Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.752
Τα παραμύθια έχουν πριγκιπεςΚαλυτερα ποιηματα παρα παραμυθια που διαβαζουμε αλλου.
και δράκους .........
Τα παραμύθια έχουν πριγκιπεςΚαλυτερα ποιηματα παρα παραμυθια που διαβαζουμε αλλου.
Καλησπερα ....@Ελενα110 καλησπερα
Δεν εχει τυχει (ακομα) να σε συναντησω (παροτι με ενδιαφερεις) αλλα εχω παρατηρησει οσες φορες εχω διαβασει το νημα σου οτι:
1) Απο τα γραφομενα σου φαινεσαι οτι εισαι μια γυναικα ευγενικη και με τροπους
2) Απο τις φωτο σου που εχω δει κατα καιρους φαινεσαι δυνατη (μακαρι να εισαι δυνατη και στα live σου)
3)Ελπιζω οταν με το καλο σε συναντησω να μου αφησεις θετικες εντυπωσεις
Που εισαι εσυ ???
Αντικειμενικα εμενα μου αρεσουν οι γυναικες (μικρες-μεγαλες, ξανθες-μελαχρινες-κοκκινομαλες, ψιλες-κοντες κλπ κλπ) δεν εχω καποιο συγκεκριμενο τυπο..Καλησπερα ....
Σε ευχαριστω πολύ να εισαι καλα
με μεγάλη μου χαρά να σε συναντήσω .....
Θα απαντησω στην τριτη ενότητα :
Σημαντικό ρόλο παίζει και η χημεία ❤
ΓΟΗΤΕΥΜΕΝΗ !!!Αντικειμενικα εμενα μου αρεσουν οι γυναικες (μικρες-μεγαλες, ξανθες-μελαχρινες-κοκκινομαλες, ψιλες-κοντες κλπ κλπ) δεν εχω καποιο συγκεκριμενο τυπο..
Πιστευω απλα στο τι κλικ θα μου κανει καποια .. (το οποιο ισχυει και για τις επαγγελματιες και μη)
Απο εκει και περα για την χημεια που λες προφανεστατα εχεις δικιο.. ειναι αυτονοητο αυτο που λες
Ελπιζω οταν σε συναντησω με το καλο να ταιριαξουν οι αυρες μας
Μεχρι να σε συναντησω λοιπον καλα να περνας!!
Τυπε θα μας ενημερωσει ο μυστης @John Fatseas αν αξιζει τελικα η τυπισσα.@Ελενα110 καλησπερα
Δεν εχει τυχει (ακομα) να σε συναντησω (παροτι με ενδιαφερεις) αλλα εχω παρατηρησει οσες φορες εχω διαβασει το νημα σου οτι:
1) Απο τα γραφομενα σου φαινεσαι οτι εισαι μια γυναικα ευγενικη και με τροπους
2) Απο τις φωτο σου που εχω δει κατα καιρους φαινεσαι δυνατη (μακαρι να εισαι δυνατη και στα live σου)
3)Ελπιζω οταν με το καλο σε συναντησω να μου αφησεις θετικες εντυπωσεις
Εεε???Τυπε θα μας ενημερωσει ο μυστης @John Fatseas αν αξιζει τελικα η τυπισσα.
Πίστεψεεε με απ τις 10 περιπτώσεις και οι 15 έχουν μείνει ικανοποίημενοιΑντικειμενικα εμενα μου αρεσουν οι γυναικες (μικρες-μεγαλες, ξανθες-μελαχρινες-κοκκινομαλες, ψιλες-κοντες κλπ κλπ) δεν εχω καποιο συγκεκριμενο τυπο..
Πιστευω απλα στο τι κλικ θα μου κανει καποια .. (το οποιο ισχυει και για τις επαγγελματιες και μη)
Απο εκει και περα για την χημεια που λες προφανεστατα εχεις δικιο.. ειναι αυτονοητο αυτο που λες
Ελπιζω οταν σε συναντησω με το καλο να ταιριαξουν οι αυρες μας
Μεχρι να σε συναντησω λοιπον καλα να περνας!!
Που εισαι εσυ ???
Γιατι δεν κοιμάσεσαι???
Καθως και ψεματα. Πολλα ψεματα.Τα παραμύθια έχουν πριγκιπες
και δράκους .........
στο θεμα χημειας συμφωνω απολυτααααΚαλησπερα ....
Η αρχη και το τελος ειναι η χημεια. Αν υπαρχρει τοτε ολα θα πανε τελεια.Καλησπερα ....
Καλημερα ομορφο μου κοριτσακι. Δυστυχως ομως δεν τα βρισκεις ευκολα πλεον αυτα. Οι ανθρωποι εχουν αλλαξει πολυ.Υπάρχουν πράγματα
Που δεν αγοράζονται με χρήματα
ΕΥΓΕΝΕΙΑ
ΣΕΒΑΣΜΟ
ΠΟΙΟΤΗΤΑ
ΚΑΛΟΣΥΝΗ
ΗΘΙΚΗ
μικρά πράγματα που κάνουν
Ομως τον άνθρωπο μεγάλο
Καλημερα ..........❤
Και το κακο είναι οτι έχουν αλλάξει προς το χειρότερο ......Καλημερα ομορφο μου κοριτσακι. Δυστυχως ομως δεν τα βρισκεις ευκολα πλεον αυτα. Οι ανθρωποι εχουν αλλαξει πολυ.
Ναι σωστα. Να βρεις καποιον που να ειναι σχετικα νορμαλ σπανιζει πλεον.Και το κακο είναι οτι έχουν αλλάξει προς το χειρότερο ......
Είναι πολυτέλειαα άστο μεγαληη υπόθεσηηη τόσα δις πληθυσμός και ελάχιστοι των ελαχίστων σωστοίΝαι σωστα. Να βρεις καποιον που να ειναι σχετικα νορμαλ σπανιζει πλεον.
Οχι μονο σπανίζει αλλα είναι είδοςΝαι σωστα. Να βρεις καποιον που να ειναι σχετικα νορμαλ σπανιζει πλεον.