Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.845
- Πόντοι
- 5.956
Αυτο κανω παντα και περναω φανταστικα μωρακι.Αφέσου στα μαγικά μου χέρια .....
Αυτο κανω παντα και περναω φανταστικα μωρακι.Αφέσου στα μαγικά μου χέρια .....
Σε ευχαριστώ είσαι πολύ γλυκόςΑυτο κανω παντα και περναω φανταστικα μωρακι.
Καλημερα στη ομορφη γυναικαρα μας. Καλα να περνας κουκλαρα.Κι αν τα καράβια μας έμειναν αταξίδευτα.....
Υπάρχουν πάντα οι θάλασσες της καρδιάς για να αρμενίζουν.....
Καλημερούδια ...........Καλημερα στη ομορφη γυναικαρα μας. Καλα να περνας κουκλαρα.
...αν σε αυτο προσθεσεις την καλη παρεα, ενα τσιπουρακι με καναδυο μεζεδακια και ενα καλο ισκιο απο πανω, τοτε εισαι στο παραδεισο!Κι αν τα καράβια μας έμειναν αταξίδευτα.....
Εχθές ήπια κάτι τσιπουράκια με υπέροχα θαλασσινά...αν σε αυτο προσθεσεις την καλη παρεα, ενα τσιπουρακι με καναδυο μεζεδακια και ενα καλο ισκιο απο πανω, τοτε εισαι στο παραδεισο!
...μπραβο το κοριτσ'!!!Εχθές ήπια κάτι τσιπουράκια με υπέροχα θαλασσινά
Και ποιος είναι ο καλύτερος μεζές των θαλασσινών????
Φυσικά ο μεζές πετροσωληνα!!!
Συμφωνώ μαζι σου .......μπραβο το κοριτσ'!!!
Ολα καλα ειναι, σημασια δν εχει τι ειναι ο μεζες, αλλα το ολο σκηνικο! Θα μπορουσε καλλιστα να ηταν λιγη φετα, μια ντοματα, δυο-τρεις ελιες και λιγη φαβα!
Εεεεεπ,στα μέρη μου είσαι.... Παραλιακή πόλη Πελλοπονήσο... σωστά ???Κι αν τα καράβια μας έμειναν αταξίδευτα.....
Μάγκας και αλάνι, τέλος! Το καλύτερο σκηνικό περιγράφεις!...αν σε αυτο προσθεσεις την καλη παρεα, ενα τσιπουρακι με καναδυο μεζεδακια και ενα καλο ισκιο απο πανω, τοτε εισαι στο παραδεισο!
Σε ευχαριστώ ......Μάγκας και αλάνι, τέλος! Το καλύτερο σκηνικό περιγράφεις!
Σωστή και η @Ελενα110 που ξέρει να περνάει όμορφα με απλά πράγματα!
Bingo.....Εεεεεπ,στα μέρη μου είσαι.... Παραλιακή πόλη Πελλοπονήσο... σωστά ???
Καλημέρα ..Εχθές ήπια κάτι τσιπουράκια με υπέροχα θαλασσινά
Και ποιος είναι ο καλύτερος μεζές των θαλασσινών????
Φυσικά ο μεζές πετροσωληνα!!!
Καλησπέρα Γλυκέ μου!!!Καλημέρα ..
Πω πω σε τι εικόνα μας στέλνεις.... Μεσημέρι , μαγιό, και ούζο/τσίπουρο με θαλασσινά...
Και μετά.....
Καλά να περνάς, αφού θα έχεις και καλή παρέα..... Αυτό μετρά για να απολάυσεις το τσιπουράκι.....
My sweet rose
...προσοχη στο ζαχαρο με την "γλυκια Αθηνα"!!!Καλησπέρα Γλυκέ μου!!!
Εγώ πιστεύω ότι το Σεπτέμβρη είναι οι καλύτερες διακοπές γιατί δεν έχει πολύ κόσμο και έχει μία πολύ όμορφη ήσυχη..........
Αλλά όλα τα ωραία έχουν ένα τέλος Οπότε έτσι και εγώ μαζεύω τις αποσκευές απο σήμερα και από αύριο πάλι κοντά σας στη γλυκιά Αθήνα...........