Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 106.996
Και μετα θα καθισουμε σε ένα παγκάκι να φαμε πασατέμπο σαν καλά παιδάκια !!Και βιβλίο και παγωτάκι την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε στο μετρό!
Και μετα θα καθισουμε σε ένα παγκάκι να φαμε πασατέμπο σαν καλά παιδάκια !!Και βιβλίο και παγωτάκι την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε στο μετρό!
Αυτό είναι το όνειρο μου,να ξερεις!!!Και μετα θα καθισουμε σε ένα παγκάκι να φαμε πασατέμπο σαν καλά παιδάκια !!
Αλήθεια ???Αυτό είναι το όνειρο μου,να ξερεις!!!
Ε αυτό αργεί ρε μωράκι,να περιμενουμε 2 Χρόνια να κλείσεις τα 18?Αλήθεια ???
Και εγω που νόμιζα οτι το ονειρο σου είναι ποτε θα ενηλικιωθούμε να πάμε και σε κανένα μπαράκι !!!
Ανυπομονω να παω 18 να ζήσω όπως θέλω !!!Ε αυτό αργεί ρε μωράκι,να περιμενουμε 2 Χρόνια να κλείσεις τα 18?
Όποτε θέλεις στην διαθεσή σου !Αυτό είναι το όνειρο μου,να ξερεις!!!
Καλησπερες !! Ετσι λες !!! οχι λεβεντι μου τα πειρα και με το παραπανω , δεν χανω τετοιες ευκαιριες !! τον αφρο πειρα και ηταν υπεροχα !!! δεν ειχα τροπο να σου στειλω ( θα ηταν κλοπη ) τα σεντονια που πραγματικα μιλησαν - γογγηξαν αυτη την φορα !!!!!!!!!!! . Να περνας καλα εκει που εισαι . καλο απογευμα.!!!!Άργησες, από χτες ήρθε το κορίτσι,πάνε τα "πρωτολυσσα"
Μην φοβασε εαν με θελεις ειμαι διπλα σου !!!!!!!Τέτοια γράφε, να μου τη στησουνε μόλις γυρίσω Αθήνα
Παντα στα ορθια !!!!!!!!!! χαχαΧαχαχαχα
Αυτο μου αξιζει εχεις δικιο να μην με σεβεσαι και να μου δινεις πορτοκαλαδες !
Στα όρθια στα τέσσερα όπως βολεύετε ο καθένας !!!!Παντα στα ορθια !!!!!!!!!! χαχα
Άμα έχω εσένα δεν φοβάμαι κανένα!!!Μην φοβασε εαν με θελεις ειμαι διπλα σου !!!!!!!
Πάντοτε είναι υπέροχα με την Ελενα!!!Καλησπερες !! Ετσι λες !!! οχι λεβεντι μου τα πειρα και με το παραπανω , δεν χανω τετοιες ευκαιριες !! τον αφρο πειρα και ηταν υπεροχα !!! δεν ειχα τροπο να σου στειλω ( θα ηταν κλοπη ) τα σεντονια που πραγματικα μιλησαν - γογγηξαν αυτη την φορα !!!!!!!!!!! . Να περνας καλα εκει που εισαι . καλο απογευμα.!!!!
Καλησπερα γοητευτικέ δασκαλε δεν θέλω να τελειώσουν τα μαθηματά μας άλλωστε είμαι καλή μαθήτρια και θα διαβάζω και το καλοκαίρι !!!!Καλησπερα ομορφη μου μαθητρια. Μια εβδομαδα εμεινε και μετα θα ησυχασεις απο μενα. Διακοπες. Θαλασσα....μπανακια...μπαρακια.
Αν ειναι ετσι τοτε εγω δεν χαλαω χατιρι σε ομορφα κοριτσακια.Καλησπερα γοητευτικέ δασκαλε δεν θέλω να τελειώσουν τα μαθηματά μας άλλωστε είμαι καλή μαθήτρια και θα διαβάζω και το καλοκαίρι !!!!
Εγώ γουστάρω 85,56!!!Στα όρθια στα τέσσερα όπως βολεύετε ο καθένας !!!!
Κοριτσάκι η μικρή μπουμπού !Αν ειναι ετσι τοτε εγω δεν χαλαω χατιρι σε ομορφα κοριτσακια.
Μικρη και χαριτωμενη.Κοριτσάκι η μικρή μπουμπού !
Χαχαχαχαχα
Κι εγω γουσταρω 69 ,69 !!!!Εγώ γουστάρω 85,56!!!
Μα το 85,56 είναι το 69 συν ΦΠΑ 24%Κι εγω γουσταρω 69 ,69 !!!!
Βλέπω είσαι αστέρι στα μαθηματικάΜα το 85,56 είναι το 69 συν ΦΠΑ 24%