!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
ειχα ξεχασει οτι ειμαι νηπιαγωγοςΠολύ απλά μπορείς να αλλάξεις κανάλι!
Καλημέρα !!
ειχα ξεχασει οτι ειμαι νηπιαγωγοςΠολύ απλά μπορείς να αλλάξεις κανάλι!
Καλημέρα !!
σωστα εχει στρουμφακια τωρα στο STARΠολύ απλά μπορείς να αλλάξεις κανάλι!
Καλημέρα !!
ροκ δεν ακους?σωστα εχει στρουμφακια τωρα στο STAR
Τα μη πετούμενα θα βρούνε τη φωλίτσα τους!!το πουλι ειναι υποχρεωτικο να πεταει ?
τα μη πετουμενα πουλακια τι θα κανουν τα κακομοιρα
Μα τώρα στο Star τα στρουμφάκια βλέπω είναι η μεγάλη μου αδυναμία!σωστα εχει στρουμφακια τωρα στο STAR
φανταζεσαι εισαι η στρουμφιτα κι εμεις ειμαστε τα στρουμφ κλασσικα?Μα τώρα στο Star τα στρουμφάκια βλέπω είναι η μεγάλη μου αδυναμία!
ναι και ηρθε ο δρακουμελ να μας φοβισει λες και μασαμε εμειςΜα τώρα στο Star τα στρουμφάκια βλέπω είναι η μεγάλη μου αδυναμία!
Εσύ ποιος είσαι ο παπαστρούμφ??φανταζεσαι εισαι η στρουμφιτα κι εμεις ειμαστε τα στρουμφ κλασσικα?
Αγαπητέ μου δεν μασάει η ομάδα μας είναι μία γροθιά!!ναι και ηρθε ο δρακουμελ να μας φοβισει λες και μασαμε εμεις
ειπαμε το νημα ειναι πειρατικο
Καλημέρα !!Καλημέρα Έλενα ...και σε όλη τη παρέα..
Τον άλλο μήνα εκδρομή να έχει χιονίσει στο βουνό.....ξέρεις,εκεί που θα ζούσαμε μετά το γάμο, αλλά......έχασα πανηγυρικά...μας κερδισε ο δάσκαλος.... επειδή όμως φαίνεται καλό παιδί κ μου είναι συμπαθής θα αποδεχτώ την ήττα μου και θα πάω μόνος στο βουνό να ξαναβρώ τον εαυτό μου ..Καλημέρα !!
Πού είσαι εσύ?
Δεν πιστεύω πάλι να πήγες καμιά εκδρομούλα??
1... σου απαγορεύω να πας εκδρομή στο βουνό χωρίς εμένα!!Τον άλλο μήνα εκδρομή να έχει χιονίσει στο βουνό.....ξέρεις,εκεί που θα ζούσαμε μετά το γάμο, αλλά......έχασα πανηγυρικά...μας κερδισε ο δάσκαλος.... επειδή όμως φαίνεται καλό παιδί κ μου είναι συμπαθής θα αποδεχτώ την ήττα μου και θα πάω μόνος στο βουνό να ξαναβρώ τον εαυτό μου ..
Κράτα μας να μη σου φύγουμε !!εεεεεπππππ σας επιασα καλημερα!!!
και που να πατε μωρε καλα ειστε εδω ....φευγω εγω γειααααααΚράτα μας να μη σου φύγουμε !!
Καλημερααααααααα!!
Ετσι ε;;;;1... σου απαγορεύω να πας εκδρομή στο βουνό χωρίς εμένα!!
2.... κέρδισε ο δάσκαλος αλλά ακόμα δεν έχουμε ορίσει ημερομηνία γάμου!!
Αυτά τα ολίγα είχα να πω!!
..........αμε στο καλο!!και που να πατε μωρε καλα ειστε εδω ....φευγω εγω γειαααααα
ενταξει μαμα!!! θα προσεχω χαχαχααχααχ..........αμε στο καλο!!
Να προσέχεις στο δρόμο!
αν την ειχα εγω μαμα θα βυζαινα καθε ημεραενταξει μαμα!!! θα προσεχω χαχαχααχααχ