Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 110.152
Δεν τους παρεξηγω μου λενε:Απιστοι Θωμάδες, μην τους ξεσινερίζεαι, ας τους τρελούς στην τρέλα τους
( 20 εισαι ελενα μου??
Για 25 φαινεσαι )........
Δεν τους παρεξηγω μου λενε:Απιστοι Θωμάδες, μην τους ξεσινερίζεαι, ας τους τρελούς στην τρέλα τους
η αληθεια φαινεται στα γραφουμενα του καθε ενα ,,,,,Η δικη σου αποψη δεν σημαινει οτι αντιπροσωπευει την αλήθεια ...
Τρομερηηηη
Η άποψη και το γούστο φαίνεται...που ειναι υποκειμενική....όχι η αλήθεια....αυτό ισχύει παντού και πάντα....η αληθεια φαινεται στα γραφουμενα του καθε ενα ,,,,,
Χωριό που φαίνεται κολαούζο δε θέλει!Η άποψη και το γούστο φαίνεται...που ειναι υποκειμενική....όχι η αλήθεια....αυτό ισχύει παντού και πάντα....
Που σημαινει ??η αληθεια φαινεται στα γραφουμενα του καθε ενα ,,,,,
η αλήθεια είναι ότι είστε και απέναντι από το φως κυρία Έλενα, και είναι σαν να έχουμε καταρράκτη και μυωπία μαζί!
σταματώ εδωΠου σημαινει ??
Και καλα θα κανεις !!σταματώ εδω
...το ειπαμε κ παραπανω! Το κοριτσι πρεπει να ξεκινησει ενα ταχυρυθμο φωτογραφιας!!!η αλήθεια είναι ότι είστε και απέναντι από το φως κυρία Έλενα, και είναι σαν να έχουμε καταρράκτη και μυωπία μαζί!
Είπαμε.....γούστα .....δεν θα τα απαγορευσουμε κιόλας....όποιος αναζητεί την αλήθεια να την ψάξει στον Θεό που είναι η αλήθεια και η ζωή.....Χωριό που φαίνεται κολαούζο δε θέλει!
Τα έν οίκω μή έν δήμω !Συγνώμη κιόλας κυρία Έλενα. Δεν θέλω να φανώ αδιάκριτος. Ο φωτογράφος...λειπει διακοπές?
Οχι εχει σταση το μετρο !!!εχει σταση το λεωφορειο
Εξω απο το πρβε ......μεσα στο bill
Είχα σοβαντισει όλο μου το σπίτι με αυτό!Το ταρατατα τι ειναι ???
Από την Παναγιώταινα εγώ προτιμώ το Ολότελα, να γνωρίσουμε και τον εαυτό μας λίγο!Εμεις στα μερη μου λεμε :
( απο το ολοτελα καλη και η παναγιωτενα )....χα χ α χα χα χα
Τον σηκώνει σε γερο και πουστη!Κουκλαρα........με κορμαρα. Το στηθος σου ανασταινει τα παντα.
Ναι τεστ κόπωσης να μου κανεις, να μεινω καμμια μέρα μέσα στο prive!Εσενα ειδικα θα σε κουραζω .....❤