Καλό μεσημέρι να έχουμε !!