Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 111.906
Αφου σκέφτομαι σοβαρα να αλλαξω ενδυμασία .......❤
Να μην παω με φορεματα και σορτσακια στα ραντεβου παρα
μονο με τις πυτζαμουλες μου !!!
Αφου σκέφτομαι σοβαρα να αλλαξω ενδυμασία .......❤
...αν δν σε μαζεψουν με "λευκο μπλουζακι" που δενει πισω, στην ΚεραμεωνΑφου σκέφτομαι σοβαρα να αλλαξω ενδυμασία .......❤
H μέρα καλή θα είναι .Καλημερα αγαπουλα .........❤
Και μου πάει το λευκό χρωμα πολύ!!...αν δν σε μαζεψουν με "λευκο μπλουζακι" που δενει πισω, στην Κεραμεων![]()
εσύ του πας, μάλλονΚαι μου πάει το λευκό χρωμα πολύ!!
Η μια αγαπη σου εφυγε στην Αραβια , η αλλη αγαπη σου η ανορθογραφη δεν εμφανιζεται και μου φορεσες μαυρα
Όλοι με εγκατέλειψαν έμεινα μόνηΗ μια αγαπη σου εφυγε στην Αραβια , η αλλη αγαπη σου η ανορθογραφη δεν εμφανιζεται και μου φορεσες μαυρα
Τι χαχαχα ρε. Με το που μιλησες με το Φατσεα αρχισες να κανεις ορθογραφικα λαθηΗ μια αγαπη σου εφυγε στην Αραβια , η αλλη αγαπη σου η ανορθογραφη δεν εμφανιζεται και μου φορεσες μαυρα
Ε, μα καλα δε λεω..??Αφου σκέφτομαι σοβαρα να αλλαξω ενδυμασία .......❤
εσυ αγαπη μου και μονηη δυσκολοΌλοι με εγκατέλειψαν έμεινα μόνη
σαν το λεμόνι ..........
Οσοι με αγαπησαν αλλαξαν χωρα !!εσυ αγαπη μου και μονηη δυσκολο![]()
![]()
Αραβια η Γερμανια ?Οσοι με αγαπησαν αλλαξαν χωρα !!
Χα χα χα χα χα χ α
Χαχαχα ΚλαιωωΟσοι με αγαπησαν αλλαξαν χωρα !!
Χα χα χα χα χα χ α
...εεε δν το λες και καλο αυτο! Να το κοιταξεις εεε!!Οσοι με αγαπησαν αλλαξαν χωρα !!
Χα χα χα χα χα χ α
ΙΤΑΛΙΑ.........Αραβια η Γερμανια ?
Τα βρηκαμε και τα ξαναχασαμε !!!...εεε δν το λες και καλο αυτο! Να το κοιταξεις εεε!!
υγ. με τον ζαχαροπλαστης τα βρηκατε?
Μαλλον δεν αντεξε το ρομαντισμο σου , αλλα παλι σε ρομαντικες πηγεΙΤΑΛΙΑ.........
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Τα βρηκαμε και τα ξαναχασαμε !!!
Η αλήθεια είναι λίγοι με αντέχουν !Μαλλον δεν αντεξε το ρομαντισμο σου , αλλα παλι σε ρομαντικες πηγε
Οντως , οι ερωτες τωρα ειναι ινσταγκραμικοι. Αλλα απο οτι ξερω τα σπανια πραγματα μωρο μου ειναι πιο ακριβαΗ αλήθεια είναι λίγοι με αντέχουν !
( τοτε να παψω να είμαι ρομαντικη )
..................μονη θα μείνω στο τέλος ❤
Ετσι είναι είμαι σπάνιο είδος !!!Οντως , οι ερωτες τωρα ειναι ινσταγκραμικοι. Αλλα απο οτι ξερω τα σπανια πραγματα μωρο μου ειναι πιο ακριβα
Σπανιο παραδεισιο πουλι χαχαχαΕτσι είναι είμαι σπάνιο είδος !!!