gymaster
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2016
- Κριτικές
- 23
- Like
- 10.627
- Πόντοι
- 4.696
Κανε δουλεια σου κοπελα μου , μην αγνωνεσαι !!Δεν μπορω να θυμηθω εσενα γιατι σε εχω μπλοκάρει στο βαιμπερ....
Αλλά πού θα μου πάει Θα το θυμηθώ!!
Κανε δουλεια σου κοπελα μου , μην αγνωνεσαι !!Δεν μπορω να θυμηθω εσενα γιατι σε εχω μπλοκάρει στο βαιμπερ....
Δεν ανγωνομαι ποτε γενικα ειμαι πολυ κουλ άτομο .......Κανε δουλεια σου κοπελα μου , μην αγνωνεσαι !!
κι εγω χαλαρα καφεδακι !!!Δεν ανγωνομαι ποτε γενικα ειμαι πολυ κουλ άτομο .......
Είπαμε ποιες όσα καφεδάκια θέλεις κάνουν καλό στον οργανισμό !!κι εγω χαλαρα καφεδακι !!!
ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!
Τότε θα είναι και ιδανικές οι συναντήσεις μαζί σου!και πού να έρθουν και τα κρύα!!!
επειδη πινει πολλους καφεδεςΔεν μπορω να θυμηθω εσενα γιατι σε εχω μπλοκάρει στο βαιμπερ....
επρεπε να ριξουμε αγκυρα κανα 20 ημερες για να δουμε κατι και εμεις οι μονοφθαλμοι
Βλεπω εχεις αγριες διαθεσεις....για αυτο ντυθηκες τιγρακι.......ο καημενος τι εχει να παθει.
το παίζεις και τρελιτσα ορε που πάμε που πάμε!!Μετά το μεσημέρι έρχεται το απόγευμα και μετά το απόγευμα το βράδυ και πού να έρθουν και τα κρύα!!!
Τα εν οίκω μη εν δήμω!!!Ελενα εισαι μονιμα Αθηνα πλεον;
Κύριε δεν καταλαβαινω τι μου λέτε εγω μιά αθωα κοπέλα ειμαι !!!το παίζεις και τρελιτσα ορε που πάμε που πάμε!!
εμενα γιατι με εχεις μπλοκάρειΔεν μπορω να θυμηθω εσενα γιατι σε εχω μπλοκάρει στο βαιμπερ....
Γιατί έπινες πολλούς καφέδες!!εμενα γιατι με εχεις μπλοκάρει
παω να πνίξω τον πονο μου ,θα φαω πατσαΓιατί έπινες πολλούς καφέδες!!
Εγώ θα προτείνω να προσέχετε την διατροφή σας!!παω να πνίξω τον πονο μου ,θα φαω
Λεοπαρδαλακι ντύθηκε!!!Βλεπω εχεις αγριες διαθεσεις....για αυτο ντυθηκες τιγρακι.......ο καημενος τι εχει να παθει.
Προσυπογράφω!Κύριε δεν καταλαβαινω τι μου λέτε εγω μιά αθωα κοπέλα ειμαι !!!
Σας ευχαριστώ πολύ σας εκτιμώ ιδιαίτερα θέλω να το ξέρετε!!Λεοπαρδαλακι ντύθηκε!!!
Της μεγαλης οικογένειας των γατοειδων, σαν γάτα με πεταλα που είναι!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Προσυπογράφω!