billgun
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Ιουν 2008
- Like
- 29.531
- Πόντοι
- 5.956
Εγώ λαχαναγοριτικα!!!εγω το παιξα Μπαμπινιωτικα
Εγώ λαχαναγοριτικα!!!εγω το παιξα Μπαμπινιωτικα
Αυτο ειναι καλο γιατι εισαι μπασμενος στην καρδια της πιατσας !! μπραβο ομως κατι μου λεει οτι εισαι στην πλευρα του πρωην πρασινου Β Σ , εγω μεχρι τελος Δ Δ !!!!! χαχαΜεγάλωσα στη λαχαναγορα του Ρέντη, οπότε?
Πες το και ετσι !!!Στην αργκό τη ποιοτητα του άνδρα!!!
Είσαι ο ανθρωπος μου τελικα κλεισε με στο ψυγειο σου και φύγε !!!Μαγκες δεν κοντραρομαι.. Εχω καμμια 25αρια κιλα παγωτινια,τουρτες παγωτο κ γονδολες στο ψυγειο.. Ταξτε κανα κοψιδι κ αφηστε τα γλυκα στον προφεσερ
σιγα μην φυγω.. θα μπω κ εγω.. σφιγγει κ η επιδερμιδα.. Τζοβενα θα βγουμεΕίσαι ο ανθρωπος μου τελικα κλεισε με στο ψυγειο σου και φύγε !!!
Μιαμμμμμμμμ !!!!!!!
Αν φάω όλα τα γλυκά μην με κυνηγας μετα !!!σιγα μην φυγω.. θα μπω κ εγω.. σφιγγει κ η επιδερμιδα.. Τζοβενα θα βγουμε
Xαλαλι σουΑν φάω όλα τα γλυκά μην με κυνηγας μετα !!!
Χα χα χα χα χα
Πράσινος εγώ ποτέ,ΝΔ μια ζωή και Ολυμπιακός!!!Αυτο ειναι καλο γιατι εισαι μπασμενος στην καρδια της πιατσας !! μπραβο ομως κατι μου λεει οτι εισαι στην πλευρα του πρωην πρασινου Β Σ , εγω μεχρι τελος Δ Δ !!!!! χαχα
Μην κανεις δηλωσεις τρωω πολυυυ οταν πειναω ειμαι ικανη να φαω και εσενα !!!Xαλαλι σου
Καλά στέφαναΤελικά σε γουσταρω εσένα!!!!
Καλα το πιστευα εγω οτι σε καποιο δυνατο σημειο θα ταιριαζαμε Ν Δ !!!!!!!!!!!!!!!!!Πράσινος εγώ ποτέ,ΝΔ μια ζωή και Ολυμπιακός!!!
Σε ευχαριστω !Για το παγωτό δεν είδα σχόλιο !!!
ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΣΑΙ ΕΣΥ!!!
Ευχαριστώ πολύ !Σε ευχαριστω !
Ηθελα να σου πω να περασεις πολυ όμορφα να χαρεις τον ηλιο την θαλασσα και την όμορφη παρεα σου !!!!
Χάλασαν οι αρραβώνες σας;;Καλά στέφανα
Σε μία γωνιά της σκέψης σουΜια καληνύχτα θα σου πω,και στην αφιερώνω
Ναναι ο ύπνος σου γλυκός κι'εγω να σ'ανταμωνω!
Δεν παντρεύομαι εγω φίλεΧάλασαν οι αρραβώνες σας;;
Ποιος αρραβωνίαστηκε ???Χάλασαν οι αρραβώνες σας;;
Εγώ με τον Apollo!!!Ποιος αρραβωνίαστηκε ???
Μαζί σου φίλε Τάσσο. Το είπα γιατί βλέπω νια ψυχρότητα .Δεν παντρεύομαι εγω φίλε