Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 110.416
Αλήθεια ? ???..............χορευω πολυ καλο ταγκο τον χορο του παθους και του ερωτα
Μήπως είσαι δάσκαλος χορού?? Συγνώμη που σε ρωτάω Γιατί ψάχνω δάσκαλο να μου μάθει ταγκο
Αλήθεια ? ???..............χορευω πολυ καλο ταγκο τον χορο του παθους και του ερωτα
Κρίμα !!...........μαθηματα χορου δυστυχως δεν παραδιδω καρδια μου μονο μαθηματα ερωτα τα οποια ειναι δωρεαν
Δεν έχεις κι άδικο και εγώ βλεπω στο site μία γλυκιά ησυχία βέβαια αυτό με ανησυχεί λίγο χαχαχα!!!πριν καιρο ριχνατε και κανα τραγουδακι τωρα δεν βλεπω τιποτα δεν υπαρχει σφυμος βαριες ανασες τιποτα
αμα ειναι ετσι οκ δευσμευομαι να σου δειξω καποια λιγα γιατι να ξερεις αν μαθεις τα βασικα μετα ειναι ευκολος χορος θελει απλος εκεινη την ωρα να βγαλεις παθος αυτοσυγκεντρωση
Γιούπι!!οποτε παρασκευη η σαββατο θα κανονισουμε πριν συναντηση για να μας φυγει το πολυ παθος κσι η συνεχεια σε καποιο μπιστρο μπαρ
Θα αντέξεις !!!polles δεν μαζευστε θα αντεξω
Καλημέρα.Δεν είμαι στην Αθήνα !!!
Θα έρθω το ΣΚ.......
Και όσο λείπω πιστεύω να είσαστε ήσυχα παιδάκια
Σε περιμένουμε Έλενα καλά να περνάςΔεν είμαι στην Αθήνα !!!
Θα έρθω το ΣΚ.......
Και όσο λείπω πιστεύω να είσαστε ήσυχα παιδάκια
Καλησπέρα μετά τις διακοπές δεν ήρθα Αθήνα γιατί με πρόλαβε ο Κόκκινος Στρατός για αυτό άλλαξαν τα σχέδιά μουΚαλημέρα.
Είχα μείνει οτι θα ήσουνα εδώ και θα έφευγες στις 11/9...
Τελικά άλλαξαν τα πράγματα ....Γιαυτό τόση ησυχία.....
Θα έρθεις ΣΚ , και φεύγεις???
Σε ευχαριστώ πολύ !!!!Σε περιμένουμε Έλενα καλά να περνάς
Εγώ να δείτε τι συνέπειες έχω !!Ρωσική εισβολή στην Έλενα κ συνέπειες σε
Ένα παγωτό την ημέρα μπορείς να το τρως!!!Εγώ να δείτε τι συνέπειες έχω !!
Ίσως τα περισσότερα αγόρια δεν το ξέρετε αλλά όταν μία γυναίκα έχει περίοδο θέλει να τρώει συνέχεια γλυκίσματα
Μμμμμμμμμ !!!Ένα παγωτό την ημέρα μπορείς να το τρως!!!
Θέλεις να κρατήσεις σιλουέτα μάλλον...Μμμμμμμμμ !!!
Ένα = κανένα
Αλλά τι να κάνω ???
Θα φάω ενα φρουτάκι να γλυκαθώ
Επιτέλους τραγουδάκι ..........Σε ευχαριστώ πολύ καρδιά μου αλλά είναι λίγο μελαγχολικό
Οταν γυρισεις θα αλλαξει η διαθεση μας και θα μπουν χαρουμενα τραγουδια και βεγγαλικα.Επιτέλους τραγουδάκι ..........Σε ευχαριστώ πολύ καρδιά μου αλλά είναι λίγο μελαγχολικό