Odin_
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 34
- Like
- 29.513
- Πόντοι
- 11.146
...με αγωγη ομως και να αλλαζουν τακτικα οι βαρδιες του νοσηλευτικου προσωπικου!!!Ναι τεστ κόπωσης να μου κανεις, να μεινω καμμια μέρα μέσα στο prive!
...με αγωγη ομως και να αλλαζουν τακτικα οι βαρδιες του νοσηλευτικου προσωπικου!!!Ναι τεστ κόπωσης να μου κανεις, να μεινω καμμια μέρα μέσα στο prive!
μιλάς για στάσεις κι αλλού πάει ο νους...Οχι εχει σταση το μετρο !!!
Χα χα χα χα
καθόλου πονηρά, εκτελούμε όλες τις στάσεις με μεγάλη αγάπη και τρυφερότηταντροπη να σκεφτεσαι πονηρα
σε λιγο θα βγει ο παπαφωτης να μοιρασει αντιδωρα
Τις στάσεις να τις εκτελείτε την σταθμάρχισα μην εκτελέσετε!καθόλου πονηρά, εκτελούμε όλες τις στάσεις με μεγάλη αγάπη και τρυφερότητα
στην Κυρία μόνο ηδονήΤις στάσεις να τις εκτελείτε την σταθμάρχισα μην εκτελέσετε!
....ποιος ειναι ο "παπαφωτης" παλι?!?!!?ντροπη να σκεφτεσαι πονηρα
σε λιγο θα βγει ο παπαφωτης να μοιρασει αντιδωρα
Γεια σου Ελενα , θα ξερεις βεβαια οτι το προσωπο ειναι σπαθι κατα 85% , πισω απο ενα πληκτολογιο δεν ξερεις ποτε τι και πως κρυβετε καποιος , μην εισαι ευκολοπιστη στο πληκτολογιο !!! εκτος εαν τον εχεις συναντησει απο πριν . φιλια !!!!!!!!!!!Και καλα θα κανεις !!
Εχω σχηματισει μια καλη γνωμη για εσενα παρολου που δεν γνωριζομαστε ......❤
...πρεπει να καταλαβω κατι ρε μαγκα? Γτ σ'εχασα λιγο!
Γεια γλυκε μου !!!Γεια σου Ελενα , θα ξερεις βεβαια οτι το προσωπο ειναι σπαθι κατα 85% , πισω απο ενα πληκτολογιο δεν ξερεις ποτε τι και πως κρυβετε καποιος , μην εισαι ευκολοπιστη στο πληκτολογιο !!! εκτος εαν τον εχεις συναντησει απο πριν . φιλια !!!!!!!!!!!
Καλως το το καλο παιδι !!!ομαδα ολα καλα εδω ???
American bar φίλε!....ποιος ειναι ο "παπαφωτης" παλι?!?!!?
Τι γινεται εδω μεσα ρε πουστη μου, ζαχαροπλαστες, παπαδες, σταθμαρχες, νοσοκομες....
Εγω εγραψα την αποψη μου και τιποτα αλλο ,!!!!!!!!!! δικο σου το μαχαιρι δικο σου το πεπονι !!!!!!!!!!!!!!!!Γεια γλυκε μου !!!
Δεν ηταν η προθεση μου να τον προσβαλω τον ΚΥΡΙΟ .....
Φιλικη κουβεντα καναμε !!!
Ισως καμια φορα ο γραπτος λογος παρεξηγειται .....
Φιλακι ❤
Γιατι πεπονι και οχι καρπουζι ??Εγω εγραψα την αποψη μου και τιποτα αλλο ,!!!!!!!!!! δικο σου το μαχαιρι δικο σου το πεπονι !!!!!!!!!!!!!!!!
Κορμι για πολλες "αμαρτιες".....Να το λουσεις με σαμπανια και να ρουφηξεις απο πανω του ολο το υγρο μεχρι την τελευταια σταγονα!!!!
Δεν μου αρεσει το καρπουζι. Οποτε πεπονι.Γιατι πεπονι και οχι καρπουζι ??
Εχω και αδυναμια στην σαμπανια αλλα δεν πινω γιατι αν πιω καποιος θα χαρει μετα ......χα χα χα χαΚορμι για πολλες "αμαρτιες".....Να το λουσεις με σαμπανια και να ρουφηξεις απο πανω του ολο το υγρο μεχρι την τελευταια σταγονα!!!!
...καλυτερα να επινες παρα να μας τρως τους μεζεδες!Εχω και αδυναμια στην σαμπανια αλλα δεν πινω γιατι αν πιω καποιος θα χαρει μετα ......χα χα χα χα