billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.030
- Πόντοι
- 5.956
Σε ψάχνει ο πολυφημος?οχι εχω ονομα.............
ο ΚΑΝΕΝΑΣ !!!!!χαχαχαχα
Σε ψάχνει ο πολυφημος?οχι εχω ονομα.............
ο ΚΑΝΕΝΑΣ !!!!!χαχαχαχα
Καλημερα !! αυτοπτης δεν ημουν αλλα το Ελενακι μας ξερει πολυ ΚΑΛΑ !!! Τι λεω !!!!Την ξέρεις απλά,η ήσουν αυτόπτης μάρτυς?
Οχι , δεν ημουν , δεν ξερω γιατι αυτη την φορα εχεις πεσει τοσο πολυ εξω !!!Τυχερουλη,ήσουν ο οικοδεσπότης?
Συγχαρητήρια!!!!
Αφού ξέρεις,είμαι μικρός και άβγαλτος, δεν είμαι μάγος!!!Οχι , δεν ημουν , δεν ξερω γιατι αυτη την φορα εχεις πεσει τοσο πολυ εξω !!!
Ναι ναι !!! ακομα εισαι μεσα στο αυγο , ουτε πιτσουνι !!!! χαχαχ κυριε Antoni Perkins .Αφού ξέρεις,είμαι μικρός και άβγαλτος, δεν είμαι μάγος!!!
Γουσταρω, ξέρεις ότι όταν ήμουν 25αρης στην Αμερική όλοι έμεναν έκπληκτοι με την ομοιότητα!!!Ναι ναι !!! ακομα εισαι μεσα στο αυγο , ουτε πιτσουνι !!!! χαχαχ κυριε Antoni Perkins .
Eλπιζω μονο φατσικα , και οτι εσυ εισαι μουνοδουλος !!!! ενω το παλικαρι το πηγαινε τον σακο με τα γραμματα !!!!!!Γουσταρω, ξέρεις ότι όταν ήμουν 25αρης στην Αμερική όλοι έμεναν έκπληκτοι με την ομοιότητα!!!
Ε ναι,φατσικα μιλάμε,the new Antony Perkins!Eλπιζω μονο φατσικα , και οτι εσυ εισαι μουνοδουλος !!!! ενω το παλικαρι το πηγαινε τον σακο με τα γραμματα !!!!!!
Το καταλαβαινω , αλλα τωρα χωρις πολλα μαλλια οπως εχεις πει δεν ξερω !!!!!! χαχαχαΕ ναι,φατσικα μιλάμε,the new Antony Perkins!
Το σώμα και το στυλ παραμένουν όπως τότε!Το καταλαβαινω , αλλα τωρα χωρις πολλα μαλλια οπως εχεις πει δεν ξερω !!!!!! χαχαχα
ΚΑΛΗΜΈΡΑΑΑΑ!Καλημέρα αγόρια μου ❤
Υπεροχη...!!!
Γεια σου αδυναμια μου !!!Υπεροχη...!!!
Καλο μεσημερι ομορφια μου..
Ωωω..!! Με τιμαει ιδιαιτερα αυτο..Γεια σου αδυναμια μου !!!
WOW!!
Πραγματι.. Σαν την αναδυομενη Αφροδιτη ειναι το κουκλι μας..WOW!!
Μέσα στη θαλασσα,η αναδυόμενη Αφροδίτη, η θεά του έρωτα!!!