Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 110.556
Μου έχεις χαρίσει πολλα και τα έχω κρυμμένα ( στην καρδια μου )!!!!Αυτό που θα σου χαρίσω μη το κρύψεις όμως!!!
Μου έχεις χαρίσει πολλα και τα έχω κρυμμένα ( στην καρδια μου )!!!!Αυτό που θα σου χαρίσω μη το κρύψεις όμως!!!
Εγώ πάντως ντυμένη, δεν θέλω να με αποσπούν οι ομορφιές του κορμιού σου από το υπεροχο προσωπάκι σου!Ντυμένη η γυμνή ????
Με μια συνάντηση όλα αυτά, που να ξανασυναντηθουμε δηλαδή!Μου έχεις χαρίσει πολλα και τα έχω κρυμμένα ( στην καρδια μου )!!!!
Με μια συναντηση στο μετρό !Με μια συνάντηση όλα αυτά, που να ξανασυναντηθουμε δηλαδή!
Καρμικη συνάντηση όμως!!!Με μια συναντηση στο μετρό !
Νατος ο εις εκ των δύο τιμωρων της Ελενας,ρε μόνο ο τιμωρος της νυχτας mad max υπάρχει, γατάκια!Το ζητημα της τιμωριας βλεπω οτι επανερχεται στην επιφανεια..
Για να πετύχεις χρειάζεται αγάπη!!!Πολλά ξέρω άλλα δεν μιλώ !
Οσον αφορά την τιμωρία η αλήθεια είναι οτι ο δασκαλος μου είναι λίγο αυστηρος μαζι μου αλλα τον καταλαβαινω απολυτα !
Για να πετύχεις χρειαζεται πειθαρχία!
Πρέπει να σεβόμαστε μόνο τους εξυπνοτερους από εμας!Και πρέπει να τους σεβόμαστε τους δασκάλους ............
Άργησες, από χτες ήρθε το κορίτσι,πάνε τα "πρωτολυσσα"ου ου ου !!!! και πολυυυυυυυυυ ηγγικεν η ωρα !!!!!χαχα
Τωρα να γράψω Γερμανικά η θα φάμε bullying πάλι;;;Wir haven rich vermisst!
GEIL!!
Μην φοβασαι όσο είμαι δίπλα σου !Τωρα να γράψω Γερμανικά η θα φάμε bullying πάλι;;;
Σημαίνει ΚΑΒΛΑ?GEIL!!
(δεν άντεξα)
Σε νιώθω!!Μην φοβασαι όσο είμαι δίπλα σου !
Σε αυτο το context ναιΣημαίνει ΚΑΒΛΑ?
ΣΥΜΦΩΝΏ!!!Σε αυτο το context ναι
Εγω που δεν είμαι εξυπνη αξιζω τον σεβασμό σου ?????Πρέπει να σεβόμαστε μόνο τους εξυπνοτερους από εμας!
Τουλάχιστον οσο με αφορα,μόνο αυτούς σέβομαι!
Μωράκι μου,μας πουλάς και μας αγοραζεις όλους!Εγω που δεν είμαι εξυπνη αξιζω τον σεβασμό σου ?????
ΧαχαχαχαΜωράκι μου,μας πουλάς και μας αγοραζεις όλους!
Εξυπνοτατη εισσι!
Αλλά δυστυχώς δεν θα σε σεβαστώ καθόλου,είναι υπεράνω των δυνάμεων μου!!
Sorry!
Καλα τώρα σου αξίζουν τα καλυτερα !Χαχαχαχα
Αυτο μου αξιζει εχεις δικιο να μην με σεβεσαι και να μου δινεις πορτοκαλαδες !