...το λοιπον μαγκα, κατ'αρχην οντως δν ειναι του γουστου μου η κοπελα, οχι γτ δεν ειναι γυναικαρα και δν βγαζει καβλες τρελες, αλλα γτ εγω γουσταρω τα μικρα-πιπινακια. Επισης ερχομαι Αθηνα 4-5 φορες το χρονο με την δουλεια και μου κλεινουν αυτοι ξενοδοχειο, συνηθως καποιο αξιοπρεπες στο κεντρο. Οποτε θα ηθελα τα ραντεβου μου να γινονται στο ξενοδοχειο μου και οχι να τρεχω στο bill η στο prive!
Τωρα οσον αφορα το γτ μπαινω κ σχολιαζω, σχολιαζω σε ελαχιστα νηματα κοριτσιων, σε αυτα που βλεπω οτι αξιζει τον κοπο, σε αυτα που η κοπελα μου δειχνει οτι εχει αυτο το κατι παραπανω κατι το διαφορετκο. Αν δεις δν σχολιαζω σε νηματα κοριτσιων που την εχουν δει καπως κ σε γειωνουν, ειναι καβαλημενα, ψαχνεις να βρεις τηλεφωνα-πληροφοριες κτλ.
Οσον αφορα τα επικριτικα σχολια, εγω τα θεωρω χιουμοριστικα και ειναι κατι που κανω κατα κορον!
Τελος μετα απο χρονια στην γυρα, υποθετω οτι μπορω να κρινω καποια απο τα γραφομενα της και εδω κρινω οτι αξιζει, οποτε κραταω επαφη γτ καβλες ειναι αυτες, αυριο μπορει να γουσταρω ακριβως αυτο που προσφερει, κανεις δν ξερει!
Αυτα απο εμενα