George Iakovidis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2021
- Κριτικές
- 46
- Like
- 5.535
- Πόντοι
- 5.646
Ξεκούραση και μετά θα είσαι φωτιάΣε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά!!
Ξεκούραση και μετά θα είσαι φωτιάΣε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά!!
Γεια σου αγάπη η αλήθεια είναι ότι με έχετε καλομαθημένη σαν μικρή πριγκίπισσα ......Όσον αφορά το μάθημα μας θα δεις ότι είμαι πολύ καλύτερη γιατί αυτή τη φορά θα είμαι πιο πολύ διαβασμένη και είμαι σίγουρη ότι θα μου βάλεις έναΚαλησπερα ομορφουλα μου. Εισαι πολυ ελκυστικη γυναικα γεματη παθος και κυριως με μια ωραια αισθηση του χιουμορ. Τι να πω αλλο. Τα βλεπεις καθημερινα απο ολους εδω μεσα τι αγαπη παιρνεις.
Υ.Γ. Μην χαλαρωνεις σε θελω ετοιμοπολεμη στο επομενο ιδιαιτερο. Εφτασε...
Δεν κουράζομαι ποτέ .....Ξεκούραση και μετά θα είσαι φωτιά
η άλλη στην παρέα ποια ειναι?
...... μία καλή μου φίληη άλλη στην παρέα ποια ειναι?
Τυχερες που εχετε η μια την αλλη. Φιλακια και στις δυο σας....... μία καλή μου φίλη
....και τα δικά μας τα φιλιάΤυχερες που εχετε η μια την αλλη. Φιλακια και στις δυο σας.
ναι ναι την ξέρω μιλάγαμε την περασμένη εβδομάδα μου είπε οτι θα πατε για καφε...... μία καλή μου φίλη
Καλημέρα, όταν όμως υπάρχει συνδυασμός και των δύο?Θα σου πω ένα μυστικό.......
Κανένα όμορφο πρόσωπο δεν θα τα καταφέρει.....
Ναι σε μαγέψει όσο μία όμορφη ψυχή!
Καλημερα
Καλημέρα να έχετε !!Καλημέρα, όταν όμως υπάρχει συνδυασμός και των δύο?
Απόλυτη μαγεία!
Αυτό τον συνδυασμό εχετε Ελενα!!!
Καλημέρα αγόρι γλυκό ......Καλημέρα Ελενάκι!!
σωστα για αυτο κοιτα να διαλεξεις κανα σοβαρο αγορι(σαν εμενα) και οχι σαν καποιους που ολο τι ωραιο παπουτσακι (υπονοουμενο σου εριξε μετα το πα να το λαβεις υποψην )Εγώ ως Έλενα δεν δίνω σημασία στην εξωτερική εμφάνιση σε έναν άντρα παρά μόνο στο χαρακτήρα του..........
( στην ομορφιά της ψυχής)
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σας ευχαριστώ πολύ........
εξηγησε του ανθρωπου οτι εισαι μεσα στην τρελα και οτι στον πωπο σου εχεις καρφιαΔεν κουράζομαι ποτέ .....
Για αυτό επέλεξα και να κάνω γυμναστική Θέλω συνέχεια να είμαι σε ενέργεια ......
Καλημέρα !!εξηγησε του ανθρωπου οτι εισαι μεσα στην τρελα και οτι στον πωπο σου εχεις καρφια
εσυ κοριτσι μου δεν εχεις ορια εισαι over the top ..οσον αφορα το πωπουδακι σου μια χαρα ειναι αλλα ειπαμε οι γυναικες εχετε αλλο προσανατολισμο απο εμαςΚαλημέρα !!
Δεν χρειάστηκε να του εξηγήσω τίποτα το κάθε άτομο που είμαστε εκεί έχει φτιάξει ένα προφίλ .....Οπότε ξέρει η καθεμία τι αντοχές έχει και ποια είναι τα όρια της!!
( με τη γυμναστική τον ποπό μου προσπαθώ να φτιάξω)
Χα χα χα χα χα
μολις το καναμε!!Αν με καλέσετε ....
Γιατί οχι !!!
Είχα έρθει πριν χρόνια όχι για ραντεβού για διακοπές όμορφα Ήταν μου άρεσε πολύ!!μολις το καναμε!!