Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.758
- Πόντοι
- 5.956
Μου φαινεται την επομενη φορα θα τον δοκιμασω αυτον τον συνδυασμο.Η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά !!
Μου φαινεται την επομενη φορα θα τον δοκιμασω αυτον τον συνδυασμο.Η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά !!
Αμέ γιατί όχι ......Μου φαινεται την επομενη φορα θα τον δοκιμασω αυτον τον συνδυασμο.
Έτσι πρέπει...Η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά !!
γινεται να κανουμε ενα ραντεβου και να εχεις μαγειρεψει ??? χαχαχαχχαΗ καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά !!
Παστιτσιο που έιναι η σπεσιαλιτέ μου και σουφλε σοκολάτας !!γινεται να κανουμε ενα ραντεβου και να εχεις μαγειρεψει ??? χαχαχαχχα
μμμμμμμ μου τρεχουν τα σαλια χχααχααχαΠαστιτσιο που έιναι η σπεσιαλιτέ μου και σουφλε σοκολάτας !!
Χα χα χα χα χα
Εσυ θα επιλεγεις το μενου. Θα γραφεις το πρωι ποιο ειναι το ημερησιο μενου. Οταν θα κανεις φασολακια μη με περιμενεις. Εμεις θα βαζουμε το κρασακι.Παστιτσιο που έιναι η σπεσιαλιτέ μου και σουφλε σοκολάτας !!
Χα χα χα χα χα
Τι διαβάζω ?? Παστίτσιο!!!!! Κλείσε εάνα τραπέζι και έρχομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Παστιτσιο που έιναι η σπεσιαλιτέ μου και σουφλε σοκολάτας !!
Χα χα χα χα χα
Λοιπόν σκέφτηκα τι θα κάνω όταν σταματησω τα ραντεβου !!Τι διαβάζω ?? Παστίτσιο!!!!! Κλείσε εάνα τραπέζι και έρχομαι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
κοίτα καλή η προσέγγιση αλλά έχει κενά...Λοιπόν σκέφτηκα τι θα κάνω όταν σταματησω τα ραντεβου !!
Θα ανοίξω ένα εστιατόριο εγώ θα μαγειρευω και την αννα 590 θα την έχω για τις δημόσιες σχέσεις ......
Σου βρηκα και ομομασιαΛοιπόν σκέφτηκα τι θα κάνω όταν σταματησω τα ραντεβου !!
Θα ανοίξω ένα εστιατόριο εγώ θα μαγειρευω και την αννα 590 θα την έχω για τις δημόσιες σχέσεις ......
Θα πάρουμε και την αντριάννα να τραγοδάει να διασκεδαζει το κοινο .κοίτα καλή η προσέγγιση αλλά έχει κενά...
Αν η μαγειρική σου είναι σαν εσένα, δεν βγαίνει το μαγαζί με τις 2 ... Θέλει και άλλες (τουλάχιστον 3) να βοηθήσουν. Θα τρέχει με 1000.
Κούκλα μου οτι και να πεις , οτι και να κάνεις, μια είναι η λύση.... Γύρνα κοντά μας, στο καυσαέριο μας, στην κίνηση μας, σε εμάς....
Όντως πολύ ωραιο !!Σου βρηκα και ομομασια
Η Ωραια Ελενη
Σου ταιριαζει απολυτα
Καλά το πας... Το φτιάχνεις σιγά σιγά..Θα πάρουμε και την αντριάννα να τραγοδάει να διασκεδαζει το κοινο .
Υ.γ.....θα ερθω λίγες μερες ελειψα και η αννα 590 μου κανει παραπονακια οτι την ξεχασα ...
Χα χα χα χα χα χα
Που να λειψω και 1 μηνα ??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όντως πολύ ωραιο !!
Σε ευχαριστω πολυ
Πολύ φοβάμαι αν λείψω 1 μήνα θα ξεχάσετε και το ονομά μου !!Καλά το πας... Το φτιάχνεις σιγά σιγά..
Απο την άλλη, ποιός σου είπε οτι έχεις δικαίωμα να λείψεις 1 μήνα?? Δίκιο έχει η Αννα ...........
Είσαι θηλυκό... Θέλεις τα κοπλιμέντα σου αλλά δεν θα σου πω οτι είσαι μια και μοναδική και καμιά άλλη σαν και εσένα.Πολύ φοβάμαι αν λείψω 1 μήνα θα ξεχάσετε και το ονομά μο
Σε ευχαριστω πολυ !!Είσαι θηλυκό... Θέλεις τα κοπλιμέντα σου αλλά δεν θα σου πω οτι είσαι μια και μοναδική και καμιά άλλη σαν και εσένα.
Όλο και κάποια θα βρεθεί να μιλάμε ή να πηγαίνουμε.
Αυτό που θα σου πω, είναι οτι σίγουρα εγώ τουλάχιστον, θα σε θυμάμαι και σαν άνθρωπο και σαν γυναίκα ...
Σωστά. Ουδείς αναντικατάστατος. Αυτό δεν σημαίνει ασήμαντος και λησμονητέος....Σε ευχαριστω πολυ !!
Άλλωστε είμαι της φιλοσοφίας :
( ουδεις αναντικατάστατος )..........
Αξιοπιστα !!!Θα πάρουμε και την αντριάννα να τραγοδάει να διασκεδαζει το κοινο .
Υ.γ.....θα ερθω λίγες μερες ελειψα και η αννα 590 μου κανει παραπονακια οτι την ξεχασα ...
Χα χα χα χα χα χα
Που να λειψω και 1 μηνα ??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Όντως πολύ ωραιο !!
Σε ευχαριστω πολυ
Αξιοπιστο καφεδακιΑξιοπιστα !!!
κατι θυμηθηκα και εγραψα "αξιοπιστα"Αξιοπιστο καφεδακι