Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 110.416
Όντως δεν θυμάμαι η αλήθεια είναι ότι έχω μνήμη χρυσόψαρου!!κράταμε στην μαυρη λίστα, κάποιο καλο λόγο α έχεις που δεν θυμάται κανενας απο τους δυο μας.
Όντως δεν θυμάμαι η αλήθεια είναι ότι έχω μνήμη χρυσόψαρου!!κράταμε στην μαυρη λίστα, κάποιο καλο λόγο α έχεις που δεν θυμάται κανενας απο τους δυο μας.
παει χαλασες και εσυ σε τι κοινωνια ζουμε τελικαΑυτή την εβδομάδα ήμουνα καλό κορίτσι τις τελευταίες μέρες δεν έχω μπλοκάρει πολύ κόσμο!
Ακόμα μαθητής είσαι ??Εγώ πιστεύα ότι έχεις τελειώσει το σχολείο...και τωρα τα ιδια κανω μαλλον ποτε δεν θα μαθω το καλο και το κακο
Με χάλασας οι κακές παρέες !!παει χαλασες και εσυ σε τι κοινωνια ζουμε τελικα
Ακόμα μαθητής είσαι ??Εγώ πιστεύα ότι έχεις τελειώσει το σχολείο...
απο εδω μεσα παντως αποκλειεται να βρηκες κακες παρεες ολοι ειμαστε τα καλυτεροτερα παιδιαΜε χάλασας οι κακές παρέες !!
Μα γι αυτό σας κάνω παρέα !!απο εδω μεσα παντως αποκλειεται να βρηκες κακες παρεες ολοι ειμαστε τα καλυτεροτερα παιδια
καλο παιδι και μπλοκαρεις κοσμοΜα γι αυτό σας κάνω παρέα !!
Γιατί είσαστε τα πιο καλά και γλυκά παιδια !!
Υ.Γ....και εγώ κατα βάθος είμαι καλό παιδι όσοι με γνωρίζουν καλά μπορουν να το επιβεβαιώσουν..
Χαχαχα χα χα χα χα χα χα
Δε θέλω πια να μπλέκομαιΤο ποίημα σου είναι καταπληκτικό μπορώ να πω ότι είμαι γοητευμένη ξεπέρασες και εμένα στην ποιηση...
Παει το χεράκι μου στην λεξη (αποκλεισμος ) απο συνηθεια !!καλο παιδι και μπλοκαρεις κοσμο
κακο πραγμα ο εθισμοςΠαει το χεράκι μου στην λεξη (αποκλεισμος ) απο συνηθεια !!
Χαχαχα χα χα χα χα χα χα
Υπαρχει κλινικη να παω για αποτοξινωση κατα του αποκλεισμου ???κακο πραγμα ο εθισμος
υπαρχουν τα ΕΨΥΠΕ σε ολη την ελληνικη επικρατειαΥπαρχει κλινικη να παω για αποτοξινωση κατα του αποκλεισμου ???
Σε ευχαριστω πολυ !!Δε θέλω πια να μπλέκομαι
Με νάζια και καπρίτσια
κι όταν μπορώ στίχους εγώ
να γράφω στα κορίτσια!!!
Όμορφα λόγια ταιριαστά
να μπαίνουν στα στιχάκια
να φτιάχνονται οι όμορφες
να στέλνουνε φιλάκια.
Φιλάκια στον Αρκούδο τους
Που'ναι καλό παιδάκι
και ψήνεται για πρόστυχο
καλό ραντεβουδάκι!!!
Ελα στον δασκαλο να σε μαθει. Θα επεξεργασεσαι αλλα πραγματα οποτε το χερακι θα ειναι απασχολημενο. ΧαχαχαΥπαρχει κλινικη να παω για αποτοξινωση κατα του αποκλεισμου ???
Αλήθεια δάσκαλε επειδή είμαι λίγο άπειρη τι θα κάνει το χεράκι μου και θα είναι απασχολημένο??Ελα στον δασκαλο να σε μαθει. Θα επεξεργασεσαι αλλα πραγματα οποτε το χερακι θα ειναι απασχολημενο. Χαχαχα
θα σε βαλει να πλεξεις την φανελα του φανταρουΑλήθεια δάσκαλε επειδή είμαι λίγο άπειρη τι θα κάνει το χεράκι μου και θα είναι απασχολημένο??
Ελα να δεις απο κοντα.... θα σου αρεσει.Αλήθεια δάσκαλε επειδή είμαι λίγο άπειρη τι θα κάνει το χεράκι μου και θα είναι απασχολημένο??
Αγαπητε μου 2 φορες την μέρα μαγειρευω ......μεσημεριασε έφτιαξες κάνα φαι η πάλι delivery;;;
ναι αλλα εμεις ολο σουβλακια και πιτσες τρωμε θα φερεις κανα μουσακα?Αγαπητε μου 2 φορες την μέρα μαγειρευω ......
Η καλή νοικοκυρά ξυπνάει πολύ πρωί και μαγειρεύει!!