Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.206
Για πες μου ΜΑΝΤΗεχω μαντικες ικανοτητες και δεν το ξερω μαλλον θα το κανω επαγγελμα τελικα
Πότε θα χάσω 4 κιλά ????
Δεν τα χάνω με τίποτα .....
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Για πες μου ΜΑΝΤΗεχω μαντικες ικανοτητες και δεν το ξερω μαλλον θα το κανω επαγγελμα τελικα
Καλημερα. Εχω μια ιδεα αλλα θα σου δειξω απο κοντα. Αν σε ενδιαφερει βεβαια.Για πες μου ΜΑΝΤΗ
Πότε θα χάσω 4 κιλά ????
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Ανυπομονώ !!!Καλημερα. Εχω μια ιδεα αλλα θα σου δειξω απο κοντα. Αν σε ενδιαφερει βεβαια.
Okay θα περιμένω!!μισο να διαλογιστω και θα σου απαντησω συντομα
δεν έχουμε συναντηθεί...το ελπίζω ,Για πες μου ΜΑΝΤΗ
Πότε θα χάσω 4 κιλά ????
ΚΑΛΗΜΕΡΑ
Γιατί τα φορεματάκια μου δυστυχώς διαμαρτύρονται !!!δεν έχουμε συναντηθεί...το ελπίζω ,
αλλά γιατί να χάσεις 4 κιλά ?
μια χαρά σε κόβω...γυναίκα για γάμευση , όχι για παρέλαση
Θα προτιμήσω καταστήματα αγοράζοντας δύο φορεματάκια σου κάνουν δώρο ένα γλυκάκιαπο την κουμουνδουρου και απο το σπιτι του λαου πηρες φορεματα επρεπε να παρεις απο την πειραιως που εχουν δωρο και ενα βιβλιο του αδωνη
...κοιτα μη λαθεψεις και μπεις σε κανα απο αυτα τα κανο! Γυρνανε σε χρονο ντε-τε και σε αδειαζουν στο νερο! Στον πατο της λιμνης θα πας (με τα τεσσερα παραπανω κιλα)
Κάποιος θα βρεθεί να με σώσει!!...κοιτα μη λαθεψεις και μπεις σε κανα απο αυτα τα κανο! Γυρνανε σε χρονο ντε-τε και σε αδειαζουν στο νερο! Στον πατο της λιμνης θα πας (με τα τεσσερα παραπανω κιλα)
Από Δευτέρα αυστηρή δίαιτα μόνο φρούτα.......μετα θα πρεπει να φορας τα φορεματα τις μαριζας κωχ
η πεμπτη εμακ θα φερει γερανο αμφιβιο
Στείλε μου μια μηλόπιτα .......μηλαρακι κανει κατι μηλοπιτες εδω ενα φουρνος τρελα
Συγνωμη αλλα είναι τεράστια !!!την ποιο μικρη που βρηκα σου στελνω 2.400 kgr
Όταν κάνουμε δίαιτα τρώμε λίγα φρούτα.Από Δευτέρα αυστηρή δίαιτα μόνο φρούτα.......
Απο Τριτη θα ελεγα εγω. Ξερεις γιατι.Από Δευτέρα αυστηρή δίαιτα μόνο φρούτα.......
Ok Τότε θα τρώω λαχανικά!!Όταν κάνουμε δίαιτα τρώμε λίγα φρούτα.
Τα φρούτα ναι μεν είναι υγιεινά αλλά παχαίνουν λόγο των σακχάρων.
μονο ???? χαχαχOk Τότε θα τρώω λαχανικά!!
Που χαθηκες εσυ ???μονο ???? χαχαχ
εδω εγω στη θεση μου !!! αλλα απο το site ναι δεν πολυ γραφωΠου χαθηκες εσυ ???