Knoper
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2022
- Like
- 2.737
- Πόντοι
- 446
Σωστός!!....γλυστραγε ρε μαγκα, τι να εκανα!
Σωστός!!....γλυστραγε ρε μαγκα, τι να εκανα!
Τα εν οίκω μη εν δήμω!!!
σαν τονος ριο μαρεΈτσι κάνω εγώ είμαι σκλήρη γυναίκα
εγω μεχρι ομελετα μπορω να φτιαξωΣημασία δεν έχει ποιος θα σου πει καλημέρα αλλά ποιος θα σου φτιάξει τη μέρα......
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Πολύ ρομαντικό !!εγω μεχρι ομελετα μπορω να φτιαξω
μπορει να με κεφαρεις ξερεις ομως πολυ καλα οτι οι μεγαλοι ερωτες απο το στομαχι ξεκινανεΠολύ ρομαντικό !!
Όχι να το παινευτώ αλλά οι φίλοι μου μου λένε ότι είμαι καταπληκτική μαγείρισσα!!μπορει να με κεφαρεις ξερεις ομως πολυ καλα οτι οι μεγαλοι ερωτες απο το στομαχι ξεκινανε
ΥΓ. ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΟΥ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΙς ?
και εγω παραγγελνω τα καλυτερα σουβλακια και πιτσεςΌχι να το παινευτώ αλλά οι φίλοι μου μου λένε ότι είμαι καταπληκτική μαγείρισσα!!
...μαγειρισσα εχουμε! Ανοιχτες θεσεις υπαρχουν για house-keeping και κηπουρο.Όχι να το παινευτώ αλλά οι φίλοι μου μου λένε ότι είμαι καταπληκτική μαγείρισσα!!
Καλημερα. Εμενα παντως μου την εφτιαξες την μερα. Περασες απο τα ονειρα μου και περασαμε καταπληκτικα. Φιλακια......ελπιζω και το Σαββατοκυριακο να ειναι το ιδιο καλο.....Σημασία δεν έχει ποιος θα σου πει καλημέρα αλλά ποιος θα σου φτιάξει τη μέρα......
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Καλημέρα δάσκαλε και δεν θα μείνουμε μόνο στα όνειρα!!!Καλημερα. Εμενα παντως μου την εφτιαξες την μερα. Περασες απο τα ονειρα μου και περασαμε καταπληκτικα. Φιλακια......ελπιζω και το Σαββατοκυριακο να ειναι το ιδιο καλο.....
Το pool boy ξεχάσατε,και τους έχω αδυναμία των pool boys!...μαγειρισσα εχουμε! Ανοιχτες θεσεις υπαρχουν για house-keeping και κηπουρο.
Ενδιαφερεστε?
ΚΑΛΗΜΕΡΑ,με όση σημασια μπορεί να έχει για εσάς!Σημασία δεν έχει ποιος θα σου πει καλημέρα αλλά ποιος θα σου φτιάξει τη μέρα......
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
μονικα δεν μας τα λες καλαΤο pool boy ξεχάσατε,και τους έχω αδυναμία των pool boys!
Η καλημέρα έχει μεγάλη σημασία για εμένα για αυτό και κάθε πρωί σας γράφω στο site την καλημέρα μου πιστεύω πως έτσι δημιουργείται μία θετική αύρα..........ΚΑΛΗΜΕΡΑ,με όση σημασια μπορεί να έχει για εσάς!
...συνηθως εχετε στους οδηγους! Οπως και να'χει παντως σωφερ, πουλ-μποϊ. μαγειρισα, οικονομο και μπατλερ εχουμε!Το pool boy ξεχάσατε,και τους έχω αδυναμία των pool boys!