Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.182
Βεβαιως να προσεχεις γιατι οσα δεν φερνει ο χρονος τα φερνει η ωρα - ταγκο !! ξερεις τι λεω !!!!!!! φιλια.Εγω ως 25 χρονη που είμαι έχω πολύ γερά ποδαράκια !!!
Οι φίλες μου θα ακολουθούν τα βηματά μου !!
Θα προσέχω σε ευχαριστώ
Οπότε αν πάω για χορό θα έχω και έναν γιατρό μαζί μου για ώρα ανάγκης !!!Βεβαιως να προσεχεις γιατι οσα δεν φερνει ο χρονος τα φερνει η ωρα - ταγκο !! ξερεις τι λεω !!!!!!! φιλια.
Αναλογα !!! καλου κακου , ορθοπαιδικο - φυσιοθεραπευτη -μασερ - πρακτικο και .......... !!!!!! να ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ , και πριν απο ολα καλο ζεσταμα ,χαχαχα.Οπότε αν πάω για χορό θα έχω και έναν γιατρό μαζί μου για ώρα ανάγκης !!!
Ξέρωωωωω !!
Φιλάκι
Ένας γιατρός στην παρέα πάντα είναι χρήσιμος !!!Αναλογα !!! καλου κακου , ορθοπαιδικο - φυσιοθεραπευτη -μασερ - πρακτικο και .......... !!!!!! να ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ , και πριν απο ολα καλο ζεσταμα ,χαχαχα.
Εεε!! οχι βεβαια 25 χρονων κοπελα ταχυπαλμιες και καρδιολογους δεν το δεχομαι με τιποτα , μπορει του καβαλιερου να χρειαστει γιατι εσυ θα τον βγαλεις νοκ αουτ ειτε με τον ενα η τον αλο τροπο !!!!!Ένας γιατρός στην παρέα πάντα είναι χρήσιμος !!!
Εκτος από ορθοπεδικό χρήσιμος θα ήταν και ένας καρδιολόγος !!!
Με τον χορό θα έχουμε ταχυπαλμίες!
Έχω πει ένα μικρό ψεμματάκι δεν είμαι 25 είμαι 26 χρονώνΕεε!! οχι βεβαια 25 χρονων κοπελα ταχυπαλμιες και καρδιολογους δεν το δεχομαι με τιποτα , μπορει του καβαλιερου να χρειαστει γιατι εσυ θα τον βγαλεις νοκ αουτ ειτε με τον ενα η τον αλο τροπο !!!!!
Δεν ειναι ψεμα , απλα το στογγυλεψες 25 χρονων και 10 μηνων , χαρας το πραγμα αλλες κρυβουν 23 ολόκληρα χρονια και βαλε !!!!!!!!! εσυ ξερεις .Έχω πει ένα μικρό ψεμματάκι δεν είμαι 25 είμαι 26 χρονών
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ είναι .......Δεν ειναι ψεμα , απλα το στογγυλεψες 25 χρονων και 10 μηνων , χαρας το πραγμα αλλες κρυβουν 23 ολόκληρα χρονια και βαλε !!!!!!!!! εσυ ξερεις .
πιο μικρή φαινεσαι..Έχω πει ένα μικρό ψεμματάκι δεν είμαι 25 είμαι 26 χρονών
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ !!!!! δεν λες τιποτα , δεν θυμουνται ποτε γεννηθηκανε η τι λεγανε πριν τοτε που ηταν 25αρες και εχουν μεινει εκει !!!!!!!!!! χαχαΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ είναι .......
Γιατί τα κρύβουν κλεμμένα τα έχουν τα χρόνια τους ????
Εγώ πάντα είμαι ειλικρινής κορίτσι δεν μου αρέσει να κρύβω τα χρόνια μου ( χα χα χα χα χα χα )
Αγαπημενη μου μαθητρια εννοειται πως θα σε περιμενω. Παντα εισαι συνεπης στα μαθηματα και η προοδος σου ειναι ανευ προηγουμενου. Μετραω μερες...ωρες...λεπτα...δευτερολεπτα.Να με περιμένεις γοητεύτηκε μου δάσκαλε δεν θα αργήσω και όταν έρθω σου υπόσχομαι να είμαι συνεπής στα μαθήματα
ι παλη δεν ινε βια.αθλημα ινε.αλλο αθλιμα αλο βια.μιν μπερδευομαστε!ΟΧΙ δεν μου αρέσει η πάλη !!
Είμαι κατά της βίας !!!
Σε οποιαδήποτε μορφή είναι η λεκτική ή σωματική!!
( το παραπάνω κείμενο που είχα γράψει σαφώς και έκανα χιούμορ)
Εννοείται να δοκιμάσεις και σήμεραχθες ειχα στριμωξει ενα γκομενακι αλλα τιποτα λες να δοκιμασω σημερα
Αχ!!! μη μιλάτε για φαγητά γιατί είμαι σε αυστηρή δίαιτα !!!τα εχει ενα + ενα δωρο εχεις δικιο θα το δοκιμασω
Τα τρία λευκά κάνουν κακό..και εγω ειμαι σε διαιτα δεν τρωω ανανα γιατι εχει πολυ ζαχαρη