Sexyjoanna
Call-Girl
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 1
- Like
- 165.340
Άντε ρε Αρτέμη Ματσα χαχαχαχα!!!Καλά, εγώ ρουφιάνος ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ αλλά κάτι πήρε ο μάτης μου
Χρίστος Ανέστη αγόρι!
Άντε ρε Αρτέμη Ματσα χαχαχαχα!!!Καλά, εγώ ρουφιάνος ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ αλλά κάτι πήρε ο μάτης μου
Και οχι μονο ......Εγώ και η Έλενα, επειδή είμαστε Ξανθούλες και τσαχπινες, έχουμε κοινό στυλ ανδρών που τραβάμε ερωτικά..
Χρίστος Ανέστη κοριτσάρα με Υγεία πάνω απ όλα!Και οχι μονο ......
Ειμαστε κρυφα ταλεντα !!!!!
Αληθώς ο Κύριος κυρίες μου!!Άντε ρε Αρτέμη Ματσα χαχαχαχα!!!
Χρίστος Ανέστη αγόρι!
Θέλεις νά τόν φονεύσω μωρό?.... Πές τό κι έγινε.... Σορυ φίλε μου αλλά κρεμεσαι από την απόφαση των κοριτσιών....χαχαχαΆντε ρε Αρτέμη Ματσα χαχαχαχα!!!
Χρίστος Ανέστη αγόρι!
Αληθως ο κυριος γλυκια μου ευχομαι υγεια ,ψυχικη ηρεμια και αγαπηΧρίστος Ανέστη κοριτσάρα με Υγεία πάνω απ όλα!
Τις καλύτερες ευχές έδωσες..άσε να λένε..ζηλεύουνΑληθως ο κυριος γλυκια μου ευχομαι υγεια ,ψυχικη ηρεμια και αγαπη
( τετοια λεω και με λενε αγαπουλα μετα )
Χα χα χα χα χα χα χα
Η γιαγια μου έλεγε καποτε ..........Τις καλύτερες ευχές έδωσες..άσε να λένε..ζηλεύουν
Αν είναι να κυτεί αίμα αςΘέλεις νά τόν φονεύσω μωρό?.... Πές τό κι έγινε.... Σορυ φίλε μου αλλά κρεμεσαι από την απόφαση των κοριτσιών....χαχαχα
Φίλε μου ελπίζω νά κατάλαβες ότι κάνω πλάκα...Διαφορετικά συγνώμη...Αν είναι να κυτεί αίμα ας
Του φευγάτου η μάνα ποτέ δεν έκλαψε
Αγαπημενα μου κοριτσια. Δεν θα σας αφησω να πατε πουθενα. Εδω θα μεινετε και τα 2. Πανω απο το πτωμα μου. ΧαχαχαΤις καλύτερες ευχές έδωσες..άσε να λένε..ζηλεύουν
Ε τότε αυτό θά πεί ότι θά γίνει απαγωγή....Φρουρααααα...Αγαπημενα μου κοριτσια. Δεν θα σας αφησω να πατε πουθενα. Εδω θα μεινετε και τα 2. Πανω απο το πτωμα μου. Χαχαχα
ΠΛΑΚΑ????Φίλε μου ελπίζω νά κατάλαβες ότι κάνω πλάκα...Διαφορετικά συγνώμη...
Τοτε θα μονομαχησω με την τζοαννα και ας κερδισει η καλυτερηΑγαπημενα μου κοριτσια. Δεν θα σας αφησω να πατε πουθενα. Εδω θα μεινετε και τα 2. Πανω απο το πτωμα μου. Χαχαχα
Εννοειται πως θα γινει μονομαχια μωρο μου για τα ομορφα σου ματια.ΠΛΑΚΑ????
Με πληγωσες τωρα και εγω που νομιζα οτι θα γινοταν μονομαχια για τα ματια μου ΜΟΝΟ !!!!!!!
ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣΕ τότε αυτό θά πεί ότι θά γίνει απαγωγή....Φρουρααααα...
Οχι δεν χρειαζεται κοριτσακια μου. Σας αγαπαω και τις 2.Τοτε θα μονομαχησω με την τζοαννα και ας κερδισει η καλυτερη
( χαχαχαχαχαχαχαχα)
Κοριτσακια μου αγαπημενα.Χρίστος Ανέστη κοριτσάρα με Υγεία πάνω απ όλα!
Αντί να μονομαχησουμε πάμε για κάνα καφέ ρε κορίτσι..!!Τοτε θα μονομαχησω με την τζοαννα και ας κερδισει η καλυτερη
( χαχαχαχαχαχαχαχα)
Πολυ ευχαριστως για καφεδακια και χαβαλε ειμαι πρωτη!!!!Αντί να μονομαχισουμε πάμε για κάνα καφέ ρε κορίτσι..!!