Begood
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2014
- Like
- 2.390
- Πόντοι
- 456
χαχαχαχα ακριβώς οπότε σταμάτα να μυγιάζεσε!Καταλαβα οποιος εχει την μυγα μυγιαζετε !!!!
χαχαχαχα ακριβώς οπότε σταμάτα να μυγιάζεσε!Καταλαβα οποιος εχει την μυγα μυγιαζετε !!!!
Εδω εκανες ρουμπο , εισαι μακραν η πρωτη μου το εχεις αποδειξει πολλεςςςςςςς φορες !!!!!!!Εγώ ξέρω την καλύτερη γλώσσα !
Την γλώσσα του σώματος !
Χαχαχα εσυ που ρωτησες μυγιαστικες , για διαβασετο στα γερμανικα μπορει να το καταλαβεις εστι !!!!! χαχαχαχαχαχα ακριβώς οπότε σταμάτα να μυγιάζεσε!
Ρε σταμάτα να βγάζεις κόμπλεξ. Τουλάχιστον σεβάσου το νήμα της κοπέλας..Χαχαχα εσυ που ρωτησες μυγιαστικες , για διαβασετο στα γερμανικα μπορει να το καταλαβεις εστι !!!!! χαχα
Εγω τα εχω εχω βρει εδω και πολλα χρονια με την κουκλα μου , και με ξερει ΠΟΛΥΥΥΥ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑ , οποτε κανενα προβλημα μαζι της για το νημα , ευχαριστω !!!!Ρε σταμάτα να βγάζεις κόμπλεξ. Τουλάχιστον σεβάσου το νήμα της κοπέλας..
Εντάξει, τώρα ηρέμησες;Εγω τα εχω εχω βρει εδω και πολλα χρονια με την κουκλα μου , και με ξερει ΠΟΛΥΥΥΥ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑ , οποτε κανενα προβλημα μαζι της για το νημα , ευχαριστω !!!!
Φιλε το Alles klar για ποιον το εγραψες ? τοση ωρα δεν καταλαβες οτι δεν ειμαι δεν ειμαι γερματομεταναστης και φιλο γερμανος , κανε μου την χαρη δεν θελω πλεον ξανα μαζι σου κοβεντες , και ουτε θα σου ξανα απαντησω γιατι αρκετα με το νημα της ΕΛΛΕΝΑ , Γεια χαρα και ευχαριστω.Εντάξει, τώρα ηρέμησες;
Alles klar?
Ξεκόλα.Φιλε το Alles klar για ποιον το εγραψες ? τοση ωρα δεν καταλαβες οτι δεν ειμαι δεν ειμαι γερματομεταναστης και φιλο γερμανος , κανε μου την χαρη δεν θελω πλεον ξανα μαζι σου κοβεντες , και ουτε θα σου ξανα απαντησω γιατι αρκετα με το νημα της ΕΛΛΕΝΑ , Γεια χαρα και ευχαριστω.
Με αναγκαζεις , ΝΑ ΣΕ ΓΡΑΨΩ ........... οποτε ξεκολα εσυ γιατι θα σε ξαναγραψω εκτος αν σου αρεσει !!! χαχαχαΞεκόλα.
Με αναγκαζεις , ΝΑ ΣΕ ΓΡΑΨΩ ........... οποτε ξεκολα εσυ γιατι θα σε ξαναγραψω εκτος αν σου αρεσει !!! χαχαχα
λαθος φιλε αυτο το συμβολο να βαλεις
Αγραματε/αγαμητε Σκτατοτσιφουτογερε...Με αναγκαζεις , ΝΑ ΣΕ ΓΡΑΨΩ ........... οποτε ξεκολα εσυ γιατι θα σε ξαναγραψω εκτος αν σου αρεσει !!! χαχαχα
χαχα με τα 2 χέρια μπερδέυετε φίλε. Μην σπάσει κανα δάχτυλο ο ενδοπαλαμικός παλινδροΜΥΣΤΗΣ..λαθος φιλε αυτο το συμβολο να βαλεις
Πεστα ρε φιλε!!Καλημερα σε ολους !! και καλη εβδομαδα !! Ερωτηση υπαρχη πιο ωραιοτερη και πιο πλουσια γλωσσα απο την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ?? Και το λεω γιατι πρωινιατικα και αρχη εβδομαδος μας φλομωσατε στην ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥΡΑ , εκτος αν θελετε να κανετε επιδειξη οτι ξερετε και Γερμανικα (χαρας την γλωσσα ) . Δεν ειναι κανεις υποχρεωμενος να ξερει την γλωσσα αυτη , μαλλον εχω να κανω με Γερμανομεταναστες και ξαφνικα ξαχασατε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ . Ευχαριστω .
Βίντεο vol2 περιμένω εγώ!!!Καλημερα γλύκε μου !
Είμαι σίγουροι οτι θα λένε
( ωχ παλι αυτη με τα ποιηματακια της ) χα χα χα χα χα !!!
Το κανω :
1...απο χαρα να γελαμε λίγο
2...εχω ενα ταλεντο να μην το δείξω
3...τις επομενες μερες θα βαλω και φωτο
Πεστα ρε φιλε!!
Γκεστάπο μου θυμίζει!!!
Ja ja!!Εντάξει, τώρα ηρέμησες;
Alles klar?
Μην του λες τέτοια και θα τον πιάσουν οι ζήλιες ΠΑΛΙ!Μιλαμε με κωδικους να μην μας καταλαβαινετε γι αυτο !!
Καλα μην μας μαλωνετε !
Και στο κατω κατω σε ελευθερη χωρα ζουμε μπορει ο καθενας να γραφει οτι θέλει σε όποια γλώσσα θελει !
Φιλακι παλι
Καλο μεσημερι φιλε μου θα μπορουσα να εγραφα μεχρι αυριο και πολλα , αλλα σεβομαι ΠΑΝΩ απο ΟΛΑ το νημα της ΕΛΕΝΑΣ !! να εισαι καλα.Πεστα ρε φιλε!!
Γκεστάπο μου θυμίζει!!!