Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.576
Και εγώ που νόμιζα ότι είσαι ο πιο πιστός μου θαυμαστής ...........εγω, χαλαρωνοντας με τα "ποιηματακια" και τα "λουλουδακια"
Χα χα χα χα χα χα
Και εγώ που νόμιζα ότι είσαι ο πιο πιστός μου θαυμαστής ...........εγω, χαλαρωνοντας με τα "ποιηματακια" και τα "λουλουδακια"
Σε ευχαριστώ πολύ να είσαι καλά .....Καλημέρα σε όλους..
Μια χαρά περνάμε στο νήμα σου και προσοχή μην το χαλάσουμε...
Είναι άψογη η Ελενα , με το χαβαλέ της, το ήθος της και τις απαντήσεις της.
Όταν γυρίσεις θα τα πούμε, καλά να περνάς
....εγω, χαλαρωνοντας με τα "ποιηματακια" και τα "λουλουδακια"
Πάντως τύπε σε χαίρομαι, πρέπει να είσαι μεγάλο μούτρο (εκτός απο τα "πλούσια προσόντα" σου)! Γράφεις ότι θες, χωνεσαι και όλες οι κοπέλες στα νήματα τους σε έχουν στα ώπα-ώπα!Και εγώ που νόμιζα ότι είσαι ο πιο πιστός μου θαυμαστής .......
Χα χα χα χα χα χα
...ρε μαγκα, να χαρεις, μην αρχισουμε ΠΑΛΙ αυτο το σηριαλ! Τρεις μηνες σε 4-5 νηματα κοριτσιων κ ενος γραφειου παιζει, φτανει! Ελεος δλδ!!!!Πάντως τύπε σε χαίρομαι, πρέπει να είσαι μεγάλο μούτρο (εκτός απο τα "πλούσια προσόντα" σου)! Γράφεις ότι θες, χωνεσαι και όλες οι κοπέλες στα νήματα τους σε έχουν στα ώπα-ώπα!
Καλησπέρα ......Συγνώμη που επεμβαίνω στην όμορφη συζήτηση σας Αλλά θα σου πω εγώ το μυστικό του....Πάντως τύπε σε χαίρομαι, πρέπει να είσαι μεγάλο μούτρο (εκτός απο τα "πλούσια προσόντα" σου)! Γράφεις ότι θες, χωνεσαι και όλες οι κοπέλες στα νήματα τους σε έχουν στα ώπα-ώπα!
Σορυ για παρένθεση, αλλά επειδή τον ξέρω και προσωπικά(κάναμε ραντεβού),και ως πελάτης άκρως σεβασμιος στην εργαζόμενη(δεν είναι πάντα όλοι, το ξέρουμε εξάλλου),πέραν χιούμορ του που είναι εύστοχο, και ποτε προσβλητικό.Καλησπέρα ......Συγνώμη που επεμβαίνω στην όμορφη συζήτηση σας Αλλά θα σου πω εγώ το μυστικό του....
Γράφει τα νηματα των κοριτσιών χωρίς προσβάλλει και είχε έντονη την αίσθηση του χιούμορ...
Οποτε ???
Σε όλες τις γυναίκες αρέσει ο χαβαλές Οπότε ο συγκεκριμένος κύριος ότι και να γράφει τουλάχιστον εγώ θα έλεγα όχι μόνο δεν παρεξηγώ Απλά γελάω και πολύ μαζί του........
Γεια σου γλυκιά μου καλα κάνεις και το αναφέρεις αφού έχεις προσωπική εμπειρία ......Σορυ για παρένθεση, αλλά επειδή τον ξέρω και προσωπικά(κάναμε ραντεβού),και ως πελάτης άκρως σεβασμιος στην εργαζόμενη ,πέραν χιούμορ του που είναι εύστοχο, και ποτε προσβλητικό
Η καλύτερη εποχή για μικρές αποδράσεις...τα φιλιά μου Έλενα...
...που και που να τα λέμε κορίτσι, να είμαστε δίκαιες, ξέρω καλά ότι είσαι έτσι κ εσύ, δίκαιη, για αυτό πήρα το θάρρος, καλή συνέχεια ,φιλιάΓεια σου γλυκιά μου καλα κάνεις και το αναφέρεις αφού έχεις προσωπική εμπειρία ......
Τα φιλιά μου
Βρε βρε καλώς μου το !!!Η καλύτερη εποχή για μικρές αποδράσεις...τα φιλιά μου Έλενα...
Τελεια. Καλα να περνας κοριτσακι μου.
Με μεγάλη μου χαρά να τα λέμε έχω πολύ καλές σχέσεις με πολλά κόριτσια του σάιτ γιατί δεν έχω μέσα μου καθόλου τον ανταγωνισμό...που και που να τα λέμε κορίτσι, να είμαστε δίκαιες, ξέρω καλά ότι είσαι έτσι κ εσύ, δίκαιη, για αυτό πήρα το θάρρος, καλή συνέχεια ,φιλιά
Καλησπέρα καρδούλα μου σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ να είσαι καλά ........Τελεια. Καλα να περνας κοριτσακι μου.
Βρε βρε καλώς μου το !!!
Που ξένο περπατάς εσύ ????
Σου στέλνω ένα μεγάλο φιλί ......
Ευχαριστω πολυ μωρο. Την Δευτερα θα ειμαι καλυτερα.Καλησπέρα καρδούλα μου σε ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ να είσαι καλά ........
Εσύ έχεις πάρει τα βουνά έγω έχω πάρει τα Λαγκάδια που ξέρεις μωρό μου μπορεί να συναντηθούμε ενδιάμεσα κάπου εκεί .......Τη κοπάνησα και εγώ ,έχω πάρει τα βουνά ...καλά να περνάς κορίτσι...
Αφέσου στα μαγικά μου χέρια .....Ευχαριστω πολυ μωρο. Την Δευτερα θα ειμαι καλυτερα.
...βρεεεεε δν εχουμε τετοια θεματα! Τις παρτουζιτσες τι τις εχουμε, να γινεται συσφιξη σχεσεων!Με μεγάλη μου χαρά να τα λέμε έχω πολύ καλές σχέσεις με πολλά κόριτσια του σάιτ γιατί δεν έχω μέσα μου καθόλου τον ανταγωνισμό
( εκτος αν τσακωθούμε για τα μάτια του odin)
Χα χα χα χα χα χα