Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.266
Καλημέρα !!Καλημερα Ελενα!!!!!
Καλημέρα !!Καλημερα Ελενα!!!!!
Ε ναι Η αλήθεια είναι όταν πάμε να φορέσουμε ένα στενό φορεματάκι και το φερμουάρ δεν ανεβαίνει εκεί στεναχωριόμαστε εγώ τουλάχιστον έχασα τα κιλά που ήθελα να χάσω τώρα ακόμα δύο και θα είμαι okayεσυ κοριτσι μου δεν εχεις ορια εισαι over the top ..οσον αφορα το πωπουδακι σου μια χαρα ειναι αλλα ειπαμε οι γυναικες εχετε αλλο προσανατολισμο απο εμας
ειναι πολυ ωραια!να μας ξαναρθεις τοτε συνδυαζοντας κ τα δυο!Είχα έρθει πριν χρόνια όχι για ραντεβού για διακοπές όμορφα Ήταν μου άρεσε πολύ!!
τωρα δεν πας γιατι εχουν βαλει την φωτο σου περνωντας τα διοδια και πλησιαζοντας την πατρα .. ποιος ξερει τι τραβηξαν μαζι σουΕίχα έρθει πριν χρόνια όχι για ραντεβού για διακοπές όμορφα Ήταν μου άρεσε πολύ!!
πολύ καλή σκέψη...Θα σου πω ένα μυστικό.......
Κανένα όμορφο πρόσωπο δεν θα τα καταφέρει.....
Ναι σε μαγέψει όσο μία όμορφη ψυχή!
Καλημερα
φαντασου εγω κυνηγαω την νικολουλη να μην κανει καμια μαλακια και μου τα βρειΕ ναι Η αλήθεια είναι όταν πάμε να φορέσουμε ένα στενό φορεματάκι και το φερμουάρ δεν ανεβαίνει εκεί στεναχωριόμαστε εγώ τουλάχιστον έχασα τα κιλά που ήθελα να χάσω τώρα ακόμα δύο και θα είμαι okay
Ρίχνοντας μία ματιά σε όλη την ιστορία της ανθρωπότητας μέχρι σήμερα βλέπουμε ότι δεν υπάρχουν ίδιες αντιλήψεις για την ομορφιά ούτε για το ποιος άνθρωπος εξωτερικά θεωρείται όμορφος....σε αντίθεση με την εποχή μας που πρότυπα ομορφιάς θεωρούνται οι αδύνατοι στην εποχή Π Χ.... της Αναγέννησης ινδάλματα και μοντέλα θεωρούνταν οι άνθρωποι με παραπανίσια κιλά....φαντασου εγω κυνηγαω την νικολουλη να μην κανει καμια μαλακια και μου τα βρει
Έτοιμη είμαι αγάπη και σε περιμένω Μην αργήσεις........Καλημερα κοριτσακι. Ετοιμασου ερχομαι να σε παρω να φυγουμε...
Κατεβα ειμαι απο κατω....θα περασουμε τελεια.Έτοιμη είμαι αγάπη και σε περιμένω Μην αργήσεις........
Εσυ απο κάτω και εγω απο πάνω !!Κατεβα ειμαι απο κατω....θα περασουμε τελεια.
Πονηρουλα ολα τα σκεφτεσαι....αλλα με ποια φορά δεν εγραψες.Εσυ απο κάτω και εγω απο πάνω !!
Σιγουρα θα περασουμε τελεια .....
Ε !! Καμιά φορά να γίνομαι λίγο Πονηρούλα και εγώ..........Πονηρουλα ολα τα σκεφτεσαι....αλλα με ποια φορά δεν εγραψες.
Μετά το μεσημέρι έρχεται το απόγευμα και μετά το απόγευμα το βράδυ και πού να έρθουν και τα κρύα!!!Μαλιστα!! και ακόμα δεν μεσημέριασε.
Δεν μπορω να θυμηθω εσενα γιατι σε εχω μπλοκάρει στο βαιμπερ....