Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.752
Εντάξει εκανα ενα λάθος μην με...ηδονή γμτ μου, ηδονή! Θα ξεχασουμε και τα ελληνικα μου μεσα......
μαλώνετε !!!
Εντάξει εκανα ενα λάθος μην με...ηδονή γμτ μου, ηδονή! Θα ξεχασουμε και τα ελληνικα μου μεσα......
...btw τωρα μπηκα να δω για πμ, κλειστα ολαααα.......Αφου σου λεω , ανοιξε τα προσωπικα μηνυματα να γελασουμε λιγο
...σε κολλησε ο @John FatseasΕντάξει εκανα ενα λάθος μην με
μαλώνετε !!!
Γιατι τα ορθογραφικα λάθη είναι...σε κολλησε ο @John Fatseas
Μου έλειψες !!!
...γριπη, ΣΜΝ κτλ-κτλΓιατι τα ορθογραφικα λάθη είναι
σαν την γρίπη??
ΣωστόςΑν την ερωτευτο μηστες θα την χασετε απο εδω, αλλα γενικα ειμαι πολυ δυσκολος χαρακτηρας για να ερθει μαζι μου η εν λογω κυρια, σαν πελατης μπωρει να βρεθω μαζι της αλλα ως εκει μηστες
ολες αυτο μου λενεΜου έλειψες !!!
Τι γλυκο κοριτσι αυτη η Ελενα . Αρχισε τα ορθογραφικα λαθη για να μην αισθανεται ασχημα ο αγαπημενος της ΦατσεαςΤην παει βολτα στο ζαχαροπλαστειο
της υδονης ......
Ναι ..... καταβαθος ειμαι πολυΤι γλυκο κοριτσι αυτη η Ελενα . Αρχισε τα ορθογραφικα λαθη για να μην αισθανεται ασχημα ο αγαπημενος της Φατσεας
Αληθεια ????ολες αυτο μου λενε
ναι με θέλουν για τα λεφτα μου την ομορφια μου τον χαρακτήρα μου και το πεος τον 22 cmΑληθεια ????
Εχεις πολλα προσοντα !!ναι με θέλουν για τα λεφτα μου την ομορφια μου τον χαρακτήρα μου και το πεος τον 22 cm
Κοριτσαρα μ δεν κοιμάσαι? Να ξεκουραστείς?? Η είσαι εξωΕχεις πολλα προσοντα !!
Το παιδι θαυμα..........❤
Δεν κοιμουνται τα νιατα ......❤Κοριτσαρα μ δεν κοιμάσαι? Να ξεκουραστείς?? Η είσαι εξω
Αν είσαι στην πρωτεύουσα.. ΛογικοΔεν κοιμουνται τα νιατα ......❤
Δεν μπορω μακρια σας......❤Αν είσαι στην πρωτεύουσα.. Λογικο
Δεν μπορω μακρια σας......❤
[/QUOTE ούτε εμείς...
ΕΛΕΝΑΡΑ η πλειοψηφια (450 ατομα) στο poll που εθεσες οταν ανοιξες το νημα (πως θελετε να με παρετε), ψηφισε "Με ζαρτιερες , καλτσες"...Δεν μπορω μακρια σας......❤
Εχειτε απολυτο δικιο !!ΕΛΕΝΑΡΑ η πλειοψηφια (450 ατομα) στο poll που εθεσες οταν ανοιξες το νημα (πως θελετε να με παρετε), ψηφισε "Με ζαρτιερες , καλτσες"...
δεν εχω δει ακομα φωτο με ζαρτιερες, εκτος αν ειναι πολυ παλια. Οποτε, κανε μια καλη οποτε θες και καυλωσε μας