redgarland
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 5
- Like
- 2.416
- Πόντοι
- 726
Ειμαστε ολοι παροντες..??
Καλησπερα καρδια μου !!!Καλησπερα στην ομορφη παρεα και στην γλυκια νηματοθετρια..
Η καλυτερη παρεα ειμαστε ομορφια μου..Καλησπερα καρδια μου !!!
Δεν παω πουθενα εγω που θα βρω καλυτερα??
Περνάγαμε ωραία σε τούτη την παρέα !!!!Η καλυτερη παρεα ειμαστε ομορφια μου..
Παντα εισαι ομορφη καρδια μου..!! Τα φιλια μου..Περνάγαμε ωραία σε τούτη την παρέα !!!!
Εδω θα σας αφησω με μεγαλη μου λύπη παω να ετοιμαστω για
( μαθημα )........
Παω να γίνω όμορφη !!!!
Χα χα χα χα χα χα χα
Πόσο πιο όμορφη?Περνάγαμε ωραία σε τούτη την παρέα !!!!
( μαθημα )........
Παω να γίνω όμορφη !!!!
Χα χα χα χα χα χα χα
Ηθελα να πω να γίνω ακόμα πιο όμορφη να το τερματίσω !!!!Πόσο πιο όμορφη?
Τώρα μιλάς!Ηθελα να πω να γίνω ακόμα πιο όμορφη να το τερματίσω !!!!
Στην τσιτα το γκαζι βλεπω το κοριτσι μας, και παρασυρει και εμας στην δινη της γοητειας της..Τώρα μιλάς!
ΣΩΣΤΗ!
Όλες οι γυναίκες εχουμε ανασφάλειες όποια πει ότι δεν εχει !Πως να γίνεις πιο όμορφη????
Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο, αλλά με αυτή την ψυχή και την επικοινωνία, δεν γίνεται πιο όμορφη!!!!!!!! Γίνεται???
Μα φυσικα αγαπη μου, για αυτο και ειστε αξιαγαπητες, και ειδικα εσυ εισαι αξιολατρευτη..!!!Όλες οι γυναίκες εχουμε ανασφάλειες όποια πει ότι δεν εχει !
ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ !!!!!
Ομορφη εισαι δεν χρειαζεται να γινεις.Περνάγαμε ωραία σε τούτη την παρέα !!!!
( μαθημα )........
Παω να γίνω όμορφη !!!!
Χα χα χα χα χα χα χα
Ρε μήπως τοχείς παρακάνει με την ανασφάλεια?Όλες οι γυναίκες εχουμε ανασφάλειες όποια πει ότι δεν εχει !
ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ !!!!!
Κανονικα θα επρεπε να εχει σιδερενια αυτοπεποιθηση με οσα ακουει ολη μερα, αλλα το θεμα ειναι οτι ουσιαστικα και αληθινα πραγματα ακουει απο λιγους αγαπητε μου φιλε..Ρε μήπως τοχείς παρακάνει με την ανασφάλεια?
Δηλαδή όλοι εμείς που σε γουστάρουμε είμαστε τίποτα χαζοβιοληδες?
Τι ανασφαλειες κοριτσι μου εσυ προκαλεις.....Όλες οι γυναίκες εχουμε ανασφάλειες όποια πει ότι δεν εχει !
ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ !!!!!
Οχι ρε αγαπη απλα λεω οτι σε ολες τις γυναικες μας αρεσει η επιβεβαιωση!Ρε μήπως τοχείς παρακάνει με την ανασφάλεια?
Δηλαδή όλοι εμείς που σε γουστάρουμε είμαστε τίποτα χαζοβιοληδες?
Άλλο μας άρεσει η επιβεβαιωση(που την έχεις απλετη) άλλο έχουμε ανασφάλειες!Οχι ρε αγαπη απλα λεω οτι σε ολες τις γυναικες μας αρεσει η επιβεβαιωση!