Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.340
καλημέρα.ΚΑΛΗΜΕΡΑ ....σε αυτούς που ξέρουν ότι η ζωή δεν είναι εύκολη αλλα εξακολουθούν πιστεύουν ότι είναι ωραία..........
Καλημερούδια !!καλημέρα.
Να προσέχεις όλων των ειδών τα λουλούδια , συμπεριλαμβανομένης της Αννας και της Έλενας
και σε εμας αρέσεις εσύ ..Καλημερούδια !!
Τα αγαπώ πολύ τα λουλούδια !!
Η άννα ειναι το πιό όμορφο λουλουδι στον κήπο της καρδιάς μου .......
Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε !!καλημερα ομαδα
To ομορφοτερο λουλουδι του πανεμορφου κηπου σου εισαι εσυ η ιδια Γλυκια Ελενα!!!!
Αχχχ!!Επειδη τωρα που θα ερθει ο χειμωνας σου προτεινω να κανεις οτι λεει το τραγουδι....
Αν δεν κάνω λάθος έχεις αναφέρει οτι έχεις και παιδιά.και σε εμας αρέσεις εσύ ..
Μαζί με την Αννα είστε το πιο ωραίο μπουκέτο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σε ευχαριστω πολυTo ομορφοτερο λουλουδι του πανεμορφου κηπου σου εισαι εσυ η ιδια Γλυκια Ελενα!!!!
Τα παιδια μου ειναι η ψυχη μου !Αν δεν κάνω λάθος έχεις αναφέρει οτι έχεις και παιδιά.
Αν δεν έχει αναφερθεί , ξεχνάς το παρόν post.
Αν ναι, πρόσθεσε τα στο μπουκέτο!!!!!!!!!!!!!!
Με το καλό να μας έρθεις
εγω παντως οταν ημουν παιδακι εκανα ματι την καθηγητρια τον γαλλικων μου μιλαμε οτι ημουν μπουμπουκιΤα παιδια μου ειναι η ψυχη μου !
Θα προσθέσω στο μπουκετο όλα τα παιδια του κοσμου γιατι οι ψυχουλες τους ειναι αγνες !!
Να έχουν την υγεια τους αυτο προσευχομαι παντα !
Καλησπερα !!@Ελενα110 καλησπέρα, προσπαθω να σου στειλω μηνυμα αλλα δεν βλέπω να υπάρχει επιλογή. Δεν έχεις ή με έχεις μπλοκάρει για κάποιο λόγο ;
αποκαλυψη βγαινει η λιστα στον αερα τυφλα να εχει η λιστα μπογιαρνςΚαλησπερα !!
Και εσενα σε έχω μπλοκάρει ??
Συγνώμη αλλά έχω μπλοκάρει πάρα πολύ κόσμο που να θυμάμαι ποιος είσαι .......
Οπότε ήσουνα λίγο ζωηρό παιδάκι!εγω παντως οταν ημουν παιδακι εκανα ματι την καθηγητρια τον γαλλικων μου μιλαμε οτι ημουν μπουμπουκι
κράταμε στην μαυρη λίστα, κάποιο καλο λόγο α έχεις που δεν θυμάται κανενας απο τους δυο μας.Καλησπερα !!
Και εσενα σε έχω μπλοκάρει ??
Συγνώμη αλλά έχω μπλοκάρει πάρα πολύ κόσμο που να θυμάμαι ποιος είσαι .......
Αυτή την εβδομάδα ήμουνα καλό κορίτσι τις τελευταίες μέρες δεν έχω μπλοκάρει πολύ κόσμο!αποκαλυψη βγαινει η λιστα στον αερα τυφλα να εχει η λιστα μπογιαρνς
και τωρα τα ιδια κανω μαλλον ποτε δεν θα μαθω το καλο και το κακοΟπότε ήσουνα λίγο ζωηρό παιδάκι!
Αυτό που έκανες δεν ήταν απαραίτητα κακό παιδάκι ήσουν δεν ήξερες ποιο είναι το καλό και το κακό....