Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.730
- Πόντοι
- 5.956
Μια sexy μπεμπα εισαι εσυ ομως.Αν πω 18 που ειναι η αληθεια θα με λενε μπεμπα οπότε το 25 είναι μια χαρά !!!
Μια sexy μπεμπα εισαι εσυ ομως.Αν πω 18 που ειναι η αληθεια θα με λενε μπεμπα οπότε το 25 είναι μια χαρά !!!
Καλησπερα δεν άντεξα και πολυ μακρια σας .❤Ελενακι γυρνα πισω ή εστω παρε ενα τηλεφωνο. Εχουμε παθει συνδρομο στερησης. Χαχα κατσε και ξεκουρασου να περνας ομορφα οπου και αν εισαι. Φιλακια.
Να οργανωθουμε σιγα σιγα.....περασε καιρος θα ανοιξουν και τα σχολεια. Πρεπει να αρχισουμε τα ιδιαιτερα παλι meine Liebe.Καλησπερα δεν άντεξα και πολυ μακρια σας .❤
Το σου κου και πάλι κοντά σας να απολαυσουμε τον καθαρο αέρα της ΑΘΗΝΑΣ και την δροσιά του κέντρου !!!
Δάσκαλε ειμαι φουλ διαβασμενη θα περιμενω να με εξετασεις !!❤Να οργανωθουμε σιγα σιγα.....περασε καιρος θα ανοιξουν και τα σχολεια. Πρεπει να αρχισουμε τα ιδιαιτερα παλι meine Liebe.
Ειμαι σιγουρος οτι θα τα πας καλα οπως παντα. Εισαι εξαιρετικη.Δάσκαλε ειμαι φουλ διαβασμενη θα περιμενω να με εξετασεις !!❤
Αμα ο ανθρωπος έχει όρεξη για μάθηση !!!❤
Έχω καλό δάσκαλο !!!Ειμαι σιγουρος οτι θα τα πας καλα οπως παντα. Εισαι εξαιρετικη.
Μαζευόμαστε σιγά σιγά...Καλησπερα δεν άντεξα και πολυ μακρια σας .❤
Το σου κου και πάλι κοντά σας να απολαυσουμε τον καθαρο αέρα της ΑΘΗΝΑΣ και την δροσιά του κέντρου !!!
Όλα τα καλά παιδιά !!!Μαζευόμαστε σιγά σιγά...
Καλημέρα !!!
Wie geht' s dir?Guten morgen mein Schatz.
Mir geht es gut. Ich warte auf dich mit sehnsucht.Wie geht' s dir?
....αααα καλαααααα!!! Εγω διαβασα Schwarz και προσπαθουσα να καταλαβω τι θελει να πει ο ποιητης!!!Guten morgen mein Schatz.
Ποιητής δεν υπάρχει μόνο εγώ....αααα καλαααααα!!! Εγω διαβασα Schwarz και προσπαθουσα να καταλαβω τι θελει να πει ο ποιητης!!!
Μια και μοναδικη. Σε ολα.Ποιητής δεν υπάρχει μόνο εγώ
είμαι η ποήτρια του σαιτ ...............❤
Αυτές είναι δηλώσεις Καλημέρα μας...Ποιητής δεν υπάρχει μόνο εγώ
....βοηθεια μαςΠοιητής δεν υπάρχει μόνο εγώ