GIORGIO222
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2016
- Κριτικές
- 16
- Like
- 2.341
- Πόντοι
- 1.191
Καλημέρα Έλενα,καλημέρα στη χαρούμενη και όμορφη παρέα...όμορφο σαββατοκύριακο εύχομαι σε όλους ,καλή συνέχεια.
Δεν το ξεκαθάρισες στη Άρχη όπως τα έλεγες ήταν σαν στρατιωτική επιθεώρηση χαχα. Τώρα αλλαζειΚακό είναι που θέλω ο σύζυγός μου να βγάζει τα παπούτσια του και εγώ να του έχω έτοιμες τις παντόφλες??
Ίσα ίσα μου αρέσει να τον περιποιούμαι....
Καλημέρα πανεμορφε !!Καλημέρα Έλενα,καλημέρα στη χαρούμενη και όμορφη παρέα...όμορφο σαββατοκύριακο εύχομαι σε όλους ,καλή συνέχεια.
Οπότε ξανασκέψου την πρότασή μου για γάμο............Δεν το ξεκαθάρισες στη Άρχη όπως τα έλεγες ήταν σαν στρατιωτική επιθεώρηση χαχα. Τώρα αλλαζει
Μμμμμ μου βάζεις ιδέες μαγειρεύεις και καλά. Πρέπει να σε δοκιμάσω πρώτα χαχαχαΟπότε ξανασκέψου την πρότασή μου για γάμο............
Οπότε ξανασκέψου την πρότασή μου για γάμο............
ετοιμασου θα σου πλενει και τα ποδια στην λεκανηΜμμμμ μου βάζεις ιδέες μαγειρεύεις και καλά. Πρέπει να σε δοκιμάσω πρώτα χαχαχα
Ωχ,αν δοκιμάσεις δεν υπάρχει επιστροφή, κάτι σαν hotel kalifornia!Μμμμμ μου βάζεις ιδέες μαγειρεύεις και καλά. Πρέπει να σε δοκιμάσω πρώτα χαχαχα
εγω τον προειδοποιησα εβαλα μεχρι και το 112 και του εστειλε σμςΩχ,αν δοκιμάσεις δεν υπάρχει επιστροφή, κάτι σαν hotel kalifornia!
Σουφλέ σοκολάτας είμαι να με δοκιμάσεις????Μμμμμ μου βάζεις ιδέες μαγειρεύεις και καλά. Πρέπει να σε δοκιμάσω πρώτα χαχαχα
Ποιο γλυκιά!!!Σουφλέ σοκολάτας είμαι να με δοκιμάσεις????
σε τρωει πας γυρευοντας αντε καλα στεφαναΠοιο γλυκιά!!!
Θα το πω ναι τελικά ...αλλά θα συνεχίσω να κάνω τα ραντεβού μου κανονικά χααχασε τρωει πας γυρευοντας αντε καλα στεφανα
κανα κολλητο εχεις με χασαπικο ? γιατι σε βλεπω να σε κανει μπριζολες τουλαχιστον μην πας χαμενος ερχονται πεινεςΘα το πω ναι τελικά ...αλλά θα συνεχίσω να κάνω τα ραντεβού μου κανονικά χααχα
Πα΄ρτο τελικά το κορίτσι.... Περιμένει, λαχταρά....Θα το πω ναι τελικά ...αλλά θα συνεχίσω να κάνω τα ραντεβού μου κανονικά χααχα
Έτσι και εγώ χωρίζω και σε παντρεύομαι (μαζί με την/τις κουμπάρες)
Το χρώμα παραλλαγής,όλα τα λεφτά!!!
Και στην σημερινή φωτό το ίδιο φόραγε .... Κούκλα είναι και δεν είναι παζοναυτέ... Είναι φλοράλ... που μόνο αυτή θα μπορούσε να φορέσει στα 26 της με τέτοια χάρη και ακομπλεξάριστη.. Τακουνάκι λίγο πιο ψηλό θα ήθελα και φούλ τέλεια..Το χρώμα παραλλαγής,όλα τα λεφτά!!!
Θηλυκός πεζοναύτης!