Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 110.564
Παχαίνει το μπαρμπουνάκι ???Ούτε ένα μπαρμπουνακι?
Παχαίνει το μπαρμπουνάκι ???Ούτε ένα μπαρμπουνακι?
Υπαρχουν και αλλα μενου , !!!!!!! Ο νους σας στο φαι μονο ?? κοιλιοδουλοι !!!!!!!!!!Ούτε ένα μπαρμπουνακι?
1 φορα την ημέρα τρώμε και μόνο σαλάτες !!!!!Υπαρχουν και αλλα μενου , !!!!!!! Ο νους σας στο φαι μονο ?? κοιλιοδουλοι !!!!!!!!!!
Δεν νομίζω, αλλά ρε κουκλαρα μου τι άγχος αυτό με το πάχος,έισαι κορμαρα ατελείωτη ,χαλάρωσε και απόλαυσε το!Παχαίνει το μπαρμπουνάκι ???
Μα μωρο μου προσέχω για να το έχω !!!!!Δεν νομίζω, αλλά ρε κουκλαρα μου τι άγχος αυτό με το πάχος,έισαι κορμαρα ατελείωτη ,χαλάρωσε και απόλαυσε το!
Αφου μιλατε για φαι ο κ , απο τα αλλα δεν μας λετε πως και ποσα τρωτε - καταναλωνετε !!!! χαχαχα1 φορα την ημέρα τρώμε και μόνο σαλάτες !!!!!
Μονο η θα εχει και κατι αλλο το μενου τελικα;Σαλατες μονο !!!!
Ααααα!!!....δεν θυμαμε έχω πάθει μικρή αμνησία !!!!!.......χαχα χαχα ❤Αφου μιλατε για φαι ο κ , απο τα αλλα δεν μας λετε πως και ποσα τρωτε - καταναλωνετε !!!! χαχαχα
.......και νερό !!!!!!!Μονο η θα εχει και κατι αλλο το μενου τελικα;
Μπα θα εχει και κατι αλλο.....μαλλον μου ειπε ενα πουλακι.Ααααα!!!....δεν θυμαμε έχω πάθει μικρή αμνησία !!!!!.......χαχα χαχα ❤
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
.......και νερό !!!!!!!
Καναρίνι ????Μπα θα εχει και κατι αλλο.....μαλλον μου ειπε ενα πουλακι.
Μπα παπαγαλος που μιλαει και λεει συνεχεια....οτι η πιο ωραια της παρεας ειναι η Ελενα.Καναρίνι ????
Το πουλάκι !!!!!
Σε ευχαριστω ........................Μπα παπαγαλος που μιλαει και λεει συνεχεια....οτι η πιο ωραια της παρεας ειναι η Ελενα.
Από αρχαιοτάτων χρόνων η πιο ωραία ήταν η Ελένη,τοχει το ονομα!Μπα παπαγαλος που μιλαει και λεει συνεχεια....οτι η πιο ωραια της παρεας ειναι η Ελενα.
Άστο εκεί έχει χαθεί η μπάλα,διπλοπιτα,τριπλοπιτα,κλπ!!!Αφου μιλατε για φαι ο κ , απο τα αλλα δεν μας λετε πως και ποσα τρωτε - καταναλωνετε !!!! χαχαχα
Και οχι μονο !!!!!!!!!!!!!!!!Άστο εκεί έχει χαθεί η μπάλα,διπλοπιτα,τριπλοπιτα,κλπ!!!
Τετραπλόπιτα !!!!Άστο εκεί έχει χαθεί η μπάλα,διπλοπιτα,τριπλοπιτα,κλπ!!!
Ε να τώρα,αυτά παχαίνουν μωρό!!!Τετραπλόπιτα !!!!
Μαλλο οι ορμονες χτυπησαν κοκκινο.........και ανοιξε η ορεξη.Τετραπλόπιτα !!!!
Όταν η γυναικα ειναι στις δυσκολες μέρες εχει όρεξη ............Μαλλο οι ορμονες χτυπησαν κοκκινο.........και ανοιξε η ορεξη.
Κατι θα κανουμε και για αυτο....λιγη υπομονη. Δεν θα αφησω ετσι την καλυυτερη μαθητρια.Όταν η γυναικα ειναι στις δυσκολες μέρες εχει όρεξη ............