Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.758
- Πόντοι
- 5.956
Πίνω υποβρύχιαΤους έχει μειωσει τους καφεδες ακουσε την συμβουλη μου !!
Είναι σκληρό παλικάρι αυτός δεν τον λιώνει !!!
δεν πιστευω να ειναι σαν αυτα τα γερμανικα που πηραμε εχουν περασει τοσα χρονια και ακομη γερνουνΠίνω υποβρύχια
Εγώ είμαι έτοιμη με το σατέν φόρεμα και σε περιμένω μην αργήσεις !!Ερχεται να σε παρει
Εγώ είμαι έτοιμη με το σατέν φόρεμα και σε περιμένω μην αργήσεις !!
Ο γάμος μας θα είναι ονειρεμένος!
Δεν ξέρω οι κουμπάρες μην αργήσουν λίγο αλλά δεν πειράζει Θα τις περιμένουμε!!
Δεν σβήνει αυτή η φωτιά!!
Δεν σβήνει αυτή η φωτιά!!
214 stelth θα μπω στο bill και δεν θα με καταλάβει κανείς χαχαχδεν πιστευω να ειναι σαν αυτα τα γερμανικα που πηραμε εχουν περασει τοσα χρονια και ακομη γερνουν
ειδικα αμα ειναι το γνωστο βλημα στην ρεσεψιον μυρωδια δεν θα παρει214 stelth θα μπω στο bill και δεν θα με καταλάβει κανείς χαχαχ
Δεν τα ξέρω αυτά χαχαειδικα αμα ειναι το γνωστο βλημα στην ρεσεψιον μυρωδια δεν θα παρει
εχει μια χαζη πιο ξινομουρα γυναικα δεν υπαρχει σε ολη την οικουμενηΔεν τα ξέρω αυτά χαχα
Έχει και έναν ρεσεψιονίστ στον Μπιλ πολύ γοητευτικό άντρα!!εχει μια χαζη πιο ξινομουρα γυναικα δεν υπαρχει σε ολη
Πραγματικα πολυ ξινομουρα!τσαμπα η ομορφια, χανεται απτην ξινιλα....εχει μια χαζη πιο ξινομουρα γυναικα δεν υπαρχει σε ολη την οικουμενη
Εγώ είμαι έτοιμη με το σατέν φόρεμα και σε περιμένω μην αργήσεις !!
Ο γάμος μας θα είναι ονειρεμένος!
Δεν ξέρω οι κουμπάρες μην αργήσουν λίγο αλλά δεν πειράζει Θα τις περιμένουμε!!
καλαααααααααα παπαγια αγουραΈχει και έναν ρεσεψιονίστ στον Μπιλ πολύ γοητευτικό άντρα!!
Αχχχχχχχχχχχχ!!!!!!
ετσι ειναι φιλε μου ειχε τα καλυτερα παιδια στα ποδια της και μου παταει συννεχως τα κουμπιαστριβην δια του αρραβωνος ολοι χαχαχααχ
Όλοι την κοπανάνε... Τι βλέπουν άραγε?????στριβην δια του αρραβωνος ολοι χαχαχααχ