Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.152
Χαχαχαχα.....και ξυπναω στις 7ναι αλλα ξυπνας μετα της 12
ΠΑΝΤΑ .....
Χαχαχαχα.....και ξυπναω στις 7ναι αλλα ξυπνας μετα της 12
The early bird catches the worm!Χαχαχαχα.....και ξυπναω στις 7
ΠΑΝΤΑ .....
Καλο βράδυ απόψε θα έρθω στα ονειρα σου !!!!The early bird catches the worm!
Καλό βράδυ κουκλιτσα!
Ε τότε θα κάνω τον πιο sexy ύπνο της ζωής μου!Καλο βράδυ απόψε θα έρθω στα ονειρα σου !!!!
Αχ μην λες τετοια τωρα γιατι εχω πολυ ορεξη σημερα !!!Ε τότε θα κάνω τον πιο sexy ύπνο της ζωής μου!
Και έχω από τα 16 να πάθω ονειρωξη!
Όταν σου λέω να σου αφήσω κάβα, είσαι ακαταδεκτη!!Αχ μην λες τετοια τωρα γιατι εχω πολυ ορεξη σημερα !!!
Και το χειροτερο μου τελειωσαν τα τσιγαρα θα βγω να παρω αν με απαγαγουν θα το καταλαβετε δεν θα ξαναγραψω στο νημα μου !!!
Μα νομιζα οτι ειχα τα λαθη πληρωνονται !!!Όταν σου λέω να σου αφήσω κάβα, είσαι ακαταδεκτη!!
Πορτοκαλαδες μόνο?
Κρατα και κάνα τσιγάρο στην άκρη!
Βασικά,η φιγούρα,η κουλτούρα και η καψούρα πληρωνονται!Μα νομιζα οτι ειχα τα λαθη πληρωνονται !!!
Είμαι μικρη και κάνω λάθη μεγαλώνοντας θα μάθω !!!Βασικά,η φιγούρα,η κουλτούρα και η καψούρα πληρωνονται!
Τα λάθη δευτερευοντως!
Μόνο σήμερα,εσυ ρε θηρίο έχεις όρεξη 24/7,μας εχεις καταστρεψει!!Αχ μην λες τετοια τωρα γιατι εχω πολυ ορεξη σημερα !!!
Είσαι μικρή και τριανταφυλλενια!Είμαι μικρη και κάνω λάθη μεγαλώνοντας θα μάθω !!!
Και ζωγραφένια !!!!Είσαι μικρή και τριανταφυλλενια!
Κάθε μέρα έχω όρεξη γιατι να το κρυψω άλλωστε !!!Μόνο σήμερα,εσυ ρε θηρίο έχεις όρεξη 24/7,μας εχεις καταστρεψει!!
Καλά σε έχω βγάλει η βασίλισσα της ΚΑΒΛΑΣ!Κάθε μέρα έχω όρεξη γιατι να το κρυψω άλλωστε !!!
Καλημέρα !!!!!Καλημερα ομορφη
Κανονισες κατι καινουργιο για ντουο ???
και ειναι τοσο ωραιο και για τους δυο μας !!!!Καλημέρα !!!!!
Οχι δεν εχω κανονισει είναι δυσκολο !!!
Πολυ φοβαμαι ότι θα αργησουν αυτα τα νεα !!!και ειναι τοσο ωραιο και για τους δυο μας !!!!
περιμενουμε νεα σου ομορφη !!!
Καλημερα κούκλα μουΠολυ φοβαμαι ότι θα αργησουν αυτα τα νεα !!!
Εχω αναφερθει και παλαιοτερα για ντουο οτι ειναι πολυ δυσκολο να βρω κοπελα ειδικα εγω που θελω τα ατομα που εχω διπλα μου να τα εμπιστευομαι 100 τοις 100.....