Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.620
Καλύτερα να με ταΐσεις παρά να με ποτίσεις προτιμώ το φαγητό...κατι μ λεει οτι θα σε κλεισω ραντεβου μονο για να σε ποτισω
Καλύτερα να με ταΐσεις παρά να με ποτίσεις προτιμώ το φαγητό...κατι μ λεει οτι θα σε κλεισω ραντεβου μονο για να σε ποτισω
Αυτό είναι το πιο σημαντικό, να τα έχεις βρει με τον εαυτό σου!!!Συμφωνώ μαζι σου ....
Και σε ένα παγκάκι με ένα παγωτάκι δεν έχω θέμα εγω αρκεί να υπάρχει η κατάλληλη παρέα ........
Αλλά και μόνη μου πάλι όμορφα περνάω τα έχω βρει με τον εαυτό μου ..............
Okay στηρίξου πάνω μου θα βρω εγώ άλλωστε ξέρω πολύ κόσμονα παρουμε μερος στους πανευρωπαϊκούς Αγώνες υπαρχει ενα προβλημα μονο πρεπει να βρουμε 2-3 αδελφια σαν τους ανετοκουμπο
Πέρασαν πολλά χρόνια να τα βρω με τον εαυτό μου πιστεψέ με δεν ήταν εύκολο !!!Αυτό είναι το πιο σημαντικό, να τα έχεις βρει με τον εαυτό σου!!!
Έχεις ψυχική ηρεμία!!!
Και καλό κόσμο και κακό κόσμο από όλα έχει ο μπαξές !!katalaba μας βλεπω διακοπες κορυδαλλιους νησους με τοσο καλο κοσμο που γνωριζεις
Τις πιπεριές τις τηγανίτες Τις τρως??της μελιτζανες δεν τις τρωω ειδικα οταν ειναι μαραμενες μου θυμιζουν αλλες εποχες
Την καρδιά μου την έχεις κατακτήσει εδώ και χρόνια!!εγω νομιζα οτι εβγαλες κατι να μου δωσεις απο τον κηπο της καρδιας σου
Για θυμήσου πριν 8 χρόνια που γνωριστήκαμε Σε ένα μπαράκι στο Μεταξουργείο και με πλησίασες και μου ζήτησες ένα τσιγάρο μάλλον ήταν αφορμή για να γνωριστούμε!!δεν θυμαμαι τιποτα λες να εχω alzheimer πριν 8 χρόνια που είχαμε γνωριστεί Σε ένα μπαράκι στο Μεταξουργείο και ήρθες κοντά μου και μου ζήτησες ένα τσιγάρο
Καλημέρα, γλυκειά Έλενα!!Μία μαγική λέξη είναι η
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Γιατί καλύπτει τις αποστάσεις!!!
Καλημέρα Γλυκέ μου!!!!Καλημέρα, γλυκειά Έλενα!!
πού είσαι, όμορφη; πού σε βρίσκει το πρωινό;Καλημέρα Γλυκέ μου!!!!
Δεν είμαι στην Αθήνα !!!πού είσαι, όμορφη; πού σε βρίσκει το πρωινό;
θα φύγω εγώ ΣΚ για θάλασσες, θα χάσω λίγη από την αύρα σου... την επόμενη βδομάδαΔεν είμαι στην Αθήνα !!!
Θα έρθω το ΣΚ.......
Και όσο λείπω πιστεύω να είσαστε ήσυχα παιδάκια
Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλά να περάσεις και να απολαύσεις την αύρα της θάλασσαςθα φύγω εγώ ΣΚ για θάλασσες, θα χάσω λίγη από την αύρα σου... την επόμενη βδομάδα
σε ευχαριστώ πολύ, όμορφηΣου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου καλά να περάσεις και να απολαύσεις την αύρα της θάλασσας
.....................
Παρακαλώσε ευχαριστώ πολύ, όμορφη
Όμορφη μέρα να έχεις Έλενα !!Μία μαγική λέξη είναι η
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Γιατί καλύπτει τις αποστάσεις.
Καλημέρα ομορφιά μουΌμορφη μέρα να έχεις Έλενα !!
Και πολύ καλά κάνεις αγοράκι μου Εγώ που είμαι νιάτο πάω μόνο σε μπαράκια και χορεύωden παω σε life style μαγαζια μονο σε κανα κουτουκι σαν του τζοτζου στα καστρα και δεν εννοω τα καστρα του εδιμβουργου αλλα της νυφης του βορρα