Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 110.552
Εσενα σου στελνω 1γλυκο φιλι !Παρακαλώ φουρναρη!!!
Εσενα σου στελνω 1γλυκο φιλι !Παρακαλώ φουρναρη!!!
τα καλα κοριτσια δεν ξεχνιουνταιΣε ευχαριστω πολυ !!!!
Να μην με ξεχνατε να μην κανω παράπονα !!!
Ένα φιλάκι είναι λίγο, πολύ λίγο!Εσενα σου στελνω 1γλυκο φιλι !
Και τρία και τέσσερα και πέντε και όσα γουστάρεις !!!!Ένα φιλάκι είναι λίγο, πολύ λίγο!
Δύο φιλάκια είναι λίγα τι να πω!!!
Στείλε μου τρία να το ευχαριστηθω!
Τα κακά κορίτσια ???????τα καλα κοριτσια δεν ξεχνιουνται
Tα κακα δεν γινεται να τα ξεχασειςΤα κακά κορίτσια ???????
Εσυ τι προτιμας ?Tα κακα δεν γινεται να τα ξεχασεις
καλο σε ολα εκτος το σεξ.. Εκει πρεπει να ειναι "κακο κοριτσι"Εσυ τι προτιμας ?
Καλο κορίτσι η κακό ???
Μόλις περιεγραψες την Έλενα!καλο σε ολα εκτος το σεξ.. Εκει πρεπει να ειναι "κακο κοριτσι"
Ρε μωρό μου εσύ που το ξέρεις??Μόλις περιεγραψες την Έλενα!
Χωριό που φαίνεται,κολαουζο δεν θέλει, λένε στο χωριό μου!!!Ρε μωρό μου εσύ που το ξέρεις??
Μία φορά που συναντηθήκαμε στο μετρό αντε και ακόμα μία που ήπιαμε πορτοκαλάδα !!
Στο δικό μου χωριό λένεΧωριό που φαίνεται,κολαουζο δεν θέλει, λένε στο χωριό μου!!!
Σε ευχαριστω πολυ μου αρκεί που με σκέφτεσαιΠαραπονιαρα επειδη σ αρεσουν τα ποιητικα..
κομματαρα απο ενα συγχρονο ποιητη τροβαδουρο..
ειναι η ωρα μου που χαλαρωνω λιγο κ ακουω μουσικη.. χαλαρωνω κ σωμα κ μυαλο κ την ψυχη μουΣε ευχαριστω πολυ μου αρκεί που με σκέφτεσαι
Να κάνεις πάντα αυτό που σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα !!ειναι η ωρα μου που χαλαρωνω λιγο κ ακουω μουσικη.. χαλαρωνω κ σωμα κ μυαλο κ την ψυχη μου
Δεν ξερω την ηλικια σου.. αλλα θυμαμαι την εφηβεια μου.. Παρεα σττο Εδεμ στο φαληρο Σαββατα βραδυ.. με μπυρες 10-15 ατομα παρεα με κιθαριτσες η ακομα κ με ραδιακι.. Α ρε τι μου εφερες στο κεφαλι(45 ειμαι)Να κάνεις πάντα αυτό που σε κάνει να αισθάνεσαι όμορφα !!
Και έμενα με χαλαρωνει πολύ η μουσική και η θάλασσα !!!!
Εγω είμαι 25 ( χα χα χα χα χα )Δεν ξερω την ηλικια σου.. αλλα θυμαμαι την εφηβεια μου.. Παρεα σττο Εδεμ στο φαληρο Σαββατα βραδυ.. με μπυρες 10-15 ατομα παρεα με κιθαριτσες η ακομα κ με ραδιακι.. Α ρε τι μου εφερες στο κεφαλι(45 ειμαι)
Αλλα χρονια πιο Αθωα .. για να πιασουμε βυζι καναμε ταμα κ 2 προσφορα στον Αγ Φανουριο. χαχαχαχαΕγω είμαι 25 ( χα χα χα χα χα )
Εγώ δεν την έζησα την εφηβεία μου δύσκολα χρόνια προτιμώ να μην τα θυμάμαι !
Γι αυτο κανω σαν εφηβη τωρα ίσως απωθημένο !!!
Χαίρομαι που έχεις όμορφες αναμνήσεις !!!
οσο για δυσκολα χρονια, απο 16χρ δουλευω σε φουρνο.. Αλλα βρηκα αυτο που αγαπαω.. καμμια φορα το ν αναγκαστεις να δουλεψεις σου δειχνει το μελλον σουΕγω είμαι 25 ( χα χα χα χα χα )
Εγώ δεν την έζησα την εφηβεία μου δύσκολα χρόνια προτιμώ να μην τα θυμάμαι !
Γι αυτο κανω σαν εφηβη τωρα ίσως απωθημένο !!!
Χαίρομαι που έχεις όμορφες αναμνήσεις !!!