Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.340
Αν μαγειρεύω και πλέκω δεν θα έχω χρόνο να κάνω ραντεβού στη διάρκεια της μέρας.......θα σε βαλει να πλεξεις την φανελα του φανταρου
Αν μαγειρεύω και πλέκω δεν θα έχω χρόνο να κάνω ραντεβού στη διάρκεια της μέρας.......θα σε βαλει να πλεξεις την φανελα του φανταρου
Τον μουσακά τον φτιάχνω τσάκα τσάκα για φρουτο τον έχω.......ναι αλλα εμεις ολο σουβλακια και πιτσες τρωμε θα φερεις κανα μουσακα?
ενταξει πιασε ενα mix grillΤον μουσακά τον φτιάχνω τσάκα τσάκα για φρουτο τον έχω.......
Παιδιά είπαμε να κάνουμε διατροφή με τα παστίτσια και τους μουσακάδες δεν θα έχουμε το Επιθυμητό αποτέλεσμα.......ενταξει πιασε ενα mix grill
με αυτη την διατροφη εχω φτιαξει το απολλωνιο κορμι που ειδεςΠαιδιά είπαμε να κάνουμε διατροφή με τα παστίτσια και τους μουσακάδες δεν θα έχουμε το Επιθυμητό αποτέλεσμα.......
Ισχύει αλλά μπορείς να απολαμβάνεις τα πάντα με μέτρο.Παιδιά είπαμε να κάνουμε διατροφή με τα παστίτσια και τους μουσακάδες δεν θα έχουμε το Επιθυμητό αποτέλεσμα.......
Πάντα όλα με μέτρο αλλά εγώ που έχω μεγάλη αδυναμία στα γλυκά τι να κάνω ??.....και μόλις νυχτώνει και βλέπω το σασμό θέλω οπωσδήποτε να απολαύσω ένα γλυκάκι......Ισχύει αλλά μπορείς να απολαμβάνεις τα πάντα με μέτρο.
Πχ λίγο παστίτσιο μεσημεριανή ώρα και το απόγευμα γυμναστική
Εκεί δεν μπορεί να γίνει κάτι...Πάντα όλα με μέτρο αλλά εγώ που έχω μεγάλη αδυναμία στα γλυκά τι να κάνω ??.....και μόλις νυχτώνει και βλέπω το σασμό θέλω οπωσδήποτε να απολαύσω ένα γλυκάκι......
Τι καλό;;;Αγαπητε μου 2 φορες την μέρα μαγειρευω ......
Η καλή νοικοκυρά ξυπνάει πολύ πρωί και μαγειρεύει!!
Κατάλαβα τώρα πώς διατηρείς την κορμάρα σου τρώγοντας παστίτσια και μουσακάδες ......με αυτη την διατροφη εχω φτιαξει το απολλωνιο κορμι που ειδες
Σημερα εφτιαξα τσιπουρα στα καρβουνα !!Τι καλό;;;
Άντε έλα ντε περιμένει ο κόσμος, στο στόμα θα σε ταιζουμεΚατάλαβα τώρα πώς διατηρείς την κορμάρα σου τρώγοντας παστίτσια και μουσακάδες ......
Σημερα εφτιαξα τσιπουρα στα καρβουνα !!
Με σαλατουλα ......
Μιαμμμμμμμ!!
Να ερθω αθηνα να τρωω πιο λιγο τα ραντεβου με βοηθανε να μην σκεφτομαι το φαγητο ....
Χαχαχαχαχαχαχα
Σαν τα πουλάκια που τα ταιζουνε στο στόμα και κελαηδανε ....Άντε έλα ντε περιμένει ο κόσμος, στο στόμα θα σε ταιζουμε
θα φερω ενα κουτι γλυκα αμα ειναι ετσι χαχαχαΣαν τα πουλάκια που τα ταιζουνε στο στόμα και κελαηδανε ....
Εγω μόλις φαω το γλυκάκι μου γινομαι αλλος ανθρωπος !!
Γυναίκα ετοιμη για όλα !!
Ενα κουτι ειναι μονο για εμενα για εσενα δεν θα φτασει να φας γλυκακιθα φερω ενα κουτι γλυκα αμα ειναι ετσι χαχαχα
αμαν δεν χορταινεις με τιποτα χαχααχαΕνα κουτι ειναι μονο για εμενα για εσενα δεν θα φτασει να φας γλυκακι
Οποτε καντα 2 τα κουτια και όλα καλά !!
Δεν αμφιβάλουμε... Χρυσοχαίρα...Τον μουσακά τον φτιάχνω τσάκα τσάκα για φρουτο τον έχω.......
Βλέπω τον σασμο !!Τόσα γλυκά έφαγες που έσκασες και χάθηκες???? Απο τις 18.00 περίπου, σιγή......