Ελενα110
Call-Girl
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2018
- Like
- 110.548
Ξέρεις ότι η γνώμη σου μετράει πολυ για εμένα !!Είσαι ότι πρέπει για ένα άντρα!
ΚΟΡΥΦΗ σε ολα!!!
Σε ευχαριστω .........................❤
Ξέρεις ότι η γνώμη σου μετράει πολυ για εμένα !!Είσαι ότι πρέπει για ένα άντρα!
ΚΟΡΥΦΗ σε ολα!!!
Καλημερα. Το καλυτερο κοριτσι εισαι.Η αλήθεια είναι οτι είμαι γλυκούλα λίγο γλωσσου καμία φορα !!!
Χα χα χα χα χα χα χα
Κι εσύ σπάνιο παίδι με επίπεδο και καλους τρόπους, δυο προσόντα που τα βρίσκεις σπάνια ειδικά στην εποχή που ζούμε !!!Καλημερα. Το καλυτερο κοριτσι εισαι.
Την αυστηροτητα να κόψει και όλα καλά θα πάνε!Κι εσύ σπάνιο παίδι με επίπεδο και καλους τρόπους, δυο προσόντα που τα βρίσκεις σπάνια ειδικά στην εποχή που ζούμε !!!
Θέλω ανθρώπους δίπλα μου να με σεβονται και να με εκτιμουν και εγω ανταποδίδω !!Εισαι ενα μαλλον σπανιο κοριτσι, ενα διαφορετικο ειδος χαρακτηρα, που σιγουρα του αξιζουν πολλα περισσοτερα και καλυτερα..
Οσων αφορα εμενα, μπορω να σε διαβεβαιωσω για τις προθεσεις μου.. Αλλιως δεν θα επεδιωκα να σε γνωρισω, ουτε να κανω μια σειρα απο υπερβασεις για να το πραγματοποησω, να το κανω να συμβει.. Και θα συνεχισω να το κανω, γιατι οσο σε βλεπω και σε διαβαζω, τοσο σε γνωριζω..Θέλω ανθρώπους δίπλα μου να με σεβονται και να με εκτιμουν και εγω ανταποδίδω !!
Danke για τα καλα σου λογια.Κι εσύ σπάνιο παίδι με επίπεδο και καλους τρόπους, δυο προσόντα που τα βρίσκεις σπάνια ειδικά στην εποχή που ζούμε !!!
Bitte!!!Danke για τα καλα σου λογια.
Εγώ να δεις τι υπέρβαση έχω κάνει,είχα να ανέβω Μεταξουργείο από 18 ετων!Οσων αφορα εμενα, μπορω να σε διαβεβαιωσω για τις προθεσεις μου.. Αλλιως δεν θα επεδιωκα να σε γνωρισω, ουτε να κανω μια σειρα απο υπερβασεις για να το πραγματοποησω, να το κανω να συμβει.. Και θα συνεχισω να το κανω, γιατι οσο σε βλεπω και σε διαβαζω, τοσο σε γνωριζω..
Σωστα.Bitte!!!
Σωστά το έγραψα?
Ζωγραφίζεις σήμερα!Περνα μπροστα μας η ζωη ομως δεν τη θωρουμε , γιατι ο ενας του αλουνου τα λαθη αναζητουμε !!!!!
Σας το έχω υποσχεθει έχεις δίκιο κάποια στιγμή θα έρθω ποια στιγμη ομως δεν ξέρω !!!Καλημέρα Ελενα, την Τεταρτη που υπολογιζεις να κατεβεις Αθηνα υπαρχει περιπτωση να περασεις απο το gls για καποιες ημερες να ικανοποιησεις κ εμας τους νοτιους;
Απο 18 ????Εγώ να δεις τι υπέρβαση έχω κάνει,είχα να ανέβω Μεταξουργείο από 18 ετων!
ΑΛΛΑ το κορίτσι το αξίζει με χίλια !