Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.960
Αχχχχ......ζηλευω και ειμαι σε διατροφη πηρα 2 κιλα και πρεπει να τα χασω.....Κ.Ελενα παω να μαγειρέψω το αγαπημένο μου γλυκο ,για το καλοκαιρι
Καλη επιτυχια ....
Αχχχχ......ζηλευω και ειμαι σε διατροφη πηρα 2 κιλα και πρεπει να τα χασω.....Κ.Ελενα παω να μαγειρέψω το αγαπημένο μου γλυκο ,για το καλοκαιρι
Wow,τουμπανακι θα έχεις γίνει,περίμενε να σε συναντήσω και τα χάνεις μετά!!!Αχχχχ......ζηλευω και ειμαι σε διατροφη πηρα 2 κιλα και πρεπει να τα χασω.....
Καλη επιτυχια ....
Τυχερε εγω δεν προλαβαινω. Να την πεισεις μην τα χασει.Wow,τουμπανακι θα έχεις γίνει,περίμενε να σε συναντήσω και τα χάνεις μετά!!!
Ρε αγαπη να τα χασω θελω !!Τυχερε εγω δεν προλαβαινω. Να την πεισεις μην τα χασει.
Εισαι καλο παιδι γι αυτο !!τελικα Κ.Ελενα εχω μεγαλο fan club σε αυτο το φορουμ παροτι δν συμμετέχω ενεργα
Και εγω ποια ειμαι ???εσυ και η αλικη βουγιουκλακη
Εμένα μου θυμίζει την Τζένη Μποτση!!!η ζωη λασκαρη στον κατηφορο
ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΜΕ να τα χάσεις!!!Ρε αγαπη να τα χασω θελω !!
Να τα χασεις αλλα αφου πεσεις στην αγκαλια μου. Μετα σου υποσχομαι θα κανουμε μαζι διατροφη.Ρε αγαπη να τα χασω θελω !!
Αυτη ηταν ασχημη !!η ζωη λασκαρη στον κατηφορο
Η αληθεια ειναι αυτη θελω εναν αντρα να κανουμε μαζι διατροφη !!Να τα χασεις αλλα αφου πεσεις στην αγκαλια μου. Μετα σου υποσχομαι θα κανουμε μαζι διατροφη.
Και γυμνη φωτογραφηση στο πρώτο τεύχος του ελληνικού playboy!!!μαλλον κανεις χιουμορ το απολυτο sex symbol της ελλαδος μαζι με την ελενα ναθαναηλ
Καλλιτεχνική φωτογραφία!!!
Για αυτόν που σου έλεγα στο νήμα της πρώην φίλης της Έλενας (Άννα πιπινακι). Κλασσικό παράσιτο, πρώην vagma πλέον @ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣεσυ τωρα ποιος εισαι απο ολους
Τουλάχιστον το παραδέχεσαι!!!I am the only one !!!!......vagma speaking
Πλακα κανω γλυκε μου αλλα αν πουμε οτι της μοιαζω θα με γκρινιαζουν μετα και θα λενε οτι με γλυφεις.....μαλλον κανεις χιουμορ το απολυτο sex symbol της ελλαδος μαζι με την ελενα ναθαναηλ
Ειμαι κοριτσι με πολλα ταλενταΚαλλιτεχνική φωτογραφία!!!
Ποτε ξεκιναμε; Αλλα θελει και πολυ γυμναστικη ομως. Ολων των ειδων.Η αληθεια ειναι αυτη θελω εναν αντρα να κανουμε μαζι διατροφη !!
....τηνος εισαι 'συ μαναμ' ?!?!?!?!φιλε χιουμορ κανω αγαπη μονο
Δεν ηθελα να προσβαλω καποιον !αποκλειεται να πουν κατι τετοιο εδω μεσα ειναι ολοι παλαια και εγκριτα μελη
Μαθε με ειμαι λιγο απειρη !!!Ποτε ξεκιναμε; Αλλα θελει και πολυ γυμναστικη ομως. Ολων των ειδων.
...στην φωτογραφιση θες δουλιτσα ακομη, μν παιρνεις αεραΕιμαι κοριτσι με πολλα ταλεντα
ΣΤΗΝ ποιηση στα φιλοσοφικα και στην φωτογραφιση !!!!
Αααα......και στην μαγειρικη
Χαχαχαχα χαχαχαχα ❤
Ο δασκαλος εδω ειναι να σε παρει απο το χερακι να σου τα μαθει ολα αρκει να εχεις ορεξη. Εχεις;Δεν ηθελα να προσβαλω καποιον !
Ξεκαθαριζω οτι κανουμε χαβαλε !
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Μαθε με ειμαι λιγο απειρη !!!
Μαλιστα κυριε εχω στις διαταγες σας !!!Ο δασκαλος εδω ειναι να σε παρει απο το χερακι να σου τα μαθει ολα αρκει να εχεις ορεξη. Εχεις;