Teacher2017
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2017
- Like
- 31.686
- Πόντοι
- 5.956
Ειτε απο μπροστα ειτε απο πισω παραμενεις το ιδιο ομορφη. Μπραβο αγαπημενη μου μαθητρια να περνας ομορφα με τις φιλες. Κουκλαρα.
Ειτε απο μπροστα ειτε απο πισω παραμενεις το ιδιο ομορφη. Μπραβο αγαπημενη μου μαθητρια να περνας ομορφα με τις φιλες. Κουκλαρα.
θαλασσα πικροθαλασσα
Σε ευχαριστω πολυ αν δεν περνουσα όμορφα με τις φίλες μου δεν θα τις έκανα παρέα εχω επιλεξει να μην εχω στην ζωη μου τοξικους ανθρώπους !!!!Ειτε απο μπροστα ειτε απο πισω παραμενεις το ιδιο ομορφη. Μπραβο αγαπημενη μου μαθητρια να περνας ομορφα με τις φιλες. Κουκλαρα.
Γεια σου κύριε ΚΑΝΕΝΑ !!!!θαλασσα πικροθαλασσα
και πικροκυματουσα !!!! χαχαχαχ
Δεν μπορω να διαφωνησω μαζι σου και η υγεια πανω απο ολα. Αν και καλοκαιρι να κανουμε καμια επαναληψη θα ελεγα εγω.Σε ευχαριστω πολυ αν δεν περνουσα όμορφα με τις φίλες μου δεν θα τις έκανα παρέα εχω επιλεξει να μην εχω στην ζωη μου τοξικους ανθρώπους !!!!
ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ
καλησπέ΄ρα.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ειτε απο μπροστα ειτε απο πισω
Πονηρο μυαλο εισαι.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σεμναααααα!!!!!
Συμπέρασμα
Απο παντού!!!!
Συμφωνω απολυτα.καλησπέ΄ρα.
ήρθε και η επιβεβαίωση. Εκπέμπεις θυληκότητα. Πραγματική γυναίκα που προκαλεί πόθο ....
Δεν χρειάζεται να βάλεις κάτι πιο κοντό, πιο στενό ή να βγάλεις κάτι προς τα έξω.... Μόνο η φωτό αρκεί....
Πάμε για βραδινό μπανάκι ;)
Καλοκαιράκι βραδινο μπανάκι !!!!❤Πάμε για βραδινό μπανάκι ;)
Και εγώ!!!!Συμφωνω απολυτα.
Μες στο νεράκι ΧΩΡΙΣ μαγιω!!!Καλοκαιράκι βραδινο μπανάκι !!!!❤
Εξαιρετική ,,,,,,αυτή η θηλυκή σεμνότητα σε απογειώνει . Πολύ ωραίο βραδυνό ντύσιμο.
Χωρίς μαγιό ?????Μες στο νεράκι ΧΩΡΙΣ μαγιω!!!
Σε ευχαριστω πολυ !!!Εξαιρετική ,,,,,,αυτή η θηλυκή σεμνότητα σε απογειώνει . Πολύ ωραίο βραδυνό ντύσιμο.
Τι ΓΥΝΑΙΚΑΡΑ είσαι εσύ!!!
Μέσα στη ματιά σου βλέπω την αγάπη
Αποψε το κοριτσι θελει θαλασσα γιαυτο και εγω χατηρι δεν της χαλασα
ΜΟΝΟ αγάπη εχω μέσα μου !!!Μέσα στη ματιά σου βλέπω την αγάπη
Νιώθω καλά πως αξίζεις εσύ
Στέκομαι κοντά σου και θέλω να σου δώσω
όλη την αγάπη που `ναι πάνω στη γη.....
Η θάλασσα είναι η μεγάλη μου αδυναμία με ηρεμεί και με χαλαρώνει !!!!Αποψε το κοριτσι θελει θαλασσα γιαυτο και εγω χατηρι δεν της χαλασα
Το ξερουμε και φαινεται.ΜΟΝΟ αγάπη εχω μέσα μου !!!
Η θάλασσα είναι η μεγάλη μου αδυναμία με ηρεμεί και με χαλαρώνει !!!!
Ακόμα τη περιμένουμε..... όχι ότι μας χαλάει από πίσωΑυριο η μπροστινη όψη!!!