Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.214
Καλημερα ❤Καλημερούδια.....
Καλημερα ❤Καλημερούδια.....
Καλημέρα κορίτσι όμορφο!!!Όταν γεράσεις φρόντισε
να μην ξυπνήσει
ο νέος μέσα σου
ΚΑΙ σου ρίξει φταίξιμο
γιατί τον άφησες να
ΚΟΙΜΑΤΕ !!!!!
καλημέρα ❤
Καλημέρα αγόρι μου γλυκό ........❤Καλημέρα κορίτσι όμορφο!!!
Τυπισσα ασε τις φιλοσοφιες και φροντισε να συνοδευσεις τον @John Fatseas σημερα στο λαμδα να περασει καλα.Έχεις απόλυτο δικιο !!
Το εχω ριξει πολυ στην φιλοσοφία τωρα τελευταια ......χα χα χα χα
Θα βγαλω και φωτο όταν ερθω αθηνα με το καλό....
Όσον αφορα την ζωντάνια οφείλετε σε όλη την παρέα !!!
( τα καλύτερα παιδια )
Καλημέρα δεν ειμαι αθήναΚαλημερα γλυκεια Ελενα
Σημερα διαθεσιμη?
Πριν λίγες μέρες έβρεξε παρα πολυ....δεν εβρεξε να φυγει η πλεμπα?
παντα βγαίνει ο ήλιος οταν εμφανίζομε εγώΠριν λίγες μέρες έβρεξε παρα πολυ
σημερα βγήκε ο ήλιος !!
...παντως λιγη πλεμπα εμεινε, δν την καθαρισε καλα!!!Πριν λίγες μέρες έβρεξε παρα πολυ
σημερα βγήκε ο ήλιος !!
Εβρεξε δεν εριξε χαλάζι ........παντως λιγη πλεμπα εμεινε, δν την καθαρισε καλα!!!
Ναι εισαι το παιδί του ήλιου !!!παντα βγαίνει ο ήλιος οταν εμφανίζομε εγώ
...ριξε μας κ ενα ποιημα τωρα για την "ταπεινη βροχουλα" να μας αποτελειωσεις τελειως κ να κοψουμε τις φλεβες μας με στομωμενο πλαστικο μαχαιριΕβρεξε δεν εριξε χαλάζι .....
Τι να κανει μια απλη ταπεινή βροχούλα ????
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ναι εισαι το παιδί του ήλιου !!!
Το ταλεντο μου στην ποίηση να παει χαμένο ???...ριξε μας κ ενα ποιημα τωρα για την "ταπεινη βροχουλα" να μας αποτελειωσεις τελειως κ να κοψουμε τις φλεβες μας με στομωμενο πλαστικο μαχαιρι
...αν ησουνα του γουστου μου , θα σε πηγαινα και να απαγγελεις "Το Μονόγραμμα" του Οδυσσεα ΕλυτηΤο ταλεντο μου στην ποίηση να παει χαμένο ???
Κρίμα έχασα μία μεγάλη ευκαιρία ίσως την μοναδική !!!!...αν ησουνα του γουστου μου , θα σε πηγαινα και να απαγγελεις "Το Μονόγραμμα" του Οδυσσεα Ελυτη
...ρε μη στραβωνεις! Μια χαρα κοριτσαρος εισαι κ ωραιο τυπακι, αλλα εχω αλλο target group, πετιτ-πιπινια 18-25. Αυτο εννοωΚρίμα έχασα μία μεγάλη ευκαιρία ίσως την μοναδική !!!!
25 ειμαι και εγω .....❤...ρε μη στραβωνεις! Μια χαρα κοριτσαρος εισαι κ ωραιο τυπακι, αλλα εχω αλλο target group, πετιτ-πιπινια 18-25. Αυτο εννοω
Ελα πες την αληθεια. Μολις εγινες 18.25 ειμαι και εγω .....❤
Αν πω 18 που ειναι η αληθεια θα με λενε μπεμπα οπότε το 25 είναι μια χαρά !!!Ελα πες την αληθεια. Μολις εγινες 18.