gymaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 10.639
- Πόντοι
- 4.696
τι σημασια εχουν τα χρηματα μπροστα εις τα προσωπατα !!!×= 100
τι σημασια εχουν τα χρηματα μπροστα εις τα προσωπατα !!!×= 100
Εγω ειμαι στο 10Χ3 προς το παρον......Δάσκαλε τώρα μαθαίνω το 8 ×10.......
Εγώ δεν μίλησα για χρηματα αλλά για καφεδάκια .......τι σημασια εχουν τα χρηματα μπροστα εις τα προσωπατα !!!
γεια μας !!!Εγώ δεν μίλησα για χρηματα αλλά για καφεδάκια .......
Στην υγειά μας
Εσύ έχεις μείνει πολύ πίσω !!Εγω ειμαι στο 10Χ3 προς το παρον......
Γειά μας και χαρά μας !!γεια μας !!!
Στο γνωστο μερος.....ξερεις εσυ....αλλα αφου εχω μεινει πισω θα χρειαστω περισσοτερο χρονο.Εσύ έχεις μείνει πολύ πίσω !!
Προχωράω εγώ και θα συναντηθούμε ......
Στο 10 ×10.....
Απ' την φωνάρα σου θέλω να τα ακουσωΓειά μας και χαρά μας !!
Συγνώμη αλλά θα ειμαι πολύ αυστηρή μαζί σου .....Στο γνωστο μερος.....ξερεις εσυ....αλλα αφου εχω μεινει πισω θα χρειαστω περισσοτερο χρονο.
Η αλήθεια είναι ότι με ζήτησαν σε ριάλιτι τραγουδιού αλλά δεν θα πάω Θα παραχωρίσω τη θέση μου σε άλλο παίκτη......Απ' την φωνάρα σου θέλω να τα ακουσω
Αυτα μου λες και θελω κι αλλο......Συγνώμη αλλά θα ειμαι πολύ αυστηρή μαζί σου .....
Αποκλείεται.. Ο visitor έχει πει οτι είναι αστέρι... Αυτή γράφει διαγωνίσματα χωρίς διάβασμα..... (και αποοτι θυμάμαι ο visitor βάζει δύσκολα).... Αλλά και αυτός χάθηκε...Το κοριτσακι διαβαζει. Εχει να γραψει δυσκολα διαγωνισματα.
Θά ερθο θα σε δώσω μικρόφωνο πως θα τραγουδίστρια χωρίς μικρόφωνοΗ αλήθεια είναι ότι με ζήτησαν σε ριάλιτι τραγουδιού αλλά δεν θα πάω Θα παραχωρίσω τη θέση μου σε άλλο παίκτη......
Εχεις απολυτο δικιο. Ειναι αστερι το κοριτσακι. Αλλα που και που χρειαζεται επαναληψη. Αλλα να ξερεις οτι ο visitor δεν χαθηκε. Εδω ειναι και προσεχει την καλυτερη του μαθητρια.Αποκλείεται.. Ο visitor έχει πει οτι είναι αστέρι... Αυτή γράφει διαγωνίσματα χωρίς διάβασμα..... (και αποοτι θυμάμαι ο visitor βάζει δύσκολα).... Αλλά και αυτός χάθηκε...
Και εκκλησια πηγα και βολτιτσα στην θαλασσα και νοστιμα φαγητα μαγειρεψα !!Καλημέρα και καλή κυριακή νάχεις.
Πολύ ησυχία βλέπω...
Λες να πήγες στην εκκλησία??
Η καλή νοικοκυρά είναι δούλα και κυρά !!...η έχει πάει βολτιτσα στην εξοχή,αφού πρώτα μαγείρεψε κάτι πολύ νόστιμο,.....ειναι πολύ καλή κ σε αυτό , σίγουρα!!