Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.620
Εγώ θέλω να κρατήσω σιλουέτα αλλά το στομάχι μου δεν συμφωνεί !Θέλεις να κρατήσεις σιλουέτα μάλλον...
Εγώ θέλω να κρατήσω σιλουέτα αλλά το στομάχι μου δεν συμφωνεί !Θέλεις να κρατήσεις σιλουέτα μάλλον...
Οπότε τι υπερισχύει;;το στομάχι η το μυαλό;;;Εγώ θέλω να κρατήσω σιλουέτα αλλά το στομάχι μου δεν συμφωνεί !
Άντε να δούμε πότε θα σε δούμε..... Τελικά με τα σχολεία θα έρθεις...... (να δούμε τι χρόνο θα σου αφήσει ο καθηγητής σου!!!)....Καλησπέρα μετά τις διακοπές δεν ήρθα Αθήνα γιατί με πρόλαβε ο Κόκκινος Στρατός για αυτό άλλαξαν τα σχέδιά μου
Ας παλεψουμε να δουμε ποιος θα νικησει ?
Συχνά μιλάς για πάλη, σου αρέσει να παλεύεις?Ας παλεψουμε να δουμε ποιος θα νικησει ?
EEEE Λοιπόν τα φροούτα θέλουν προσοχή.... Αν φας ανανά, έχει ζάχαρη και παχαίνει... Δεν κάνουν όλα τα φρούτα για δίαιτα..Εγώ θέλω να κρατήσω σιλουέτα αλλά το στομάχι μου δεν συμφωνεί !
Ιδίως σιροπιαστα φαντάζομαι η γενικά ..??Εγώ να δείτε τι συνέπειες έχω !!
Ίσως τα περισσότερα αγόρια δεν το ξέρετε αλλά όταν μία γυναίκα έχει περίοδο θέλει να τρώει συνέχεια γλυκίσματα
Μεγάλη μου αδυναμία είναι τα σιροπιαστά αλλά και του κουταλιού δεν θα πω οχι !!Ιδίως σιροπιαστα φαντάζομαι η γενικά ..??
ΟΧΙ δεν μου αρέσει η πάλη !!Συχνά μιλάς για πάλη, σου αρέσει να παλεύεις?
Αχ .....!!Δυστυχώς δεν ξέρω τι να σου απαντήσω ανάλογα με τη διάθεσή μου όταν με πιάσει η λιγούρα μου υπερισχύει το στομάχι μου!!!Οπότε τι υπερισχύει;;το στομάχι η το μυαλό;;;
Η αλήθεια είναι ότι ο καθηγητής μου είναι λίγο αυστηρός αλλά εγώ έχω τον τρόπο μου να τον ηρεμήσωΆντε να δούμε πότε θα σε δούμε..... Τελικά με τα σχολεία θα έρθεις...... (να δούμε τι χρόνο θα σου αφήσει ο καθηγητής σου!!!)....
και το σιρόπι σοκολάτα είναι ωραίοΜεγάλη μου αδυναμία είναι τα σιροπιαστά αλλά και του κουταλιού δεν θα πω οχι !!
Μιαμμμμμμμ!!και το σιρόπι σοκολάτα είναι ωραίο
κι εγω στο δικο σου...Μιαμμμμμμμ!!
Μου αρέσει πολύ και το σιρόπι σοκολάτα οπότε όταν βρεθούμε θα το απλώσω πάνω σου και θα σε γλύψω σε όλο σου το σώμα
Με μεγάλη μου χαράκι εγω στο δικο σου...
Να με περιμένεις γοητεύτηκε μου δάσκαλε δεν θα αργήσω και όταν έρθω σου υπόσχομαι να είμαι συνεπής στα μαθήματαΕτσι νιωθουμε ολοι τωρα που εχεις φυγει. Οποτε.......περιμενουμε.
Οι φιλες σου πρεπει να εχουν γερα ποδια και αστραγαλους , γιατι το ταγκο εχει πολλα γυρισματα και στροφες μια στο ενα ποδι και μια στο αλλο , να ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ !!!!!!Γιούπι!!
Πολύ ωραία δέχομαι θα πω να έρθουν και οι φίλες μου να μάθουν και αυτές χορό με πάθος δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα ???
Εγω ως 25 χρονη που είμαι έχω πολύ γερά ποδαράκια !!!Οι φιλες σου πρεπει να εχουν γερα ποδια και αστραγαλους , γιατι το ταγκο εχει πολλα γυρισματα και στροφες μια στο ενα ποδι και μια στο αλλο , να ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ !!!!!!