Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 110.560
Εχεις δικιο !!!Άλλο μας άρεσει η επιβεβαιωση(που την έχεις απλετη) άλλο έχουμε ανασφάλειες!
Εχεις δικιο !!!Άλλο μας άρεσει η επιβεβαιωση(που την έχεις απλετη) άλλο έχουμε ανασφάλειες!
Ετσι ειμαι εγώ μου αρέσει να προκαλώ !!!Τι ανασφαλειες κοριτσι μου εσυ προκαλεις.....
Καλημερα ομορφο πλασματακι μας.....προσεξε ομως σε καποια γωνια θα στριμωχτεις....Ετσι ειμαι εγώ μου αρέσει να προκαλώ !!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ!!Η ψυχή δεν έχει ηλικία
Αν την κρατήσεις καθαρή
Πάντα θα ονειρέύεται
Και θα ταξιδεύει σαν μικρο
ΠΑΙΔΙ !!!!
ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!!
Καλημέρα μικρο αγόρι ........❤ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑ!!
Απο ενα μικρό παιδι,για ένα μικρό κορίτσι!
Καλημέρα γλυκέ μου !!!Καλημερα ομορφο πλασματακι μας.....προσεξε ομως σε καποια γωνια θα στριμωχτεις....
Και απο κοντα και απο μακρια ετσι σε ξυπναω εγω με τραγουδια. Γλυκα και τρυφερα. Απο κοντα σου εχω και πρωινο ομως.Καλημέρα γλυκέ μου !!!
Ετσι θελω να ξυπναω μονο με τραγουδια !!!!
Αμα ο αντρας ειναι τζεντλεμαν τι να λεμε τωρα !!!!!Και απο κοντα και απο μακρια ετσι σε ξυπναω εγω με τραγουδια. Γλυκα και τρυφερα. Απο κοντα σου εχω και πρωινο ομως.
Καλημερες !! εισαι πολυ σκληρο καρυδι !! αλλα ενταξει γυναικα εισαι που της αρεσουν τα κοπλιμεντα , φιλια πολλα !!!!!!!!!!χχχχχχχΟχι ρε αγαπη απλα λεω οτι σε ολες τις γυναικες μας αρεσει η επιβεβαιωση!
Παν μετρο αριστον !!!!!!!!!!!!!!!!!Ετσι ειμαι εγώ μου αρέσει να προκαλώ !!!
Σε μια γυναικα με τετοια φινετσα, ομορφια, ερωτισμο τις αξιζουν τα καλυτερα.Αμα ο αντρας ειναι τζεντλεμαν τι να λεμε τωρα !!!!!
Πάντα να έχετε πρωινο στις γυναικες να ξερετε το εκτιμουμαι πολυ !!!
Καλημέρααααααααα!!!Καλημερες !! εισαι πολυ σκληρο καρυδι !! αλλα ενταξει γυναικα εισαι που της αρεσουν τα κοπλιμεντα , φιλια πολλα !!!!!!!!!!χχχχχχχ
Ισχυει εχω σπανια ομορφια !!!!Σε μια γυναικα με τετοια φινετσα, ομορφια, ερωτισμο τις αξιζουν τα καλυτερα.
Την επομενη φορα και πισινα να κανουμε γυμνοι μπανακι και οχι μονο.Καλημέρααααααααα!!!
Ετσι ειμαι εγω σκληρο κορίτσι .....
Και στις γυναικες αλλα και στους αντρες αρεσουν τα κοπλιμεντα !!!
ΣΩΣΤΑ??? ??
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ισχυει εχω σπανια ομορφια !!!!
Μονο γυμνοι στην πισινα!!!!Την επομενη φορα και πισινα να κανουμε γυμνοι μπανακι και οχι μονο.
Και στην παραλια, και στην παραλια!Μονο γυμνοι στην πισινα!!!!
Όλοι μαζι στην παραλία θα φερω και τις φιλες μου .........Και στην παραλια, και στην παραλια!
Που και ποτε μωρακι αν και εγω εχω ματια μονο για σενα. Καμια αλλη.Όλοι μαζι στην παραλία θα φερω και τις φιλες μου .........
Απαπαπαπα......Όλες οι γυναίκες εχουμε ανασφάλειες όποια πει ότι δεν εχει !
ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ !!!!!
Ωωωωω!!!Απαπαπαπα......
Τι ακούω??? Άλλο ανασφάλειες και άλλο μ' αρέσουν τα κομπλιμέντα......
Για την ανασφάλεια να μην την ξανακούσουμε...... Δεν σου αξιζει...
Για τακομπλιμέντα... συνέχεια έχεις οπότε δεν τίθεται θέμα
Σε όλα υπάρχει νόμος οχι στα μάτια όμως!!!!!Που και ποτε μωρακι αν και εγω εχω ματια μονο για σενα. Καμια αλλη.