Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 105.984
Κάνω αλλα δεν υπακούη !!!θα κανεις επανασταση χααχαχχααχ
Οποτε???
Κάνω υπομονή γι αυτο κι εγω τρωω μικρές αμαρτίες !!!!
( ενα παγωτακι ενα ψαρακι )
Κάνω αλλα δεν υπακούη !!!θα κανεις επανασταση χααχαχχααχ
ετσι κανε μικρες αμαρτιες πριν πιασεις τις μεγαλες ....αμαρτιες χαχαχχαΚάνω αλλα δεν υπακούη !!!
Οποτε???
Μεγαλες ....μικρές .....ετσι κανε μικρες αμαρτιες πριν πιασεις τις μεγαλες ....αμαρτιες χαχαχχα
ε αμα κανουμε ραντεβου να φερω και το βαζo με το νερατζακι χαχαχαχαχαΜεγαλες ....μικρές .....
Αρκεί να είναι γλυκές !!!!!!!
Μονο;;;,Κάνω αλλα δεν υπακούη !!!
Οποτε???
Στο φαΐ και στο γαμησι ο Θεός δεν κάνει κρίση!!ετσι κανε μικρες αμαρτιες πριν πιασεις τις μεγαλες ....αμαρτιες χαχαχχα
Μας κατέστρεψαν οι κομουνιστές!!Χαχαχαχαχα!!!!!
Όντως όμηρο πολύ σωστα το είπες που θα πάει όμως κάποια στιγμή θα υποχωρήσει ο στρατός !!!!!
Καλό ειναι να έρχονται οι κομμουνιστες μία φορα το μηνα γιατι έτσι το σώμα διατηρειτε νεανικό όταν αποχωρήσουν για πάντα δυστυχως ΧΑΛΑΕΙ !!!!!Μας κατέστρεψαν οι κομουνιστές!!
Ίσως λέω ίσως φάω και καμία τουρτίτσα ( μικρη όμως )Μονο;;;,
Δίκιο έχεις,εγώ όμως έχω χτυπηθεί αλύπητα απο τον κόκκινο στρατό σου!Καλό ειναι να έρχονται οι κομμουνιστες μία φορα το μηνα γιατι έτσι το σώμα διατηρειτε νεανικό όταν αποχωρήσουν για πάντα δυστυχως ΧΑΛΑΕΙ !!!!!
Τι να κάνω να επανορθώσω ????Δίκιο έχεις,εγώ όμως έχω χτυπηθεί αλύπητα απο τον κόκκινο στρατό σου!
Και οχι μια και δυο,καθεστώς έχει γίνει!
Απλά συνέχισε να υπαρχεις!!Τι να κάνω να επανορθώσω ????
Τωρα καταλαβα γιατι εισαι τοσο γλυκο κοριτσι.Ίσως λέω ίσως φάω και καμία τουρτίτσα ( μικρη όμως )
Χα χα χαχα χα χα !!!!!!
Για πολυ ακομη. Συμφωνω.Απλά συνέχισε να υπαρχεις!!
Ναι αυτη ομως ηταν και λιγο καριολιτσα ,!!!!! η δικια μας ΚΥΡΙΑ και ψυχουλα !!!!!!!!!Από αρχαιοτάτων χρόνων η πιο ωραία ήταν η Ελένη,τοχει το ονομα!
Ολόκληρος πόλεμος έγινε για χάρη της!
Συμφωνώ και επαυξάνω!Ναι αυτη ομως ηταν και λιγο καριολιτσα ,!!!!! η δικια μας ΚΥΡΙΑ και ψυχουλα !!!!!!!!!
Ε !!! αυτο το εχουμε ζησει στις επομενες μερες !!! ΦΩΤΙΑ !!!!!!!!!Όταν η γυναικα ειναι στις δυσκολες μέρες εχει όρεξη ............
Οταν ομως φυγει ο στρατος , μετα τις πρωτες μερες θελει δεσιμο γιατι λυσσαει , πειναει πολυ !!!!!!!!!!!!!Κάνω αλλα δεν υπακούη !!!
Οποτε???
Η λυσασμενη !!!Οταν ομως φυγει ο στρατος , μετα τις πρωτες μερες θελει δεσιμο γιατι λυσσαει , πειναει πολυ !!!!!!!!!!!!!
Μια κατηγπρια μονη της ειναι η μαθητρια μας. Χωρις αντιπαλο.Συμφωνώ και επαυξάνω!