Mr President
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιαν 2018
- Κριτικές
- 4
- Like
- 470
- Πόντοι
- 301
Να δούμε εμείς πότε θα προσκυνήσουμε αυτό το κορμί...
Να δούμε εμείς πότε θα προσκυνήσουμε αυτό το κορμί...
Εχω ένα καλό δεν ξεχνώ ΠΟΤΕ !!!!Μη ξεχασεις την φωτο με τις ρωγες τσιτα
Καλή διάθεση και όρεξη να υπάρχειΝα δούμε εμείς πότε θα προσκυνήσουμε αυτό το κορμί...
Guten morgen. Der wird kommen mein Scharz.ich warte auf dan passenden Moment !
να ξυπνας και να την εχεις διπλα σου τετοια γυναικαραα
Cuten Morgen mein schatzGuten morgen. Der wird kommen mein Scharz.
Αγαπημενη μου μαθητρια. Εισαι κορμαρα. Ειμαι πολυ περιφανος που σε διδασκω.
Το θεμα δεν είναι να ξυπνάς αλλα να μην έχεις κοιμηθει καθόλουνα ξυπνας και να την εχεις διπλα σου τετοια γυναικαραα
Σε ευχαριστω εγω περηφανη που σε γνώρισα !Αγαπημενη μου μαθητρια. Εισαι κορμαρα. Ειμαι πολυ περιφανος που σε διδασκω.
καλη σου μερα κοριτσι μου ,θα κανονιστει και αυτο στο αμεσο μελλον το αξιζεις νομιζω { κατα την ταπεινή μου γνωμη παντα }Το θεμα δεν είναι να ξυπνάς αλλα να μην έχεις κοιμηθει καθόλου
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Σε ευχαριστω εγω περηφανη που σε γνώρισα !
Καλημερα με μεγάλη μου χαρά να σε συναντήσω !!!!καλη σου μερα κοριτσι μου ,θα κανονιστει και αυτο στο αμεσο μελλον το αξιζεις νομιζω { κατα την ταπεινή μου γνωμη παντα }
σε ευχαριστω κοριτσι μου ,ε τοτε που σε ειχα δει ήμουν νηπειο τώρα πηρα λίγο μποι χαχαΚαλημερα με μεγάλη μου χαρά να σε συναντήσω !!!!
Ψήλωσε ομόρφυνες έγινες μεγάλο παλληκάρι !!!σε ευχαριστω κοριτσι μου ,ε τοτε που σε ειχα δει ήμουν νηπειο τώρα πηρα λίγο μποι χαχα
κοιτα αμα εξαιρεσεις τα ασπρα μαλλια , το παλικαρι το πετυχες διαναΨήλωσε ομόρφυνες έγινες μεγάλο παλληκάρι !!!
Τα άσπρα μαλλιά είναι υγεία να είμαστε καλα να μεγαλώνουμε !κοιτα αμα εξαιρεσεις τα ασπρα μαλλια , το παλικαρι το πετυχες διανα
Ωωωωω!!!! Σε ευχαριστω πολυ !καλησπερα.. κ τραγουδακι.
ετσι ρε κοριτσι.. μπαινυμε εδω να ξεχαστουμε λιγο.. αυτους που μπαινουν για να καβγαδισουν δεν τους καταλαβαινωΩωωωω!!!! Σε ευχαριστω πολυ !
Μόνο τραγούδια και γέλια θελω !!
Η ουσία είναι να μπεις στην φαντασία του άλλου ,,,, και εσύ το έχεις ,,,, φτού σου , φτού σου είσαι εξαιρετική .
Εγώ τους καταλαβαίνω !!ετσι ρε κοριτσι.. μπαινυμε εδω να ξεχαστουμε λιγο.. αυτους που μπαινουν για να καβγαδισουν δεν τους καταλαβαινω
Σε ευχαριστωΗ ουσία είναι να μπεις στην φαντασία του άλλου ,,,, και εσύ το έχεις ,,,, φτού σου , φτού σου είσαι εξαιρετική .