Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 105.982
Αυριο η μπροστινη όψη!!!Φαντάσου να δείχνε και μπροστινή οψη!
Αυριο η μπροστινη όψη!!!Φαντάσου να δείχνε και μπροστινή οψη!
Τετοια μας κανεις και σε λατρευουμε. Λιγο λιγο μην παθουμε κατι. Τετοια να φορας στα μαθηματα μας.Αυριο η μπροστινη όψη!!!
Έχω καλή φωτογράφο !!!!Τετοια μας κανεις και σε λατρευουμε. Λιγο λιγο μην παθουμε κατι. Τετοια να φορας στα μαθηματα μας.
Αν το βρω τι θα κερδισω;;Έχω καλή φωτογράφο !!!!
ΜΑΝΤΕΨΤΕ!!!
Αν το βρεις με την πρώτη θα κερδίσεις 1 γλυκό φιλί σε όποιο σημείο του σωματός σου θέλεις !!!Αν το βρω τι θα κερδισω;;
Εχω δυο επιλογες. Οποτε ρισκαρω και λεω Αννα. Κερδισα;Αν το βρεις με την πρώτη θα κερδίσεις 1 γλυκό φιλί σε όποιο σημείο του σωματός σου θέλεις !!!
ΕΧΑΣΕΣ .....δυστυχως !!!!Εχω δυο επιλογες. Οποτε ρισκαρω και λεω Αννα. Κερδισα;
ΕΧΑΣΕΣ .....δυστυχως !!!!
Πάντα στην αγάπη ❤Οποτε η Αντριαννα ηταν. Δεν πειραζει κερδιζω στην αγαπη ή οχι;
Λατρεμενη μου μαθητρια. Ανυπομονω για το επομενο μας μαθημα.Πάντα στην αγάπη ❤
Ναι ναι τα ξερω !!!! δεν λεω που , ομως το μενου ειχε μπαρμπουνακια - καλαμαρι -γαριδοψυχα και μπυριτσες !!! και αλλα , οχι πονηρα για να λεμε την αληθεια , θα μπορουσε αλλα ενεκα κοκκινου στρατου ΔΕΝ !!!!! φιλια ,Καλημέρα αγόρια!
Από την χτεσινή έξοδο!
Εγω αυτη την φορα την ξερω !!!!!!!Έχω καλή φωτογράφο !!!!
ΜΑΝΤΕΨΤΕ!!!
Τυχερουλη,ήσουν ο οικοδεσπότης?Ναι ναι τα ξερω !!!! δεν λεω που , ομως το μενου ειχε μπαρμπουνακια - καλαμαρι -γαριδοψυχα και μπυριτσες !!! και αλλα , οχι πονηρα για να λεμε την αληθεια , θα μπορουσε αλλα ενεκα κοκκινου στρατου ΔΕΝ !!!!! φιλια ,
Την ξέρεις απλά,η ήσουν αυτόπτης μάρτυς?Εγω αυτη την φορα την ξερω !!!!!!!
Και παγωτάκι !!!!Ναι ναι τα ξερω !!!! δεν λεω που , ομως το μενου ειχε μπαρμπουνακια - καλαμαρι -γαριδοψυχα και μπυριτσες !!! και αλλα , οχι πονηρα για να λεμε την αληθεια , θα μπορουσε αλλα ενεκα κοκκινου στρατου ΔΕΝ !!!!! φιλια ,
Είσαι ο γνωστός άγνωστος !!!!τι εγινε ρε παιδια ολοι γνωστοι εισαστε ???? χαχαχ
ποτε δεν μου αρεσε η πρωτη μουρη, θα παραμεινω αγνωστος χαχαχα
οχι εχω ονομα.............Είσαι ο γνωστός άγνωστος !!!!
Πολύ ωραίο όνομα .....ΣΠΑΝΙΟ !!!!οχι εχω ονομα.............
ο ΚΑΝΕΝΑΣ !!!!!χαχαχαχα
παλιο απο την Ομηρου Οδυσεεια!!!!Πολύ ωραίο όνομα .....ΣΠΑΝΙΟ !!!!