shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.654
- Πόντοι
- 2.456
ναι αλλα άργησες στην ταβέρνα 40 λεπτα σε περίμενα εγω και η γυναικά μου κρύωσαν τα καλαμαράκια!Να με περιμένουν αγάπη μου
δεν θα αργήσω !!!........❤
ναι αλλα άργησες στην ταβέρνα 40 λεπτα σε περίμενα εγω και η γυναικά μου κρύωσαν τα καλαμαράκια!Να με περιμένουν αγάπη μου
δεν θα αργήσω !!!........❤
Εχεις δίκιο .......❤...τς,τς,τς!!! Κουκλα ολα ειναι δρομος και σημασια εχει το ταξιδι! Θα φτασει ο καιρος που θα κοιταξουμε πισω μας και οι τυχεροι θα ειμαστε αυτοι που ζησαμε μερη κ καταστασεις!
...φιλοσοφια τελος! Ανεβασε κανα κωλαρακι τωρα, να ισιωσουμε!Εχεις δίκιο .......❤
Δεν παραπονιεμαι γιατι θα ήμουν
αχάριστη .........
Όλη η ζωη μου μια περιπέτεια !!
......συγνωμη άργησα γιατί είχε πολύ κίνηση στο δρόμο........ναι αλλα άργησες στην ταβέρνα 40 λεπτα σε περίμενα εγω και η γυναικά μου κρύωσαν τα καλαμαράκια!
Καλησπέρα ......Υπέροχη Ελενα 21-22 Αυγούστου υπάρχει περίπτωση να είσαι Αθήνα ?
να μην ξανα επαναληφθεί ,γιατι έφαγα παντόφλα......συγνωμη άργησα γιατί είχε πολύ κίνηση στο δρόμο........
...και τυχερος ησουν! Πριν απο πολλααααα χρονια, κυκλοφορουσαν ολες τους με τσοκαρα, εκει να δεις διασεισεις!!!να μην ξανα επαναληφθεί ,γιατι έφαγα παντόφλα
Χρονια πολλα αγαπημενο μου κοριτσακι. Να περνας ομορφα και ηρεμα οπου και αν εισαι. Φιλακια πολλα.Η Παναγία πάντα να φωτίζει
τον δρόμο μας
Η ευχή της να είναι
πάντα κοντά μας !!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους !!!!
....σημερα ολα τα ευσημα τα παιρνει η Μαριαμ και ο καημενος ο κρινος που εκανε ολη την δουλεια, στην απ'εξω!!!! Αδικους σας βρισκωΗ Παναγία πάντα να φωτίζει
τον δρόμο μας
Η ευχή της να είναι
πάντα κοντά μας !!!
Σε ευχαριστω πολύ και εσυ να περνας υπεροχα και να απολαμβανεις την ηρεμίαΧρονια πολλα αγαπημενο μου κοριτσακι. Να περνας ομορφα και ηρεμα οπου και αν εισαι. Φιλακια πολλα.
Χρονιά πολλά με υγειαΗ Παναγία πάντα να φωτίζει
τον δρόμο μας
Η ευχή της να είναι
πάντα κοντά μας !!!
Καλημέρα, χρόνια πολλά και καλή εβδομάδα. Υγεία, χαρές και πολλές απολαύσεις.Η Παναγία πάντα να φωτίζει
τον δρόμο μας
Η ευχή της να είναι
πάντα κοντά μας !!!
ΥΓΕΙΑ πάνω απο όλαΧρονιά πολλά με υγεια
Απολαυση και γλυκιά ζωη να έχουμε γιατί ζούμε μόνο μία φορά ......Καλημέρα, χρόνια πολλά και καλή εβδομάδα. Υγεία, χαρές και πολλές απολαύσεις.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ καρδουλα μουΧρόνια Πολλά , νάσαι καλά....
Σου εύχομαι να είσαι καλα΄ και πάντα χαρές