Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 110.550
ich leme Deutsch !aww Sprechen Sie Deutsch?
ich leme Deutsch !aww Sprechen Sie Deutsch?
Καλημερα γλύκε μου !Μια το στυλ σου, μια τα ποιηματάκια σου, με έβαλες στο τρυπάκι να σε παρακολουθώ.
Δεν γράφω πολλά, αλλά σε παρακολουθώ καθημερινά, μέχρι να βρεθούμε
Καλημέρα γλυκό κορίτσι..... Πάντα με χαμόγελο και γλυκές απαντήσεις....
Super! Wie lange habt Ihr Deutsch gelernt?ich leme Deutsch !
Ετσι ακριβως.. Με το σταγονομετρο, ξερεις εσυ.. χα χα χα..Καλημερα γλύκε μου !
Είμαι σίγουροι οτι θα λένε
( ωχ παλι αυτη με τα ποιηματακια της ) χα χα χα χα χα !!!
Το κανω :
1...απο χαρα να γελαμε λίγο
2...εχω ενα ταλεντο να μην το δείξω
3...τις επομενες μερες θα βαλω και φωτο
wine kurze zeit lang !Super! Wie lange habt Ihr Deutsch gelernt?
Αγαλι αγάλι το φιλί για να έχει νοστιμάδα !Ετσι ακριβως.. Με το σταγονομετρο, ξερεις εσυ.. χα χα χα..
Ετσι μπραβο!! Γιατι νομιζεις οτι σε διαλεξα εγω και σε ξεχωρισα απο τον σορο..wine kurze zeit lang !
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αγαλι αγάλι το φιλί για να έχει νοστιμάδα !
Ξερω γιατι ......Ετσι μπραβο!! Γιατι νομιζεις οτι σε διαλεξα εγω και σε ξεχωρισα απο τον σορο..
Και μαγειρευεις και καλα...Ξερω γιατι ......
Γραφω ωραια ποιηματάκια !
Χα χα χα χα χα χα χα χα
Du könntest mit mir übenwine kurze zeit lang !
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Αγαλι αγάλι το φιλί για να έχει νοστιμάδα !
Όντως δεν το βρίσκεις συχνάΕτσι μπραβο!! Γιατι νομιζεις οτι σε διαλεξα εγω και σε ξεχωρισα απο τον σορο..
Καλημερα γλύκε μου !!Καλημερα σε ολους !! και καλη εβδομαδα !! Ερωτηση υπαρχη πιο ωραιοτερη και πιο πλουσια γλωσσα απο την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ?? Και το λεω γιατι πρωινιατικα και αρχη εβδομαδος μας φλομωσατε στην ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥΡΑ , εκτος αν θελετε να κανετε επιδειξη οτι ξερετε και Γερμανικα (χαρας την γλωσσα ) . Δεν ειναι κανεις υποχρεωμενος να ξερει την γλωσσα αυτη , μαλλον εχω να κανω με Γερμανομεταναστες και ξαφνικα ξαχασατε την ΕΛΛΗΝΙΚΗ . Ευχαριστω .
Θα συμφωνουσα ΜΟΝΟ εαν ο ΚΥΡΙΟΣ ειναι γκαγκαρος γερμαναρας , αλλα δεν αποδεικνυετε τετοιο πραγμα απο τις πιο πανω εμφανησεις του , συνεπως γερμανομεταναστης - επιδειξη και μονο οτι ταχα εσυ και αυτος ξερετε γερμανικα , χαρας το πραγμα , και κατι αλλο τι παραπανω προσφερετε γραφωντας γερμανικουρες ,αυτα !!!Καλημερα γλύκε μου !!
Καθε γλώσσα εχει την δική της χάρη ....ο ΚΥΡΙΟΣ με ρωτησέ κατι και το θεωρησα σωστο να απαντησε ηταν πολυ ευγενικος και του απαντησα ευγενικα !!
Καμία επιδειξη δεν θέλουμε να κάνουμε κάναμε εναν ομορφο διαλογο χωρις να προσβάλλουμε κανεναν !
Φιλακι ❤
Θα συμφωνουσα ΜΟΝΟ εαν ο ΚΥΡΙΟΣ ειναι γκαγκαρος γερμαναρας , αλλα δεν αποδεικνυετε τετοιο πραγμα απο τις πιο πανω εμφανησεις του , συνεπως γερμανομεταναστης - επιδειξη και μονο οτι ταχα εσυ και αυτος ξερετε γερμανικα , χαρας το πραγμα , και κατι αλλο τι παραπανω προσφερετε γραφωντας
Μιλαμε με κωδικους να μην μας καταλαβαινετε γι αυτο !!Θα συμφωνουσα ΜΟΝΟ εαν ο ΚΥΡΙΟΣ ειναι γκαγκαρος γερμαναρας , αλλα δεν αποδεικνυετε τετοιο πραγμα απο τις πιο πανω εμφανησεις του , συνεπως γερμανομεταναστης - επιδειξη και μονο οτι ταχα εσυ και αυτος ξερετε γερμανικα , χαρας το πραγμα , και κατι αλλο τι παραπανω προσφερετε γραφωντας γερμανικουρες ,αυτα !!!
Για εμένα μιλάς έτσι?!Θα συμφωνουσα ΜΟΝΟ εαν ο ΚΥΡΙΟΣ ειναι γκαγκαρος γερμαναρας , αλλα δεν αποδεικνυετε τετοιο πραγμα απο τις πιο πανω εμφανησεις του , συνεπως γερμανομεταναστης - επιδειξη και μονο οτι ταχα εσυ και αυτος ξερετε γερμανικα , χαρας το πραγμα , και κατι αλλο τι παραπανω προσφερετε γραφωντας γερμανικουρες ,αυτα !!!
Καλα τελος παντων , αλλα λογια να αγαπιομαστε !!! κωδικους???? ξερουν και αλλοι την γερμανικη μην ξεχνας χαχαΜιλαμε με κωδικους να μην μας καταλαβαινετε γι αυτο !!
Καλα μην μας μαλωνετε !
Και στο κατω κατω σε ελευθερη χωρα ζουμε μπορει ο καθενας να γραφει οτι θέλει σε όποια γλώσσα θελει !
Φιλακι παλι
Εγώ ξέρω την καλύτερη γλώσσα !Καλα τελος παντων , αλλα λογια να αγαπιομαστε !!! κωδικους???? ξερουν και αλλοι την γερμανικη μην ξεχνας χαχα
Καταλαβα οποιος εχει την μυγα μυγιαζετε !!!!Για εμένα μιλάς έτσι?!